Meer

Sluiten

Kleur- en stofstalen

Ontdek op deze pagina een wereld van kleur en textuur. Hier vind je onze uitgebreide collectie kleurstalen, stofstalen en knippatronen. Laat je inspireren en kies de perfecte tinten en materialen voor jouw unieke stijl.
3

Categorieën

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Een mooie aansluiting met de rest van jouw interieur is natuurlijk erg belangrijk. Vanaf een beeldscherm is dit soms moeilijk in te schatten. Elk beeldscherm geeft kleuren anders weer, de één met meer verschil van de werkelijkheid dan de ander. Als je zeker wilt zijn van de juiste keuze bieden onze kleurstalen uitkomst!

Met behulp van onze kleurstalen kun je een weloverwogen beslissing nemen. Door de stalen naast je huidige meubels, vloer en wanden te houden weet je precies hoe de materiaal- en kleurencombinatie eruit zal zien.

Let op: de kleurstalen zijn alleen leverbaar voor de kleuren de toegepast kunnen worden op het eiken. Kleurstalen zijn dus niet leverbaar voor noten, suar en beton. Om deze kleuren in het echt te bewonderen dient u een van de showrooms te bezoeken. Let op: het gaat hier om kleine blokjes, dus de beste indruk van de kleuren krijg je alsnog in een van onze showrooms! 

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom