More

Close

TDS Choice Fabric Samples

Op deze pagina hebben we de populairste stoffen voor je verzameld. Deze stoffen scoren ongelooflijk goed op de Martindale-schaal en hebben stuk voor stuk een prachtige uitstraling. Daarnaast zijn ze uiteraard in verschillende kleuren te koop.
20

Products

Filters

N/A Products

Sort by

Recommended

2 in a row

spinner

Wat zijn TDS choice stoffen?
De TDS choice stoffen zijn stoffen waar we zelf fan van zijn vanwege de kwaliteit en de uitstraling. Dit zijn allemaal stoffen die erg lang meegaan vanwege de hoge Martindale score. Iedere stof krijgt automatisch een Martindale score die aangeeft wat de kracht van de stof is. Met andere woorden: is de stof bestand tegen dagelijks gebruik? In het geval van de TDS choice stoffen kunnen we die vraag met een volmondig 'ja' beantwoorden. Wil je graag iets meer weten over deze score en de kwaliteit van de stoffen? Lees dan even onze blog over de Martindale score


Waarom stofstalen bestellen?
Zoals je wellicht weet kun je onze showrooms bezoeken in Rotterdam, Utrecht, Heeze en Deventer. Hier vind je een groot gedeelte van ons aanbod én veel stofstalen. Zeker als je op zoek bent naar een bank of eetkamerstoelen, vind je genoeg inspiratie én expertise om je keuze te kunnen maken. We snappen dat je thuis op je gemak wil bekijken welk design en welke stoffen bij je interieur passen. Daarom hebben we de mogelijkheid gecreëerd om losse stofstalen te bestellen. Dit zijn lapjes stof die je makkelijk bestelt zodat je thuis goed kunt zien wat bij je past.


Laat je online inspireren
Het kopen van een set eetkamerstoelen of een nieuwe bank doe je niet in een paar minuten. Inspiratie is daarbij erg belangrijk. We helpen je graag om de juiste keuze te maken. Zo is het goed om te weten dat we banken in alle mogelijke opstellingen verkopen. probeer bij het zien van de afbeeldingen van daarom in mogelijkheden te denken. Alle banken zijn te koop in allerlei opstellingen, stoffen en kleuren. We hebben zelfs een 3D banken configurator ontworpen waarmee je zelf kunt sleutelen aan een leuk design. 

Read more

Back to top

spinner

Click/tap for 360view

Controls
Rotate
Zoom