Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

message icon

Table du Sud x Studio Verbaan

N/A

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner
spinner

Stijl van Studio Verbaan
Minimalisme in een Japandi-jasje. Als je een poging doet om de stijl van Studio Verbaan te omschrijven komt dit aardig in de buurt. Studio Verbaan is een relatief jonge studio die in 2019 werd opgericht door conceptueel denker Solange Frankort en ambachtelijk houtbewerker Jordi Verbaan. Zelf vinden ze het lastig om hun werk bij een bepaalde categorie te scharen. Volgens hen ligt het ergens in het midden tussen meubels, objecten en sculpturen.Toch hoef je niet ver te zoeken om de link met Table du Sud te vinden. Zo hebben we in het verleden ook al samenwerkingen gehad met bijvoorbeeld Art in Return en Anne Claus Interiors waarbij we uit onze comfort zone stapten om weer wat nieuws te creëren. Studio Verbaan meets Table du Sud
In dit geval delen we onze liefde voor kwalitatief indrukwekkend eikenhout met Studio Verbaan. Hieruit is een prachtige wisselwerking ontstaan die uiteindelijk heeft geleid tot twee in het oog springende eettafels. We waren positief verrast toen Studio Verbaan de eerste maquettes met ons deelde. De nieuwe vormen spraken tot de verbeelding. Uiteraard kun je ook hier het Table du Sud-sausje verwachten. Dat wil zeggen: je kunt deze kunstwerken naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het soort eiken, de kleur van de tafel en de afmetingen. Laat je verrassen door alle opties en haal een echte eyecatcher in huis. Durf jij het aan? Tip: wil je graag meer weten over Studio Verbaan. Lees dan alles over dit veelbelovende duo.

Lees meer

Terug naar boven

td-loading

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom