Meer

Sluiten

Losse tafelbladen

7

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

In onze eigen werkplaats in Heeze zijn we dagelijks in de weer. Het creëren van eettafels blijft onze specialiteit, maar ook voor losse tafelbladen en onderstellen ben je bij ons aan het juiste adres. Het voordeel van onze eigen vakmensen is dat we efficiënt met topmateriaal kunnen werken. Ben je van plan om een los tafelblad te kopen? Lees dan snel verder. Op deze pagina hebben we alle relevante informatie voor je verzameld voor als je een los tafelblad wil kopen.

 

Eiken tafelblad op maat

 

Het werken met eikenhout blijft iets wat we graag doen. Wist je dat we verschillende soorten eikenhout gebruiken voor onze tafelbladen? Als je op het punt staat om een houten tafelblad te kopen, is het slim om even te bekijken welke soort het beste bij je past. Hieronder hebben we ze voor je verzameld.

 

Geleefd eiken tafelbladen

 

Kies voor geleefd eiken als je op zoek bent naar een tafelblad met een natuurlijke uitstraling. Bij geleefd eiken doen we niets aan de structuur van het hout. Daarmee bedoelen we dat we eventuele scheuren en noesten laten zitten. 

 

Nieuw eiken tafelbladen

 

Dit is eigenlijk de gulden middenweg op het gebied van eikenhout. Bij nieuw eiken zitten er wel noesten en scheurtjes in het hout, maar deze vullen we voor je op. Bij het opvullen kun je kiezen voor een zwarte opvulling of voor de kleur van het hout. 

 

Verfijnd eiken tafelbladen

 

Verfijnd eiken hebben we in het leven geroepen voor fans van superstrakke tafelbladen. Dit zijn speciaal geselecteerde planken die zo min mogelijk noesten en scheuren bevatten. We proberen de noesten tot een minimum te beperken. We kunnen niet 100% garanderen dat het hout geen noesten bevat omdat we met een natuurproduct werken. Tip: wil je graag meer informatie? Lees dan alles over ons eikenhout

 

Alle vormen

 

Nadat je het materiaal hebt gekozen, is het tijd om je op de vorm te concentreren. We hebben alle populaire vormen voor je in petto. 

 

Ronde tafelbladen

 

Bij een rond tafelblad bepaal je zelf de diameter. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een afwijkende dikte te kiezen. Zo bieden we 4, 5 en 6 cm als optie aan. Tip: we hebben ook ronde Suar bladen. 

 

Rechthoekige tafelbladen

 

De meest klassieke vorm. Uiteraard bepaal je ook hier zelf de lengte, breedte en dikte van het blad.

 

Standaard ovale tafelbladen

 

De ovale vorm is en blijft populair. Bij deze tegenhanger van een tafel met harde lijnen kies je voor een efficiënt gebruik van je ruimte én een originele vorm. Is het klassieke ovaal nét niet jouw ding? Dan is het goed om te weten dat we ook andere varianten van ovaal voor je hebben. 

 

Deens ovaal

 

Deze vorm zag het levenslicht in onze eigen werkplaats en is meteen uitgegroeid tot één van onze toppers. Bij Deens ovaal zijn de kopse kanten recht waardoor je automatisch een volledige zitplaats creëert. 

 

Half ovaal

 

Een rechthoekige tafel die tóch ovaal is. Als dat je doel is vind je in half ovaal precies wat je zoekt. Ontdek de subtiele lijnen en wie weet heb je je nieuwe vorm gevonden!

 

Halve cirkel

 

Bij een halve cirkel is het tafelblad recht met aan de uiteinden een, je raadt het al, halve cirkel. Wil je graag meer weten over ons ovaal? Lees dan onze blog over de 4 ovale vormen

 

Verschillende kleuren

 

De specificaties van je tafelblad bepaal je helemaal zelf en daar hoort de kleur natuurlijk ook bij. De houtlook is en blijft populair en is uiteraard een goede optie, maar wist je dat we daarnaast meer dan tien verschillende kleuren voor je hebben? Op deze manier ben je altijd in staat om een kleur te kiezen die perfect matcht met de rest van je inrichting–en met je smaak, natuurlijk!

 

Randafwerking 

 

Bij een aantal tafelbladen is het mogelijk om verschillende soorten randafwerking te kiezen. Naast de standaard rechte rand hebben we een 20 graden afwerking en een facetrand. Bij een facetrand laten we de bovenste 12mm ‘gewoon’ naar beneden lopen. Het overige gedeelte loopt 60 graden naar binnen.

 

Veelgestelde vragen over onze losse tafelbladen

 
 

Wat kost een los tafelblad?

Dit hangt af van de keuzes die je maakt. Denk hierbij aan het materiaal, de afmetingen en de kleur. Tijdens het maken van je keuzes zie je meteen welke invloed dit heeft op de prijs.

 
 

Wat is de levertijd van een los tafelblad?

Op de pagina van je tafelblad vind je de levertijd. Dit zijn levertijden die we meteen aanpassen als de situatie verandert. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van een los tafelblad?

We bezorgen gratis op de begane grond bij een orderwaarde van boven de €250,-. Ben je benieuwd naar eventuele bezorgkosten? Bekijk dan onze pagina over bezorgen.

 
 

Ik wil graag een maat die ik niet kan kiezen. Kan dat?

We leveren maatwerk en werken dagelijks in onze werkplaats. Er is dus veel mogelijk! Neem even contact met ons op. Samen bekijken we dan of jouw maten tot de mogelijkheden behoren.

 
 

Ik zoek een los tafelblad in het zwart. Hebben jullie die ook?

Jazeker! Al onze tafelbladen zijn in verschillende kleuren te koop. Bij het samenstellen van je tafelblad vind je alle opties op het gebied van kleur.

 
 

Verkopen jullie naast tafelbladen ook losse onderstellen?

Dat klopt. Ook die maken we in onze eigen werkplaats. Check onze onderstellen.

 
 

Kan ik de tafelbladen in het echt komen bekijken?

Dat kan. Je vindt onze showrooms in Heeze (vlakbij Eindhoven), Utrecht en Deventer. Hier vind je allerlei tafels in verschillende vormen. Onze showroommedewerkers staan voor je klaar met passend advies.

 
 

Zijn de Suar boomstam tafelbladen ook beschikbaar in elke kleur?

Nee. Bij deze bladen kun je kiezen uit ultra matte lak en de kleur bruin.

 
 

Wat is de beste maat tafelblad voor mij?

Probeer goed rekening te houden met de ruimte die je beschikbaar hebt. Daarnaast is het slim om rekening te houden met het aantal stoelen dat je wil plaatsen. Lees onze blog over het aantal stoelen aan tafel ter inspiratie.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom