Meer

Sluiten

Table du Sud x Clairz Interior Design

7

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Clairz Interior Design is het kindje van Anne-Claire Winkelhagen. De geschiedenis van de onderneming laat zien dat Clairz Interior Design niet in één hoek te duwen is. Van kleinschalige opdrachten tot volledige renovaties: Anne-Claire gaat ervoor als het gevoel bij de klant goed is. De eindresultaten zijn uiteenlopend maar hebben een gemene deler: de eigen signatuur wordt gecombineerd met de wensen van de opdrachtgever. Daarom valt er een rode draad te ontdekken in de projecten die tot op heden zijn gerealiseerd. 

Over de werkwijze heeft Anne-Claire het volgende te zeggen: “wij werken vanuit een grondige analyse van de klantbehoefte. Door wensen, ideeën en vragen van onze klant te koppelen aan de jarenlange ervaring in het interieurvak ontstaat er een symbiose die van tevoren niet bedacht kan worden. Daar komt bij dat de laatste ontwikkelingen en trends nauwgezet gevolgd worden, waarbij onze eigen ‘style radar’ leading is. Dat maakt, gecombineerd met de juiste focus, dat uw project qua eindresultaat boven zichzelf uit zal stijgen.”

Table du Sud en Clairz Interior Design vinden elkaar

Clairz Interior Design is typisch zo’n onderneming waarvan wij zeggen: het is een eer om daarmee een samenwerking aan te gaan. We zijn er daarom trots op dat het is gelukt én dat het eindresultaat verbluffend is. 

De eettafel en salontafel hebben bekende elementen, maar kleuren af en toe toch buiten de lijntjes. “Mijn handtekening van mijn ontwerpen kenmerkt zich door natuurlijke kleuren en materialen. Waarmee het echt in balans is. En die balans vind je ook juist door af en toe een contrast te vinden of iets spannends toe te voegen. Het ontwerp van de Clairz tafel voor Table du Sud is ontstaan door de mix van die harde, strakke lijn en die ronde vormen mooi met elkaar te laten blenden”, aldus Anne-Claire. 

Lancering: 29 juni - vanaf 30 juni te zien in de showrooms in Heeze en Utrecht

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom