Meer

Sluiten

Ovale Fenix Unicolor

34

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Ben je fan van Fenix en op zoek naar dé perfecte eettafel voor jouw keuken of eetkamer? Dan is een ovale Fenix Unicolor tafel misschien wel de optie voor jou. Op deze pagina hebben we alle tafels voor je verzameld en vertellen we je meer over deze variant van Fenix.

Wat is Fenix?

Fenix is een dun plaatmateriaal voorzien van een nano-tech coating. Dit plaatmateriaal is gemaakt van papier (meer dan 60%) en thermohardende hars. Het buitenvlak is behandeld met een nieuwe generatie acrylhars, die wordt gehard en bevestigd via een proces van uitharding met elektronenstralen. Vrij technische praat, maar het resultaat is een oppervlak met een uitzonderlijk matte en zachte structuur. Dankzij het proces van uitharding met elektronenstralen heeft het oppervlak een soort eigen geheugen gekregen. Dit geheugen kan door gebruik van hitte worden geactiveerd om kleine krasjes te herstellen.   

En wat is Fenix Unicolor dan…?

Binnen Fenix hebben we drie lijnen. Een daarvan is Fenix Unicolor. Bij een Fenix Unicolor eettafel bestaat het tafelblad uit mdf met daarop een toplaag Fenix. De bladdikte van deze tafels is altijd 40 mm. Daarnaast is het goed om te weten dat de randafwerking altijd een facetrand is. Bij een facetrand loopt de zijkant naar binnen af in een hoek van 60 graden. De zijkant van het tafelblad wordt meegespoten met de toplaag. Dat betekent dus dat het gehele blad dezelfde kleur heeft, vandaar de naam Unicolor.

Verschillende kleuren

Bij het zien van de Fenix tafels denk je wellicht meteen aan een zwarte eettafel, maar wist je dat we maar liefst 16 kleuren voor je in petto hebben? Zo kun je je nieuwe aanwinst perfect aan laten sluiten op de rest van je interieur. Bij het samenstellen van je tafel zie je alle kleuren waar je uit kunt kiezen. Zo krijg je meteen een goed beeld van hoe de tafel eruit komt te zien.

Verschillende vormen

Uiteraard hebben we de vorm klassiek ovaal voor je. Maar wist je dat we ook nog drie andere vormen hebben die binnen de categorie ovaal vallen? Dit zijn Deens ovaal, halve cirkel en half ovaal. Bij het samenstellen van je Fenix tafel kun je voor deze vormen kiezen en zie je meteen hoe ze eruitzien. Wil je graag meer weten over deze vormen? Lees dan even onze blog over de 4 ovale vormen

Maatwerk uit eigen werkplaats

Jouw nieuwe Fenix tafel maken we van top tot teen helemaal zelf in onze eigen werkplaats in het Brabantse Heeze. Hier maken we de tafelbladen én de onderstellen. Tip: bezoek onze showroom in Heeze om je te oriënteren. Hier zie je in de achtergrond onze vaklui hard aan het werk terwijl jij je rondje door de showroom maakt. Je kiest bij Table du Sud altijd voor maatwerk. Dit uit zich bijvoorbeeld in de maat van de tafel, de kleur, het onderstel en de afwerking. We werken zonder voorraad en gaan dus specifiek voor jou aan de gang. 

Veelgestelde vragen over Ovale Fenix Unicolor eettafels

 
 

Wat kost een ovale Fenix Unicolor eettafel?

Deze tafels hebben geen vaste prijs. De prijs wordt bepaald door de keuzes die je maakt. Denk bijvoorbeeld aan de maat. Tijdens het samenstellen van je eettafel zie je meteen wat jouw keuzes doen met de uiteindelijke prijs.

 
 

Wat is de levertijd van een Fenix Unicolor eettafel?

Op de pagina van je tafel vind je de levertijd. Dit zijn actuele levertijden die we meteen aanpassen als de situatie verandert. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van een Fenix Unicolor eettafel?

We bezorgen de eettafel gratis bij je op de begane grond bij een orderwaarde van boven de € 250,-. Wil je graag meer weten over bezorging op een andere verdieping, een verhuislift of eventuele bijkomende kosten? Bekijk dan onze pagina over bezorgen.

 
 

Krijg ik garantie op een Fenix Unicolor tafel?

Jazeker! Op alle meubels van Table du Sud ontvang je 12 maanden garantie. Uitzondering hierop zijn de Tweedekans meubels. Wil je meer weten? Lees dan alles over onze garantie.

 
 

Maken jullie de Fenix Unicolor tafels zelf?

Ja. Dit doen we in onze hypermoderne werkplaats in Heeze. Lees de blog met veelgestelde vragen over de werkplaats om een goed beeld te krijgen.

 
 

Kan ik Fenix meubels in het echt zien?

In onze showrooms in Heeze, Utrecht en Deventer vind je een gedeelte van ons aanbod. Hier vind je alle materialen. Onze showroommedewerkers staan voor je klaar om je te helpen met passend advies. Voor een bezoek hoef je geen afspraak te maken.

 
 

Hoe moet ik mijn Fenix tafels onderhouden?

Voor ieder specifiek materiaal verkopen we passende onderhoudsmiddelen.

 
 

Moet ik een aanbetaling doen?

Voor een aankoop in de showroom hoeft dat niet. Voor een online aankoop vragen we een kleine aanbetaling van 10% van het aankoopbedrag.

 
 

Verkopen jullie standaardmaten?

We verkopen maatwerk en je stelt je eettafel helemaal zelf samen. Staat je gewenste maat niet bij de opties? Neem dan even contact met ons op. Samen bekijken we wat er mogelijk is.

 
 

Welke Fenix lijnen zijn er nog meer?

We verkopen ook Fenix Berken en ‘gewoon’ Fenix.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom