Meer

Sluiten

Collaborations

15

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Collaborations, samenwerkingen, samen op zoek naar een ultiem doel, of hoe je het ook wil noemen. Vanwege onze honger naar innovatie, creativiteit en duurzaamheid zijn we altijd op zoek naar vruchtbare samenwerkingen die ons aanbod naar een hoger niveau tillen.

 

Table du Sud x Art in Return

 

Wat krijg je als je de creativiteit van Art in Return en het vakmanschap van Table du Sud bundelt? Makkelijk! Een eet- en salontafel waarmee je de show steelt, die zijn gemaakt met duurzaamheid in het achterhoofd. 

 

Meer over Art in Return

 

Misschien is het wel leuk om eerst wat meer te weten te komen over Art in Return zodat meteen duidelijk wordt waarom wij een samenwerking meteen zagen zitten. ‘I create to live with a full heart and not a full pocket.’ Dit is het concept van Art in Return waarbij kunstwerken geruild worden tegen bijna alles wat inspirerend en mooi is. Een concept dat ons triggerde omdat we zelf duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. 

 

Van restmateriaal naar opvallende meubels


Ben je benieuwd tot wat deze samenwerking heeft geleid? Lees dan alles over onze samenwerking met Art in Return en ontdek de opvallende set salontafels én de eettafel.

Table du Sud x Anne Claus Interiors

Anne Claus interiors is on a roll op het moment. Na gestart te zijn met interieurdesigns van de Republiek in Bloemendaal, Morgan and Mees en andere projecten met een echte wow factor kun je niet meer om het design bureau heen. De herkenbare natuurlijke en toch moderne stijl sluit feilloos aan bij die van Table du Sud. Een samenwerking kon dus niet ontbreken. 

Meer lezen over deze design collab? Lees dan alles over de designer Anne Claus interiors en wordt verliefd op ontze nieuwste eettafel! 

Table du Sud x Studio Verbaan

Studio Verbaan is in 2019 opgericht in Rotterdam door Solange Frankort en Jordi Verbaan. Na een tijdje individueel gewerkt te hebben, besloten ze om de handen ineen te slaan om te bekijken wat ze samen kunnen bereiken. Jordi’s kracht als ambachtelijk houtbewerker matcht goed met Solange, die we het best kunnen omschrijven als conceptueel kunstenaar. Meer weten? Lees hier meer over onze samenwerking met Studio Verbaan.

Samenwerken?

 

Voor een nieuwe samenwerking staan we altijd open, maarrrr die gaan we niet zomaar aan. Heb jij een bedrijf(je), ben je actief als meubelmaker, kunstenaar of iets totaal anders en denk je dat je een idee hebt waarmee je ons aanbod, uiteraard in samenwerking met ons. een geweldige impuls kunt geven? Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal. 

 

Neem voor je idee contact op met Camilla Hendriks via camilla@tabledusud.nl en wie weet heb jij een voorstel voor de volgende samenwerking waar wij enthousiast van worden!

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom