Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

message icon
profile image

Cia

Contentspecialist

Actie

Een cadeautje van ons voor jou...

Ontvang nu  5% korting op zitmeubels bij aanschaf van een tafel in combinatie met eetkamerstoelen, fauteuil, eetkamerbanken en bankstellen in een van onze showrooms. *De korting geldt niet voor de stoelen van Jesper Home.

Vul via onderstaande button gegevens in en je ontvangt een voucher per e-mail, die je alleen kan verzilveren in een van onze showrooms. 

blog image 1
blog image 3
blog image 4

Bekijk producten

Scrollen

Kom langs

Kom snel naar een vestiging bij jou in de buurt en scoor jouw set met 5% korting**.  Het is mogelijk om  vrij binnen te komen lopen in onze showrooms óf te komen winkelen op afspraak. 

Als je hiernaast je e-mailadres achterlaat ontvang je de voucher per mail. Deze kun je vervolgens meenemen naar een van onze showrooms om te verzilveren.

*De korting is geldig bij aanschaf van een set  bestaande uit een eettafel in combinatie met stoelen, eetkamerbanken, bankstellen of fauteuil. De eettafels hebben een vaste prijs. De korting wordt dus berekend over de andere items. 

*** Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties.

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Gratis Bacu sidetable