We're here for you!

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw droommeubel? Bel, mail of maak een afspraak in onze showroom. Neem contact op.

Sluiten

Tweedekans

Tweedekans meubels

Een Tweedekansje is een meubel waarvan wij vinden dat het een tweede kans verdient. Een tweedekansje is overigens niet altijd een tweedehandsje. Ieder meubel is voorzien van een duidelijke beschrijving waarin wordt gezegd waarom wij dit meubel een tweede kans geven. De tweedekansjes zijn o.a. meubels die uit onze collectie gaan, verkeerd geleverd zijn door onze leveranciers of verkeerd besteld zijn. Iedereen verdient een tweede kans, dus waarom onze meubels niet? 😉     Passende prijs: We inspecteren de meubels zorgvuldig en zorgen dat het meubel voor een passende prijs wordt aangeboden als tweedekansje.   Denk duurzaam: Door deze meubels aan te bieden als tweedekansjes, vermijden we het onnodig weggooien van onze meubels. We denken niet alleen aan duurzaamheid, maar ook aan jou!   En wist je dat onze bezorgers de tweedekansjes gewoon bij jou thuis komen leveren? Hierdoor is het meubel al lekker snel in huis, namelijk binnen 1-3 weken!

Lees meer

Bekijk producten

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

2InARow

spinner

Een Tweedekansje is een meubel waarvan wij vinden dat het een tweede kans verdient. Een tweedekansje is overigens niet altijd een tweedehandsje. Ieder meubel is voorzien van een duidelijke beschrijving waarin wordt gezegd waarom wij dit meubel een tweede kans geven.

De tweedekansjes zijn o.a. meubels die uit onze collectie gaan, verkeerd geleverd zijn door onze leveranciers of verkeerd besteld zijn. Iedereen verdient een tweede kans, dus waarom onze meubels niet? 😉  

 

Passende prijs: We inspecteren de meubels zorgvuldig en zorgen dat het meubel voor een passende prijs wordt aangeboden als tweedekansje.

 

Denk duurzaam: Door deze meubels aan te bieden als tweedekansjes, vermijden we het onnodig weggooien van onze meubels. We denken niet alleen aan duurzaamheid, maar ook aan jou!

 

En wist je dat onze bezorgers de tweedekansjes gewoon bij jou thuis komen leveren? Hierdoor is het meubel al lekker snel in huis, namelijk binnen 1-3 weken!

Lees meer

Terug naar boven