Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

message icon

Korting bij Table du Sud

Onze scherpe prijzen nóg scherper

We doen bij Table du Sud eigenlijk niet aan korting omdat we vinden dat we sowieso al scherpe prijzen hanteren. Zo nu en dan verzinnen we toch een actie om jou als klant een kans te bieden om je woon- of eetkamer een mooie boost te geven. Momenteel ontvang je 5% korting op zitmeubels* bij aanschaf van een eettafel.

Dit hoeven niet per se eetkamerstoelen te zijn! Je kunt ook kiezen voor een heerlijke fauteuil, een ruime hoekbank of een ander passend bankstel naar keuze. *De korting geldt niet voor Jesper Home eetkamerstoelen.

blog image 1
blog image 3
blog image 4

Bekijk producten

Scrollen

Showrooms in Heeze, Utrecht, Rotterdam en Deventer
Kom gezellig langs in één van onze showrooms. Ben je benieuwd naar het kloppend hart van Table du Sud? Kom dan langs in Heeze. Deze showroom grenst letterlijk aan de werkplaats. Onze grootste showrooms bevinden zich in Utrecht en Rotterdam. Hier vind je een groot gedeelte van ons aanbod én experts die je helpen bij het maken van keuzes. Tot slot ben je ook van harte welkom in het gezellige centrum van Deventer. Voor een bezoekje hoef je geen afspraak te maken. Op de pagina’s van de showrooms vind je de openingstijden. 

Online eettafel samenstellen

Wist je dat je online je nieuwe eettafel samen kunt stellen? Of het nu gaat om een klassieke ronde eettafel, een opvallende kiezelvormige tafel of een rechthoekige eettafel: onze 3D configurator helpt je verder. Geef je wensen door en de 3D configurator doet de rest.

Korting claimen

Wil je jouw set met 5%** korting scoren? Druk hiernaast dan op de knop en laat je e-mailadres achter. Zo kunnen we de korting snel voor je regelen.

**Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties.

5% korting

Veelgestelde vragen over acties en kortingen van Table du Sud?


Welke kortingsacties zijn er allemaal?
Op deze pagina vind je de acties van het moment.

 

Zijn er vaak nieuwe kortingsacties?
We hanteren scherpe prijzen voor onze meubels en werken daarom niet vaak met kortingsacties. Houd deze pagina in de gaten voor extra voordeel.

 

Ik wil graag op de hoogte blijven van nieuwe acties en ander nieuws. Kan dat?
Vul je e-mailadres onderaan in. Je ontvangt dan onze nieuwsbrief.

 

Doet Table du Sud mee aan Black Friday en Cyber Monday?
Nee. Het is dus niet nodig om op deze dagen te wachten voor het plaatsen van een aankoop.

Ik ben op zoek naar een voordelige eettafel. Hebben jullie die?
Check hiervoor onze basic eettafels


Verkopen jullie ook tweedekans meubels?
Op de tweedekans pagina vind je het huidige aanbod. Schrijf je op deze pagina in voor de tweedekans nieuwsbrief. Je krijgt dat een e-mail als er een nieuw aanbod is.

Bekijk producten

Scrollen

td-loading

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom