Meer

Sluiten

Bureaustoelen

31

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Thuiswerken is sinds de uitbraak van corona in een stroomversnelling gekomen. Dat betekent dat we onze thuiswerkplek steeds comfortabeler inrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een multifunctionele bureaustoel die je als eetkamerstoel kunt gebruiken, maar ook als stoel die je voor je werk gebruikt. Op deze pagina hebben we alle informatie over onze bureaustoelen met wieltjes voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren en kies voor kwaliteit van Table du Sud.

 

Soorten bureaustoelen

 

Het mooie van een multifunctionele stoel is natuurlijk dat je hem voor meerdere doeleinden gebruikt. Zeker in het geval van een thuiswerkplek op de benedenverdieping kan het voordelig zijn om één of meerdere stoelen in huis te halen die je zowel voor je werk als aan de eettafel kunt gebruiken. Onze bureaustoelen zijn grofweg in te delen in twee groepen:

 

Bureaustoel met armleuning

 

Ben je op zoek naar een stoel met armleuning? Dan hebben we goed nieuws voor je. Dit soort stoel vind je bij ons in overvloed. Zo hebben we verschillende stoelen met stalen en houten onderstellen en in de meest uiteenlopende designs. Met een armleuning kies je daarnaast voor comfort. Tip: ben je van plan om van tijd tot tijd de bureaustoel met armleuning aan je eettafel te zetten? Dan heb je iets meer ruimte nodig dan bij een eetkamerstoel zonder armleuning.

 

Bureaustoel zonder armleuning

 

Naast bureaustoelen met armleuning hebben we uiteraard ook prachtige stoelen zonder armleuning. Ook hier vind je verschillende designs en onderstellen. Kortom, er is voor ieder wat wils. 

 

Kies je materiaal

 

We leveren graag maatwerk en laten je daarom vrij om de details van je nieuwe aanwinst helemaal zelf te bepalen. Als je een bureaustoel bestelt, heb je de keuze uit veel verschillende materialen. Deze materialen hebben we netjes voor je afgebeeld zodat je precies ziet wat er allemaal te koop is. Wil je graag meer weten over onze materialen of de stoffen echt voelen? Bezoek dan één van onze showrooms en laat je adviseren door één van onze experts. We hebben uiteraard kleur- en materiaalstalen voor je zodat je de materialen van dichtbij kunt zien en voelen. 

 

Met of zonder wieltjes?

 

Als je de details van je bureaustoel gaat bepalen is het slim om even na te gaan wat je precies van je nieuwe stoel verwacht. Een klassieke bureaustoel heeft wieltjes, maar wellicht heb jij een set stoelen staan waarbij de nieuwe aanwinst uit de toon valt als die wieltjes heeft. Het is hoe dan ook mogelijk om veel van onze stoelen met wieltjes te kopen. Let hier goed op als je je stoel online koopt. Zo kom je later niet voor verrassingen te staan. 

Alle kleuren van de regenboog

 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn onze stoelen verkrijgbaar in de meest uiteenlopende materialen. Dit geldt ook voor de kleuren. Alle materialen zijn te matchen met alle mogelijke kleuren waardoor er honderden combinaties mogelijk zijn. Dit betekent dat er altijd wel een match beschikbaar is die perfect aansluit op jouw smaak en de rest van je interieur, maar dat je hem nog wel even moet vinden. Hoe bepaal je de nieuwe kleur van je bureaustoel eigenlijk? 

 

Het is natuurlijk onmogelijk om 100% zeker te zijn van je keuze als het aankomt op de kleur. Toch zijn er een paar factoren waar je rekening mee kunt houden om de kans op een voltreffer te vergroten. Focus je bijvoorbeeld niet alleen op de stoel, maar ook op de ruimte waar je de stoel gaat plaatsen. Zorg ervoor dat de kleur past bij de rest van je interieur. Zo houd je de balans optimaal. 

 

Daarnaast is het slim om het licht goed in de gaten te houden. Plaats je de stoel in een ruimte met veel ramen en waar zonlicht vrij spel heeft? Dan kunnen relatief donkere kleuren een stuk lichter voor de dag komen. Andersom werkt dit uiteraard ook zo. In een matig verlichte ruimte kan donkergrijs ineens naar zwart neigen. 

 

Veelgestelde vragen over onze bureaustoelen

 
 

Wat is de levertijd van de bureaustoelen?

De levertijd verschilt per design. Op de pagina van de bureaustoel vind je de actuele levertijd. 

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van bureaustoelen?

We bezorgen gratis op de begane grond bij een orderwaarde van boven de €250,-.

 
 

Kan ik de bureaustoelen eerst in het echt bekijken?

In onze showrooms vind je een deel van ons aanbod. Kom langs in Heeze (vlakbij Eindhoven), Utrecht of Deventer. Onze showroommedewerkers staan voor je klaar om je te voorzien met passend advies. Voor een bezoek hoef je geen afspraak te maken.

 
 

Verkopen jullie ook andere stoelen?

 
 

Hoe lang heb ik garantie op stoelen van Table du Sud?

Op alle meubels van Table du Sud krijg je 12 maanden garantie. Meer weten? Lees dan alles over onze garantie.

 
 

Ik heb een mooie bureaustoel gezien. Verkopen jullie die ook in een andere kleur?

Ja! Al onze stoelen zijn in verschillende materialen en in alle mogelijke kleuren te bestellen.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom