More

Close

Orleans-trapeze

Orléans dining tables

Lichter & gunstig geprijsd De Orléans-serie van Table du Sud bestaat uit tafelbladen van 6 centimeter dik Frans eiken. Het blad is opgedikt en bestaat uit twee lagen. Het voordeel is dat de bevestiging van de poot niet tot nauwelijks zichtbaar is. Daar draagt onze inventieve manier van verlijmen aan bij. Opdikken heeft als voordeel dat je tafel een stuk lichter is dan een exemplaar met een massief eikenblad. En, ook niet onbelangrijk, ze zijn door deze manier van werken gunstig geprijsd. Maak de inrichting van jouw keuken af door er bijpassende industriële eetkamerstoelen of een hippe eetkamerbank bij te kiezen.    Matching industriële onderstellen Combineer een tafelblad van de Orléans-serie van Table du Sud, met vrijwel alle onderstellen uit ons assortiment (inclusief metalen dopjes ter bescherming van je vloer). Elk onderstel wordt handmade op maat gemaakt in onze eigen werkplaats in Heeze. Heb je speciale wensen? Laat het weten! Wij maken het voor je!

Read more

View products

Filters

Set your preferences

Shape

All Shape

Pebble

Abu

Leaf

Dollop

Oval

Danish oval

Semi-oval

Semicircle

Round

Square

Rectangular

Tree trunk

Organic

Zwevend

Reset

Apply

Material

All Material

Oak

Basic

Walnut

Fenix

Fenix unicolor

Fenix birch

Concrete

Ceramics

Herringbone

Suar

Iroko

Marble

Steel

Aluminium

Reset

Apply

Base material

All Base material

Oak

Steel

Cast iron

Stainless steel

Beech

Walnut

Metal

Concrete

Aluminium

Iroko

Reset

Apply

Interior styles

All Interior styles

Industrial

Scandinavian

Modern

Elegant chic

Rustic

Japandi

Reset

Apply

Price

All prices

Min
Max

Reset

Apply

Reset

Apply

Filters

products

Sort by

Recommended

Recommended

Recently added

Most Sold

Price low-high

Price high-low

A-Z

2 in a row

spinner

Lichter & gunstig geprijsd

De Orléans-serie van Table du Sud bestaat uit tafelbladen van 6 centimeter dik Frans eiken. Het blad is opgedikt en bestaat uit twee lagen. Het voordeel is dat de bevestiging van de poot niet tot nauwelijks zichtbaar is. Daar draagt onze inventieve manier van verlijmen aan bij. Opdikken heeft als voordeel dat je tafel een stuk lichter is dan een exemplaar met een massief eikenblad. En, ook niet onbelangrijk, ze zijn door deze manier van werken gunstig geprijsd. Maak de inrichting van jouw keuken af door er bijpassende industriële eetkamerstoelen of een hippe eetkamerbank bij te kiezen. 

 

Matching industriële onderstellen

Combineer een tafelblad van de Orléans-serie van Table du Sud, met vrijwel alle onderstellen uit ons assortiment (inclusief metalen dopjes ter bescherming van je vloer). Elk onderstel wordt handmade op maat gemaakt in onze eigen werkplaats in Heeze. Heb je speciale wensen? Laat het weten! Wij maken het voor je!

Read more

Back to top

spinner

Click/tap for 360view

Controls
Rotate
Zoom