Meer

Sluiten

2-zits banken

10

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Een 2-zitsbank is één van de opties die je hebt als je een bank gaat kopen. Bij Table du Sud hebben we verschillende tweepersoonsbanken voor je in petto. Goed om te weten: je bent bij ons altijd de regisseur van je eigen bank en je bepaalt dus zelf de specificaties van je nieuwe aanwinst. Op deze pagina hebben we alle relevante informatie over onze 2-zitsbanken voor je verzameld.

 

Soorten 2-zitsbanken

 

Zoals de naam al aangeeft is een 2-zitsbank geschikt voor twee personen. Toch vind je binnen de wereld van 2-zitsbanken verschillen op het gebied van afmetingen. Wil je een tweepersoonsbank waar je met twee mensen flink wat ruimte hebt, of mag het allemaal wat compacter. Dit zijn de vragen die je gaat beantwoorden als je de specificaties van je 2-zitsbank door gaat geven. Tip: een 2,5-zitsbank is een mooie oplossing als je op zoek bent naar nét iets groters. 

 

Leren 2-zitsbank

 

Bij het samenstellen van je nieuwe bank speelt het materiaal een grote rol. Leder is en blijft een populaire materiaalsoort als het aankomt op banken. Tijdens het bekijken van de banken op onze pagina’s is het goed om in het achterhoofd te houden dat onze afbeeldingen slechts een indicatie geven van wat er allemaal mogelijk is.

 

Denk je bijvoorbeeld bij het zien van een grijze 3-zitsbank: hmm, die zou ik wel in het leer en iets kleiner willen hebben? Goed nieuws! Dat kan bij Table du Sud. Alle banken uit ons aanbod zijn in verschillende leersoorten te koop. 

 

Stoffen 2-zitsbank

 

De grote tegenhanger van leer is natuurlijk een gestoffeerde bank. Ook hier heb je tientallen keuzes en dat zorgt ervoor dat er altijd wel een optie beschikbaar is die precies past bij jouw smaak en de rest van je interieur. Een stoffen 2-zitsbank koop je niet 1-2-3 en daarom is het slim om even goed na te gaan wat je precies van je nieuwe aanwinst verwacht.

 

We hebben verschillende stofjes voor je in petto met allemaal unieke eigenschappen. Daarnaast zijn deze verschillende stoffen ook weer te koop in allerlei kleuren. Kortom, er is volop keus! Tip: ben je benieuwd naar onze stoffen? Bestel de materialenkaart en ontdek ze thuis op de bank. Zo kun je in alle rust de stoffen zien én voelen.

 

Tips voor het kiezen van een 2-zitsbank

 

Zoals je zelf wel weet koop je niet ‘zomaar eventjes’ een nieuwe bank. Het grote doel is natuurlijk dat je na de levering helemaal in je nopjes bent met je nieuwe 2-zitter. 100% zekerheid heb je natuurlijk nooit, maar je kunt wel degelijk een paar voorzorgsmaatregelen nemen om die kans zo groot mogelijk te maken. Hieronder enkele tips:

 

Vergeet bijvoorbeeld de lichtinval in je woonkamer niet. Heb je een woonkamer met ramen aan 3 zijden? Dan heeft de zon vrij spel en is de kans groot dat een donkergroene 2-zitsbank een stuk lichter oogt dan je zou verwachten. Heb je juist minder licht? Dan is het tegenovergestelde waar en oogt diezelfde bank juist weer donkerder.

 

Houd bij het kiezen van het materiaal rekening met de gebruikers van de bank. Heb je bijvoorbeeld kinderen of huisdieren? Kies dan voor een stof of leersoort die makkelijk schoon te maken is.

 

Denk ook aan de balans van je woonkamer. Zorg ervoor dat je nieuwe bank goed past qua vorm en kleur en afmeting. Een iets te klein vloerkleed in combinatie met een nieuwe bank kan bijvoorbeeld voor een vreemde combinatie zorgen. 

 

Extra inspiratie

 

Ben je nog op zoek naar een mooie stijl voor je woonkamer? Sta je op het punt om te verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Of heb je ‘gewoon’ zin in een makeover? Dan is wat extra inspiratie niet verkeerd natuurlijk. Met die inspiratie helpen we je graag. De woonstijlen zijn bijvoorbeeld een perfect startpunt. Ontdek wat ze allemaal voor je in petto hebt en welke elementen je bevallen. Van een landelijke woonstijl tot industrieel en van Japandi tot Scandinavisch. Bekijk ze allemaal!

 

2D interieuradvies van onze experts


Wist je dat je bij Table du Sud ook terecht kunt voor passend 2D interieuradvies op maat? In een intakegesprek van een uur in één van onze showrooms brengen we in kaart wat jouw wensen precies zijn. Daarna gaan we aan de slag met het maken van een 2D tekening en laten we zien wat er allemaal mogelijk is in jouw huis en met jouw smaak. We focussen niet alleen op eettafels, maar ook op onze andere meubels, mooie combinaties en verschillende kleuren. Wil hier graag meer over weten? Lees dan alles over passend 2D interieuradvies van Table du Sud en plan een eerste afspraak in als je graag ziet dat we je helpen bij het doorhakken van knopen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte inrichting.

 

Veelgestelde vragen over onze 2-zitsbanken

 
 

Wat kost een 2-zitsbank?

Dit hangt af van de keuzes die je maakt. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal en het type bank.

 
 

Wat is de levertijd van een 2-zitsbank?

Op de pagina van je bank vind je de levertijd. Dit zijn actuele levertijden die we meteen aanpassen als ze veranderen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van een 2-zitsbank?

We bezorgen gratis op de begane grond bij een orderwaarde van boven de €250,-. Bekijk onze pagina over bezorgen voor eventuele bijkomende bezorgkosten.

 
 

Kan ik de 2-zitsbank eerst in het echt zien?

In onze showrooms vind je een deel van ons aanbod. Onze showroom medewerkers hebben verschillende stalen van onze stoffen zodat je een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Bezoek één van de showrooms in Heeze (vlakbij Eindhoven), Utrecht (in The Wall aan de A2) en Deventer. Voor een bezoek hoef je geen afspraak te maken.

 
 

Ik heb een mooie hoekbank/3-zitsbank gezien. Verkopen jullie die ook als 2-zitsbank?

Dat klopt! Iedere bank die we verkopen kunnen we matchen met jouw mensen. Loop een showroom binnen en ontdek samen met één van onze medewerkers alle mogelijkheden.

 
 

Krijg ik garantie op mijn 2-zitsbank?

Ja. Op de meubels van Table du Sud krijg je standaard 12 maanden garantie. Meer weten? Lees dan onze pagina over garantie.

 
 

Moet ik een aanbetaling doen?

We vragen een kleine aanbetaling van 10% van het aankoopbedrag.

 
 

Kan ik de specificaties van mijn 2-zitsbank nog aanpassen na het doorgeven?

De bank wordt speciaal voor jou samengesteld. Daarom is het niet mogelijk om de specificaties te wijzigen.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom