More

Close

visgraat blog

Rectangular herringbone

Veelgestelde vragen over rechthoekige visgraat eettafels     Maken jullie rechthoekige visgraat eettafels op maat? Dat klopt! Dit doen we in onze eigen wekplaats in het Brabantse Heeze. Deze werkplaats grenst letterlijk aan onze showroom. Geef je wensen aan ons door en we gaan voor je aan de slag! Wil je graag meer weten? Lees dan de veelgestelde vragen over onze werkplaats.     Wat kost een rechthoekige visgraat eettafel? Dit hangt af van de keuzes die je maakt. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van het tafelblad en de overige details. Tijdens het samenstellen zie je meteen wat jouw keuzes met de prijs doen.     Wat is de beste afmeting voor een rechthoekige visgraat eettafel? Dit hangt af van je interieur en het aantal personen aan de tafel. Check onze handige keuzehulp blogs over het formaat van je rechthoekige visgraat eettafel!     Hoe kan ik mijn rechthoekige visgraat eettafel het best onderhouden? Voor alle materialen hebben we speciale producten waarmee je je tafel altijd in topconditie houdt. Check hiervoor onze onderhoudsmiddelen     Wat zijn de bezorgkosten van een rechthoekige visgraat eettafel? We bezorgen gratis op de begane grond. Wil je graag dat we op een andere verdieping bezorgen of bijvoorbeeld een verhuislift inzetten? Check dan onze pagina over bezorgen.     Kan ik mijn bestelling later nog aanpassen? Wij werken zonder voorraad en gaan dus specifiek voor jou aan de slag. Je kunt dus geen aanpassingen meer doen als het maakproces is gestart.     Kan ik rechthoekige visgraat eettafels in het echt zien? Dat kan. In onze showrooms vind je een gedeelte van ons aanbod. Onze experts in Utrecht, Rotterdam, Heeze en Deventer helpen je graag. Je hoeft voor een bezoek geen afspraak te maken.     Krijg ik garantie op een rechthoekige visgraat eettafel? Op alle eettafels van Table du Sud krijg je 12 maanden garantie.

Read more

View products

Filters

Set your preferences

Shape

All Shape

Pebble

Abu

Leaf

Dollop

Oval

Danish oval

Semi-oval

Semicircle

Round

Square

Rectangular

Tree trunk

Organic

Zwevend

Reset

Apply

Material

All Material

Oak

Basic

Walnut

Fenix

Fenix unicolor

Fenix birch

Concrete

Ceramics

Herringbone

Suar

Iroko

Marble

Steel

Aluminium

Reset

Apply

Base material

All Base material

Oak

Steel

Cast iron

Stainless steel

Beech

Walnut

Metal

Concrete

Aluminium

Iroko

Reset

Apply

Interior styles

All Interior styles

Industrial

Scandinavian

Modern

Elegant chic

Rustic

Japandi

Reset

Apply

Price

All prices

Min
Max

Reset

Apply

Reset

Apply

Filters

products

Sort by

Recommended

Recommended

Recently added

Most Sold

Price low-high

Price high-low

A-Z

2 in a row

spinner

Configuration

Configuration

Configuration

Configuration

Configuration

Configuration

Configuration

Configuration

Configuration

Veelgestelde vragen over rechthoekige visgraat eettafels

 
 

Maken jullie rechthoekige visgraat eettafels op maat?

Dat klopt! Dit doen we in onze eigen wekplaats in het Brabantse Heeze. Deze werkplaats grenst letterlijk aan onze showroom. Geef je wensen aan ons door en we gaan voor je aan de slag! Wil je graag meer weten? Lees dan de veelgestelde vragen over onze werkplaats.

 
 

Wat kost een rechthoekige visgraat eettafel?

Dit hangt af van de keuzes die je maakt. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van het tafelblad en de overige details. Tijdens het samenstellen zie je meteen wat jouw keuzes met de prijs doen.

 
 

Wat is de beste afmeting voor een rechthoekige visgraat eettafel?

Dit hangt af van je interieur en het aantal personen aan de tafel. Check onze handige keuzehulp blogs over het formaat van je rechthoekige visgraat eettafel!

 
 

Hoe kan ik mijn rechthoekige visgraat eettafel het best onderhouden?

Voor alle materialen hebben we speciale producten waarmee je je tafel altijd in topconditie houdt. Check hiervoor onze onderhoudsmiddelen

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van een rechthoekige visgraat eettafel?

We bezorgen gratis op de begane grond. Wil je graag dat we op een andere verdieping bezorgen of bijvoorbeeld een verhuislift inzetten? Check dan onze pagina over bezorgen.

 
 

Kan ik mijn bestelling later nog aanpassen?

Wij werken zonder voorraad en gaan dus specifiek voor jou aan de slag. Je kunt dus geen aanpassingen meer doen als het maakproces is gestart.

 
 

Kan ik rechthoekige visgraat eettafels in het echt zien?

Dat kan. In onze showrooms vind je een gedeelte van ons aanbod. Onze experts in Utrecht, Rotterdam, Heeze en Deventer helpen je graag. Je hoeft voor een bezoek geen afspraak te maken.

 
 

Krijg ik garantie op een rechthoekige visgraat eettafel?

Op alle eettafels van Table du Sud krijg je 12 maanden garantie.

Read more

Back to top

spinner

Click/tap for 360view

Controls
Rotate
Zoom