Meer

Sluiten

Wandplanken en planken

4

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Ben je al een tijdje op zoek naar die ideale wandplank? Voor je bedrijfsruimte, kantoor of woonkamer? Maar kun je telkens niet vinden wat je voor ogen hebt? Wij maken een wandplank op maat. Ideaal voor in een nis bijvoorbeeld, dan voorzien we ‘m van een sparing aan de zijkant.

De planken voor de muur leveren we met luxe ophangbeugels, zo kun je ze heel eenvoudig monteren. En, extra mooi, je bevestigt ‘m blind (dus je ziet er niks van). We leveren ‘m inclusief pinnen. Voor de montage instructie klik hier.

Veelgestelde vragen over wandplanken

 
 

Wat kost een wandplank?

Dit hangt af van de keuzes die je maakt. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen van je wandplank en de afwerking. Tijdens het samenstellen zie je meteen wat jouw keuzes met de prijs doen.

 
 

Hoe kan ik mijn wandplank het best onderhouden?

Voor alle materialen hebben we speciale producten waarmee je je wandplank altijd in topconditie houdt. Check hiervoor onze onderhoudsmiddelen

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van een wandplank?

We bezorgen gratis op de begane grond. Wil je graag dat we op een andere verdieping bezorgen of bijvoorbeeld een verhuislift inzetten? Check dan onze pagina over bezorgen.

 
 

Kan ik mijn bestelling later nog aanpassen?

Wij werken zonder voorraad en gaan dus specifiek voor jou aan de slag. Je kunt dus geen aanpassingen meer doen als het maakproces is gestart.

 
 

Kan ik wandplanken in het echt zien?

Dat kan. In onze showrooms vind je een gedeelte van ons aanbod. Onze experts in Utrecht, Rotterdam, Heeze en Deventer helpen je graag. Je hoeft voor een bezoek geen afspraak te maken.

 
 

Krijg ik garantie op een wandplank?

Op alle wandplanken van Table du Sud krijg je 12 maanden garantie.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom