Meer

Sluiten

Tip: rustig shoppen? Bezoek onze showrooms doordeweeks!

De meeste mensen bezoeken onze showrooms in het weekend. Wil je graag een iets rustigere shopbeleving? Kom doordeweeks langs!

Bezoek onze showrooms

message icon
Collaborations

Collaborations

Collaborations, samenwerkingen, samen op zoek naar een ultiem doel, of hoe je het ook wil noemen. Vanwege onze honger naar innovatie, creativiteit en duurzaamheid zijn we altijd op zoek naar vruchtbare samenwerkingen die ons aanbod naar een hoger niveau tillen.   Table du Sud x Art in Return   Wat krijg je als je de creativiteit van Art in Return en het vakmanschap van Table du Sud bundelt? Makkelijk! Een eet- en salontafel waarmee je de show steelt, die zijn gemaakt met duurzaamheid in het achterhoofd.    Meer over Art in Return   Misschien is het wel leuk om eerst wat meer te weten te komen over Art in Return zodat meteen duidelijk wordt waarom wij een samenwerking meteen zagen zitten. ‘I create to live with a full heart and not a full pocket.’ Dit is het concept van Art in Return waarbij kunstwerken geruild worden tegen bijna alles wat inspirerend en mooi is. Een concept dat ons triggerde omdat we zelf duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.    Van restmateriaal naar opvallende meubels Ben je benieuwd tot wat deze samenwerking heeft geleid? Lees dan alles over onze samenwerking met Art in Return en ontdek de opvallende set salontafels én de eettafel. Table du Sud x Anne Claus Interiors Anne Claus interiors is on a roll op het moment. Na gestart te zijn met interieurdesigns van de Republiek in Bloemendaal, Morgan and Mees en andere projecten met een echte wow factor kun je niet meer om het design bureau heen. De herkenbare natuurlijke en toch moderne stijl sluit feilloos aan bij die van Table du Sud. Een samenwerking kon dus niet ontbreken.  Meer lezen over deze design collab? Lees dan alles over de designer Anne Claus interiors en wordt verliefd op ontze nieuwste eettafel!    Samenwerken?   Voor een nieuwe samenwerking staan we altijd open, maarrrr die gaan we niet zomaar aan. Heb jij een bedrijf(je), ben je actief als meubelmaker, kunstenaar of iets totaal anders en denk je dat je een idee hebt waarmee je ons aanbod, uiteraard in samenwerking met ons. een geweldige impuls kunt geven? Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal.    Neem voor je idee contact op met Camilla Hendriks via camilla@tabledusud.nl en wie weet heb jij een voorstel voor de volgende samenwerking waar wij enthousiast van worden!

Lees meer

Bekijk producten

Collaborations

Table du Sud  x Art in Return

Table du Sud x Art in Return

3 producten

Bij alles dat Table du Sud doet staat kwaliteit, design, maatwerk, gebruiksvriendelijkheid, maar ook duurzaamheid voorop. Deze kernwaarden deelt kunstinitiatief Art in Return waardoor er een perfecte samenwerking is ontstaan, resulterend in een prachtige serie tafels gemaakt van restproducten. Met de gedachte; I create to live with a full heart and not a full pocket is het Art in Return concept geboren waarbij, zoals de naam al aangeeft, kunstwerken geruild worden tegen bijna alles wat inspirerend, mooi of leuk is in het leven. Wanneer interieurmerk Table du Sud voorbij komt met de vraag om een tafel te ontwerpen met als uitgangspunt de vormen uit de Art in Return kunstwerken, is er direct een match. Vakmanschap en design De Table du Sud x Art in Return serie bestaat uit een eet- en salontafel met ronde vormen en bijzondere tafelpoten die matchen met het speciale kunstwerk dat in 'return' is gemaakt. Daarnaast is er een 'return' voor het milieu door het gebruik van restmaterialen maar ook door bij elke drie verkochte tafels een boom terug te planten met het oog op het behoud van een duurzaam milieu.   Tafel collectie De serie tafels bestaat uit een eettafel en salontafel en wordt geleverd in meerdere kleuren. De tafels zijn gemaakt van Frans eikenhout, verkrijgbaar in verschillende opties, zodat de tafel precies aan persoonlijke wensen kan worden afgestemd.

Table du Sud x Anne Claus interiors

Table du Sud x Anne Claus interiors

1 producten

Noem je natuurlijke materialen, een rustige basis en modern-klassiek design, dan denk je al gauw aan Anne Claus interiors.Anne Claus heeft in 2015 haar eigen interieur studio opgericht, genaamd Anne Claus Interiors. Anne heeft een oog voor details en een feilloos gevoel voor styling. Dit zorgt ervoor dat haar interieurs stuk voor stuk herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Haar passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend, niet gebonden aan trends en daarmee tijdloos.“Ik was als jong meisje altijd en eeuwig al bezig met interieur. Áltijd mijn kamer en het huis aan het omgooien”. Ondanks deze passie op jonge leeftijd ging ze eerst rechten studeren om daarna een aantal jaar als salesmanager bij een nieuw denimmerk aan de slag te gaan. Uiteindelijk kwam de creativiteit toch weer bovendrijven. “In die tijd deed ik wel al eens styling voor vrienden of richtte ik hun huizen in, maar ik heb nooit gedacht: ik word interieurontwerper. Het is op een organische manier gegaan”. Inmiddels tekende Anne Claus interiors voor het ontwerp van strandpaviljoen De Republiek in Bloemendaal, Morgan en Mees, Wolf en zo veel meer. En trust us, het is allemaal mooi. Stijlgevoel en groei Het team van Table du Sud was al langer fan van de designs en stijl van Anne Claus interiors, dus toen de mogelijkheid tot een samenwerking zich aandeed hoefde we daar niet lang over na te denken. De interieurs van Anne Claus interiors zijn tijdloos en gemaakt met de mooiste materialen. Nét als onze tafels. Verfijnde kleuren en diverse opties die passen bij de rest van het interieur en de gebruikers.Daarnaast is, net als bij Anne Claus, de start van Table du Sud vrijwel net zo organisch verlopen. Vanuit een eigen behoefte voor een bartafel op maat werd door de broers een eerste tafel gemaakt, waarna op verzoek er steeds meer zijn gemaakt. Uiteindelijk is Table du Sud gegroeid tot de omvang en het merk wat het nu is.Lancering: 14.11.2022 - vanaf eind november in de showrooms

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

A-Z

2 op een rij

spinner

Collaborations, samenwerkingen, samen op zoek naar een ultiem doel, of hoe je het ook wil noemen. Vanwege onze honger naar innovatie, creativiteit en duurzaamheid zijn we altijd op zoek naar vruchtbare samenwerkingen die ons aanbod naar een hoger niveau tillen.

 

Table du Sud x Art in Return

 

Wat krijg je als je de creativiteit van Art in Return en het vakmanschap van Table du Sud bundelt? Makkelijk! Een eet- en salontafel waarmee je de show steelt, die zijn gemaakt met duurzaamheid in het achterhoofd. 

 

Meer over Art in Return

 

Misschien is het wel leuk om eerst wat meer te weten te komen over Art in Return zodat meteen duidelijk wordt waarom wij een samenwerking meteen zagen zitten. ‘I create to live with a full heart and not a full pocket.’ Dit is het concept van Art in Return waarbij kunstwerken geruild worden tegen bijna alles wat inspirerend en mooi is. Een concept dat ons triggerde omdat we zelf duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. 

 

Van restmateriaal naar opvallende meubels


Ben je benieuwd tot wat deze samenwerking heeft geleid? Lees dan alles over onze samenwerking met Art in Return en ontdek de opvallende set salontafels én de eettafel.

Table du Sud x Anne Claus Interiors

Anne Claus interiors is on a roll op het moment. Na gestart te zijn met interieurdesigns van de Republiek in Bloemendaal, Morgan and Mees en andere projecten met een echte wow factor kun je niet meer om het design bureau heen. De herkenbare natuurlijke en toch moderne stijl sluit feilloos aan bij die van Table du Sud. Een samenwerking kon dus niet ontbreken. 

Meer lezen over deze design collab? Lees dan alles over de designer Anne Claus interiors en wordt verliefd op ontze nieuwste eettafel! 

 

Samenwerken?

 

Voor een nieuwe samenwerking staan we altijd open, maarrrr die gaan we niet zomaar aan. Heb jij een bedrijf(je), ben je actief als meubelmaker, kunstenaar of iets totaal anders en denk je dat je een idee hebt waarmee je ons aanbod, uiteraard in samenwerking met ons. een geweldige impuls kunt geven? Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal. 

 

Neem voor je idee contact op met Camilla Hendriks via camilla@tabledusud.nl en wie weet heb jij een voorstel voor de volgende samenwerking waar wij enthousiast van worden!

Lees meer

Terug naar boven