More

Close

Marble coffee tables

3

Products

Chosen filters N/A

Filters

N/A Products

Sort by

Recommended

2 in a row

spinner

Marmeren salontafel op maat

Ben je op zoek naar een marmeren salontafel waarvan je zelf de specificaties bepaalt? Zoek niet verder! Bij Table du Sud hebben we verschillende designs voor je die je allemaal kunt matchen met je smaak en de rest van je inrichting. Ben je fan van klassiek marmer en zie je een nieuwe salontafel van marmer of een marmeren salontafel set helemaal zitten? Mooi! Op deze pagina hebben we alle relevante informatie over onze marmeren salontafels voor je verzameld.Ronde marmeren salontafel

We hebben verschillende vormen voor je in petto. De ronde marmeren salontafel is op dit moment het populairst. We hebben verschillende ronde salontafel sets van marmer die stuk voor stuk klasse uitstralen. Marmeren salontafel sets

Met een salontafel set haal je automatisch veel opties in huis. Zo kun je ervoor kiezen om de marmeren salontafeltjes deels in elkaar te schuiven of om de tafels juist uit elkaar te halen en er één te gebruiken als bijzettafeltje. Ook bij onze salontafel sets heb je de vrijheid om je specificaties zelf te bepalen.Marmeren salontafel online samenstellen

Voor het samenstellen van een nieuwe marmeren salontafel hoef je niet per se naar één van onze showrooms te komen. Klik op de pagina van je favoriete salontafel op “klik zelf samen” en ontdek alle opties.

Afmetingen marmeren salontafel
De maat van je nieuwe aanwinst is één van de belangrijkste specificaties. De eerste voorkeur die we van je vraag is daarom de maat. Je ziet meteen welke maten we aanbieden. Ga thuis met een rolmaat aan de slag en ontdek welke mogelijkheden je hebt op dit gebied en match je wens vervolgens met een beschikbare maat.

Kleur marmeren salontafel

Als je de term marmer hoort, is de kans groot dat je meteen denkt aan marmer met een lichte kleur. Dit is één van de opties die we voor je hebben, maar dit is niet de enige kleur. Bianco Carrara is de meest klassieke kleur die we aanbieden. Daarnaast hebben we ook nog Nero Marquina (zwart) en Greystone (grijs). Marmeren salontafel in showroom kopen

Uiteraard vind je in onze showrooms ook marmeren salontafels. Het is onmogelijk om alle varianten uit te stallen, maar je krijgt zeker een goed beeld van wat mogelijk is. Daarnaast hebben we verschillende materiaal samples. In onze showrooms helpen de experts je bij het maken van keuzes. Kom gezellig langs in Rotterdam, Utrecht, Heeze of Deventer en laat je inspireren. Ben je van plan om je hele interieur te vernieuwen? Dan kan een uitgebreide showroomafspraak je verder helpen. Voor een regulier bezoek aan een showroom hoef je geen afspraak te maken. 

Geen voorraad: persoonlijke meubels

Dit lees je goed! Je hebt bij ons tientallen en soms honderden opties om je meubels samen te stellen en dat betekent dat het voor ons onmogelijk is om een voorraad aan te leggen van alle mogelijke opties. We gaan dus pas aan de slag als er een order binnenkomt. Je haalt dus een vrijwel uniek meubel in huis wat we speciaal voor jou maken!Veelgestelde vragen over onze ronde salontafels

 
 

Wat kost een marmeren salontafel?

De prijs wordt bepaald door de keuzes die je maakt. Tijdens het samenstellen zie je meteen wat jouw voorkeuren met de prijs doen.

 
 

Wat is de levertijd van een marmeren salontafel?

Op de pagina van je salontafel vind je de levertijd. Dit zijn actuele levertijden die we meteen aanpassen als de situatie verandert.

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van een marmeren salontafel?

We bezorgen gratis op de begane grond. Wil je graag wat meer informatie over bezorging op een andere verdieping of bijvoorbeeld het inzetten van een verhuislift? Op onze pagina over de bezorging vind je alle mogelijke informatie.

 
 

Krijg ik garantie op een marmeren salontafel?

Jazeker. Bij Table du Sud krijg je altijd 12 maanden garantie op je meubel. De enige uitzonderingen hierop zijn de meubels uit de tweede kans en showroommodellen.

 
 

Waar komt jullie marmer vandaan?

Ons marmer komt uit Italië. Op de pagina over marmer vind je meer informatie over dit materiaal.

 
 

Kan ik de marmeren salontafels in het echt zien?

In onze showrooms vind je een gedeelte van ons aanbod. Deze showrooms zijn allemaal zonder afspraak te bezoeken.

 
 

Kan ik mijn order later nog aanpassen?

We gaan speciaal voor jou aan de slag nadat je je wensen hebt doorgegeven. Het is dus later niet meer mogelijk om iets te wijzigen..

 
 

Hoe kan ik mijn marmeren salontafel het best onderhouden?

Voor alle materialen verkopen we passende onderhoudsmiddelen..

 
 

Verkopen jullie ook andere meubels voor in de woonkamer?

Ja. Check onze banken, vloerkleden, tv meubels en sidetables.

 
 

Hebben jullie een goed alternatief voor marmer?

Keramiek is wat ons betreft een perfect alternatief. Keramiek is gebruiksvriendelijker en minder kwetsbaar.

Read more

Back to top

spinner

Click/tap for 360view

Controls
Rotate
Zoom