Sluiten

Beton

Betonnen eettafels

Stoer en robuust. Betonnen tafels zijn dé trend van dit moment. Een betonnen tafelblad combineert perfect met een eiken of industrieel onderstel. Wil je een wat warmere look creëren? Dan is eiken iets voor jou. Match ‘m met een metalen onderstel en het industriële plaatje is compleet. Je kiest zelf welke kleur je het mooist vindt: Charchoal, Light Grey, Basalt of White? Handig Misschien denk je bij beton aan een zwaar, koud blad. Wrong! Onze bladen zijn niet massief en daardoor handzaam en hij is afgewerkt met een niet-zichtbare beschermende lak. Tal van afmetingen Zoals je van ons gewend bent, kun je ook dit blad in tal van afmetingen vinden. Table du Sud biedt betonnen tafels onder andere in deze maten aan: 180x100 centimeter,  200x100 centimeter, 220x100 centimeter, 240x100 centimeter, 260x100 centimeter en 280x100 centimeter.  Poten De poten worden op 8 of 20 centimeter van de kop van de tafel geplaatst. Je kunt de gewenste afstand aangeven bij onze logistiek-medewerkers. Wanneer ze de tafel bij je thuis afleveren, zetten ze de poten op de juiste plek. Bijpassende eetkamerstoelen Bij een mooie betonnen tafel horen natuurlijk leuke bijpassende eetkamerstoelen. Of kies eens voor wat anders en kies voor een leuke eetkamerbank, dat zit zo gezellig. Je vind bij ons stoelen in allerlei verschillende vormen, kleuren en maten; voor iedereen een passend 'zitje'.  

Lees meer

Bekijk producten

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

2InARow

spinner

Stoer en robuust. Betonnen tafels zijn dé trend van dit moment. Een betonnen tafelblad combineert perfect met een eiken of industrieel onderstel. Wil je een wat warmere look creëren? Dan is eiken iets voor jou. Match ‘m met een metalen onderstel en het industriële plaatje is compleet. Je kiest zelf welke kleur je het mooist vindt: Charchoal, Light Grey, Basalt of White?

Handig

Misschien denk je bij beton aan een zwaar, koud blad. Wrong! Onze bladen zijn niet massief en daardoor handzaam en hij is afgewerkt met een niet-zichtbare beschermende lak.

Tal van afmetingen

Zoals je van ons gewend bent, kun je ook dit blad in tal van afmetingen vinden. Table du Sud biedt betonnen tafels onder andere in deze maten aan: 180x100 centimeter,  200x100 centimeter, 220x100 centimeter, 240x100 centimeter, 260x100 centimeter en 280x100 centimeter. 

Poten

De poten worden op 8 of 20 centimeter van de kop van de tafel geplaatst. Je kunt de gewenste afstand aangeven bij onze logistiek-medewerkers. Wanneer ze de tafel bij je thuis afleveren, zetten ze de poten op de juiste plek.

Bijpassende eetkamerstoelen

Bij een mooie betonnen tafel horen natuurlijk leuke bijpassende eetkamerstoelen. Of kies eens voor wat anders en kies voor een leuke eetkamerbank, dat zit zo gezellig. Je vind bij ons stoelen in allerlei verschillende vormen, kleuren en maten; voor iedereen een passend 'zitje'.

 

Lees meer

Terug naar boven