Wij houden van de kleur zwart

Een van de meest tijdloze kleuren van allemaal

Een passend interieur is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. We zitten allemaal thuis en nu de feestdagen bijna voor de deur staan wil iedereen dat extra beetje sfeer in huis brengen. Een (zwarte) Table du Sud eettafel heeft in principe niet veel nodig om ‘m af te stylen, maar hierbij toch een aantal leuke tips!

 
 

SPeel met hoogte en contrast

Wanneer je lichte, contrasterende items combineert met een zwart tafelblad, trek je de aandacht naar je eettafel. Bij een modern en strak interieur kan één item genoeg zijn om je eettafel een opvallende look te geven. Denk hierbij aan een mooie, grote vaas met losse grassen of takken en speel met de hoogte,

Ook leuk: zet een mooi foto boek in een boekenstandaard op tafel zoals hier op de foto. 

Over spelen met de hoogte gesproken, twisted candles! Momenteel erg hip en sfeervol. Deze vrolijke, gedraaide kaarsen geven een speelse twist aan de sfeer van je interieur. Het is bijna zonde om ze aan te steken!

 

verschillende materialen

Onze tafels zijn altijd opgedeeld uit een tafelblad en een onderstel. Wanneer je kiest voor een zwarte tafel heb je daarvoor de keuze uit een helemaal zwart eikenhouten tafel, of een combinatie van verschillende materialen. Denk hierbij aan hout met een zwart geoedercoat onderstel, maar ook een zwart marmeren blad of zelfs Fenix! 

Net als dat de verschillende materialen bij onze tafels juist voor een mooi geheel kunnen zorgen, geldt dat ook voor je interieur. Wil je meer donkere tinten zoals zwart toepassen? Varieer dan in materiaal en textuur! Zo creëer je een sfeervolle ruimte. 


 altijd een mooi gedekte tafel

En last but not least, servies! Waarom zou je het mooie servies pas op tafel zetten wanneer je gaat eten? Dek de tafel na het eten opnieuw zodat je altijd van je mooie servies kan genieten.

P.s. kijk wel uit met kaarsvet!

   
 
close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden