Meer

Sluiten

Oval Fenix Elegance dining tables

8

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Met een Fenix eettafel kies je voor een meubel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En wist je dat we verschillende ovale vormen voor je hebben? Uiteraard stel je je nieuwe aanwinst helemaal zelf samen. Daarna gaan wij voor je aan de gang in onze eigen werkplaats.

Meer over Fenix

Fenix is een materiaal dat veel voordelen met elkaar verbindt. De tafelbladen ogen erg strak, ze laten geen vlekken zien en zijn te koop in veel verschillende kleuren. Fenix is een dun plaatmateriaal dat voorzien is van een nano-tech coating. Mede daardoor heeft Fenix een matte en zachte structuur. Wil je graag meer weten over dit opvallende materiaal? Check dan onze pagina over Fenix

Maatwerk uit eigen werkplaats

Het voordeel van een eigen werkplaats is dat we zelf dag in, dag uit in de weer zijn met verschillende materialen en designs. Dit geeft ons ook de vrijheid om te experimenteren met verschillende vormen. 

Klassiek ovaal is en blijft een klassieker, maar wist je dat we ook andere vormen hebben, zoals het immens populaire Deens ovaal, halve cirkel en half ovaal? Wil je ter inspiratie eens bekijken wat deze vormen voor je in petto hebben? Lees dan de blog over onze ovale vormen

Veelgestelde vragen over onze Fenix Berken eettafels

 
 

Wat kost een Fenix Berken eettafel?

We hebben eigenlijk geen vaste prijzen. De prijs ontstaat als je je tafel aan het samenstellen bent. Na iedere stap zie je meteen wat dit met de prijs doet. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 
 

Wat is de levertijd van een Fenix Berken eettafel?

De levertijden van onze tafels vind je op de pagina van je nieuwe eettafel. Dit zijn actuele bezorgtijden die we meteen aanpassen als de situatie verandert.

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van een ovale Fenix Berken eettafel?

We bezorgen gratis op de begane grond bij een orderwaarde van minimaal € 250,-. Wil je graag meer weten over bezorgen op een andere verdieping, verhuisliften of eventuele bijkomende kosten? Je vindt alles op onze pagina over bezorgen.

 
 

Krijg ik garantie op mijn ovale Fenix Berken eettafel?

Jazeker. Op alle meubels krijg je bij Table du Sud 12 maanden garantie. Een uitzondering hierop zijn de meubels uit de Tweedekans. Op onze pagina over garantie vind je meer informatie.

 
 

Kan ik Fenix tafels in het echt zien?

Zeker! In onze showrooms in Utrecht, Heeze en Deventer vind je een gedeelte van ons aanbod. Hier vind je ook Fenix tafels. Voor een winkelbezoek hoef je geen afspraak te maken.

 
 

Ik heb een mooie Fenix tafel gezien. Hebben jullie die ook in een andere kleur?

Ja. We hebben veel verschillende kleuren, van wit tot zwart. Zo kun je je nieuwe aanwinst perfect matchen met de rest van je interieur.

 
 

Ik heb een mooie Fenix tafel gezien. Verkopen jullie dat design ook in een andere materiaalsoort?

Jazeker! Onze tafels zijn onder andere gemaakt van eikenhout, keramiek, marmer en beton.

 
 

Hoe kan ik mijn Fenix eettafel het best onderhouden?

Voor ieder materiaal hebben we specifieke onderhoudsmiddelen. Hiermee houd je je nieuwe aanwinst in topconditie.

 
 

Gebruiken jullie standaardmaten voor de tafels?

geeft

Nee. Bij het samenstellen van de tafel vind je veel verschillende maten. Wil je graag een andere maat? Neem dan even contact met ons op. Samen bekijken we alle mogelijkheden.

 
 

Moet ik een aanbetaling doen?

Voor een aankoop in de showroom vragen we geen aanbetaling. Voor online aankopen vragen we een kleine aanbetaling van 10% van het aankoopbedrag.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom