Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

message icon

B2B partner

Meubels én samenwerkingen op maat.

Table du Sud is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het maken van eikenhouten tafels met een metalen- of eiken onderstel vanuit de eigen werkplaats in Heeze. Inmiddels is ons assortiment flink uitgebreid, waardoor klanten voor hun hele interieur op maat bij ons terecht kunnen. 

Partnerprogramma

Speciaal voor jou als interieur professional biedt Table du Sud een partnerprogramma aan. Het programma biedt verschillende voordelen zoals kortingen, trainingen en privé shoppen.

Tip: word reseller

Wil jij de eettafels van Table du Sud verkopen in je eigen showroom? Dat kan! Op onze reseller pagina lees je hoe je dit voor elkaar krijgt.

Interesse?

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Aanmelden voor samenwerking

“Met de diversiteit aan meubels van Table du Sud kunnen wij altijd de gewenste stijl en sfeer van Studio Elbers neerzetten.“

Joyce Elbers 

Studio Elbers 

Welk type bedrijf ben jij?

Voor ieder type bedrijf een passende samenwerking.

data-text="Projectinrichter" data-sm-text="Bij projectinrichters is de afname hoeveelheid vaak hoger dan normaal. Hierdoor kunnen we ook speciale kortingen bieden.

Bekijk onze openingstijden

"
data-text="Stylist of interieurarchitect" data-sm-text="Je ontvangt als stylist of interieurarchitect speciale kortingen bij Table du Sud. De korting is afhankelijk van hoeveelheid, prijs en type product. We maken hierbij onderscheid tussen leadfee en een ready to manufacture order." data-text="Reseller" data-sm-text="Wil je Table du Sud producten verkopen vanuit jouw eigen winkel? Ook dat kan. Neem contact op over de mogelijkheden en kortingen. "

Leadfee

Wanneer je jouw klanten doorverwijst naar Table du Sud voor de aanschaf van meubels ontvang je een korting voor deze bijdrage. 

Ready to manufacture

Onder ready to manufacture verstaan we een bestelling die al helemaal compleet is en alleen nog maar ingevoerd hoeft te worden in ons systeem.

Speciale kortingen

Naast de leadfee en een executable order hanteren we ook kortingen voor bepaalde hoeveelheden, prijzen en producten. Het is niet mogelijk om kortingen te combineren.

Onze showroom

Om jouw klant optimaal te kunnen adviseren.

Speciaal voor jou

We vertellen je graag meer over ons bedrijf en collectie. Om hier gebruik van te maken vragen we je om voorafgaand een afspraak te maken. Bekend met Table du Sud? Kom dan gewoon langs zonder afspraak tijdens openingstijden.

Producttraining

Om jouw klant goed te kunnen adviseren is natuurlijk productkennis nodig. Bij terugkerende samenwerkingen bieden we daarom een uitgebreide producttraining aan die jou kan ondersteunen tijdens het verkoopgesprek.

1. Login of meld je aan

Om je aan te melden voor het partner programma verzoeken we je eerst om je aan te melden of te registreren. Je kunt hiervoor een Table du Sud login aanmaken of je aanmelden via Facebook of Google.

2. Maak je account compleet

Aangemeld? Vul dan je gegevens verder aan. Op basis van deze gegevens wordt jouw account geverifieerd. 

3. Verificatie

Nadat je jouw gegevens hebt ingediend worden deze gecontroleerd door een van onze collega's. Op basis hiervan ontvang je de informatie en voorwaarden die passen bij jouw account en type samenwerking.

Hi

Vul hieronder je gegevens in.

Volledige naam

Bedrijfsnaam

Soort bedrijf

KVK nummer

Telefoonnummer

E-mailadres

Sent!

Bedankt voor je inschrijving

Je gegevens worden op dit moment door een van onze collega's beoordeeld. Je ontvangt spoedig een bevestiging van je inschrijving, waarbij je account wordt aangevuld met de juiste voorwaarden en informatie.

Meld je aan

td-loading

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom