Winkelen op afspraak

We kijken er naar uit om je weer te mogen ontvangen in een van onze showrooms. Kom bewonderen, voelen en proefzitten bij een van onze vestigingen!

Onze showrooms zijn wekelijks van dinsdag t/m zondag beschikbaar voor het inplannen van een afspraak. Deze afspraak kun je hieronder direct zelf inplannen! Kies de locatie, datum en het tijdstip van je afspraak. 

Meer weten over de locaties van onze vestigingen? Bezoek dan eerst onze showroompagina.

Maak een afspraak

In de planner  hieronder/ hiernaast kun je direct jouw afspraak inplannen.  Selecteer eerst de vestiging  die je wilt bezoeken (Heeze, Nieuwkoop of Deventer).  Vervolgens toont de planner de data die nog beschikbaar zijn voor het inplannen van het bezoek. Als je daarna op een datum klikt toont de planner de beschikbare  timeslots.  Je ontvangt tenslotte een bevestiging van je afspraak per mail. 

Voor iedere afspraak reserveren we maximaal  één  uur. Het is niet mogelijk om de afspraak eerder te laten aanvangen of om de duur van de afspraak te verlengen in verband met andere afspraken. Wij hopen op je begrip hiervoor.  Zorg dat je goed voorbereid bent op de afspraak zodat onze medewerkers je direct goed kunnen adviseren. 

Let op: Het is tijdens het weekend vanwege drukte moeilijker om een afspraak snel in te plannen. Wil je (vrijwel) direct terecht  kunnen in een van de showrooms? Kies dan een doordeweekse dag.

Tot dan!

Voor het bezoek aan onze showrooms vragen we je om deze regels te houden:

• Draag te allen tijde een mondkapje.
• Bij klachten: blijf thuis.
• Behoud 1,5 meter afstand t.o.v. onze medewerkers.
• Hoe graag onze medewerkers je ook willen feliciteren met je aankoop, worden er op dit moment helaas geen handen geschud. Een vreugdedansje mag natuurlijk wel. Sterker nog, wordt aangemoedigd!
• Neem de aanvangstijd en periode van de afspraak in acht. Het is niet mogelijk om eerder binnen te lopen of de duur van de afspraak te verlengen.
• Kom met een zo klein mogelijk gezelschap. We begrijpen dat het gezellig is om met het hele gezin te komen winkelen, maar kom bij voorkeur alleen met de personen echt nodig zijn voor het plaatsen van de bestelling.

close

Register or login

Welcome! Register or login with one of the options below, or continue as guest.


On account registration, you automatically agree with our Terms and conditions