More

Close

Eikenhouten salontafel op maat

21

Products

Chosen filters N/A

Filters

N/A Products

Sort by

Recommended

2 in a row

spinner

Eikenhouten salontafel op maat

Eikenhout is wat ons betreft één van de meest geschikte materialen om mooie meubels van te maken. En ze zijn niet alléén mooi natuurlijk. Eikenhout gaat lekker lang mee en dat betekent dat automatisch een duurzame keuze is. Ben je op zoek naar een houten salontafel? Dan is eikenhout dé optie voor je. Een salontafel van hout geeft je woonkamer een warme uitstraling en bij Table du Sud match je hem met gemak met de rest van je interieur en je smaak. Ontdek alle opties en geef je woonkamer een verdiende boost!Soorten eiken salontafels

We zijn er trots op dat we over goed eikenhout beschikken waarmee je kunnen bedienen. Dat gaat zelfs zo ver dat we verschillende soorten eikenhout tot onze beschikking hebben. De meeste eikenhouten salontafels zijn te koop in meerdere soorten eiken. Ook hier maak je dus de keuze die het best bij je past. 

Geleefd eiken salontafels
Geleefd eiken is de ultieme houtsoort voor fans van authentieke meubels. Bij geleefd eiken laten we alle noesten en scheurtjes gewoon zitten en dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling.


Nieuw eiken salontafels

Dit is wat ons betreft de gulden middenweg. Bij deze houtsoort vullen we de noesten en scheurtjes voor je op zodat er een strak tafelblad ontstaat.


Verfijnd eiken salontafels

Dit zijn speciaal geselecteerde planken die nauwelijks noestjes en scheurtjes bevatten. Deze strakke planken vormen samen een ultraglad tafelblad. Eikenhouten salontafel online kopen

Het online samenstellen van een salontafel is allesbehalve moeilijk. Stap voor stap ontdek je de opties en zo werk je toe naar het uiteindelijke ontwerp. Je maakt keuzes op het gebied van de maat, het materiaal, de kleur en de randafwerking.

In het geval van de laatste twee is het slim om in mogelijkheden te denken. Bij eikenhout denk je wellicht meteen aan een typische houtkleur en dat is uiteraard één van de opties die je hebt, maar dit is slechts één van de smaken die we serveren. We hebben meer dan tien verschillende kleuren voor je en daarnaast hebben we ook nog een aantal randafwerkingen. Perfectie zit ‘m immers in de details. Eikenhouten salontafel in de showroom kopen

Wist je dat we inmiddels 4 showrooms hebben waar je een flink gedeelte van ons aanbod kunt vinden? Als je op zoek bent naar veel inspiratie adviseren we je om naar Utrecht of Rotterdam te gaan. Dit zijn onze grootste showrooms in The Wall en Woonmall Alexandrium waar je ongelooflijk veel meubels en inspiratie vindt. Daarnaast vind je ons in het Brabantse Heeze en Deventer. In onze showrooms staan de experts voor je klaar om je op alle mogelijke manieren te helpen. Je ontdekt alle materialen en uiteraard hebben we veel kleurstalen en stofstalen voor je zodat je letterlijk kunt zien en voelen wat je mogelijk in huis haalt. Ben je van plan om meerdere meubels te kopen? Dan kan het een goed idee zijn om interieuradvies in te winnen. Maak vrijblijvend een showroomafspraakGeen voorraad: persoonlijke meubels

Dit lees je goed! Je hebt bij ons tientallen en soms honderden opties om je meubels samen te stellen en dat betekent dat het voor ons onmogelijk is om een voorraad aan te leggen van alle mogelijke opties. We gaan dus pas aan de slag als er een order binnenkomt. Je haalt dus een vrijwel uniek meubel in huis wat we speciaal voor jou maken!Veelgestelde vragen over onze eikenhouten salontafels

 
 

Wat kost een eiken salontafel?

We hebben geen vaste prijzen omdat je zelf de details van je aankoop bepaalt. Tijdens het samenstellen zie je meteen wat jouw voorkeuren met de prijs doen.

 
 

Wat is de levertijd van een eiken salontafel?

De levertijden vind je op de pagina van je favoriete salontafel. Dit zijn actuele levertijden die worden aangepast als de situatie verandert.

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van een eiken salontafel?

We bezorgen gratis op de begane grond. Wil je graag meer informatie over het bezorgen op een andere verdieping of bijvoorbeeld over het inzetten van een verhuislift? Bekijk dan even onze pagina over de bezorging.

 
 

Krijg ik garantie op een eiken salontafel?

Jazeker. Bij Table du Sud krijg je altijd 12 maanden garantie op je meubel. De enige uitzonderingen hierop zijn showroommodellen en meubels uit de tweede kans.

 
 

Kan ik de eiken salontafels in het echt zien?

In onze showrooms vind je een gedeelte van ons aanbod. Deze showrooms zijn allemaal zonder afspraak te bezoeken.

 
 

Kan ik mijn order later nog aanpassen?

We gaan speciaal voor jou aan de slag nadat je je wensen hebt doorgegeven. Het is dus later niet meer mogelijk om iets te wijzigen.

 
 

Hoe moet ik mijn eiken salontafel onderhouden?

We hebben voor alle materialen passende onderhoudsmiddelen.

 
 

Bepaal ik zelf de afwerking van mijn salontafel?

Tijdens het samenstellen maak je kennis met alle opties. Zo heb je de mogelijkheid om alle details zelf te bepalen.

 
 

Verkopen jullie ook andere meubels voor in de woonkamer?

Ja. Check onze banken, vloerkleden, tv-meubels en sidetables.

 
 

Maken jullie de eikenhouten salontafels zelf?

Ja. Dit doen we in onze hypermoderne werkplaats in Heeze. Leuk om te weten: deze werkplaats grenst letterlijk aan de showroom. Je kunt dus zelf een kijkje nemen! Lees onze blog met veelgestelde vragen over de werkplaats voor meer informatie.

Read more

Back to top

spinner

Click/tap for 360view

Controls
Rotate
Zoom