We're here for you!

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw droommeubel? Bel, mail of maak een afspraak in onze showroom. Neem contact op.

Sluiten

TV-meubels

Tv-meubels

Een tv-meubel maakt je interieur af. Je ziet ‘m elke keer als je je favo serie kijkt, dus dan kan ‘ie maar beter mooi zijn, toch? Als je dol bent op de industriële look, dan vind je dit vast wat! Matching tv-meubel De tv-meubels van Table du Sud bestel je in de maat die bij jouw tv en interieur past. Ze zijn gemaakt van metaal en eikenhout, mooi matchend met onze eet- en salontafels. En ze passen bij zowel donkere als lichtere vloeren. Wil je liever een meubel van rvs? Kan (bij bepaalde modellen)! Ook poedercoating is mogelijk. De massieve eikendelen kun je in dezelfde kleur laten lakken als je salon- of eettafel. Oh ja, de meubels krassen niet, door de bijgeleverde plastic dopjes voor de poten. Maatwerk Zoals je van ons gewend bent, maken we in onze werkplaats in Heeze wat jij voor ogen hebt. En dat is heel handig bij een tv-meubel. We bieden verschillende soorten kabeldoorvoer en kunnen rekening houden met een specifieke hoogte.

Lees meer

Bekijk producten

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

2InARow

spinner

Een tv-meubel maakt je interieur af. Je ziet ‘m elke keer als je je favo serie kijkt, dus dan kan ‘ie maar beter mooi zijn, toch? Als je dol bent op de industriële look, dan vind je dit vast wat!

Matching tv-meubel

De tv-meubels van Table du Sud bestel je in de maat die bij jouw tv en interieur past. Ze zijn gemaakt van metaal en eikenhout, mooi matchend met onze eet- en salontafels. En ze passen bij zowel donkere als lichtere vloeren. Wil je liever een meubel van rvs? Kan (bij bepaalde modellen)! Ook poedercoating is mogelijk. De massieve eikendelen kun je in dezelfde kleur laten lakken als je salon- of eettafel. Oh ja, de meubels krassen niet, door de bijgeleverde plastic dopjes voor de poten.

Maatwerk

Zoals je van ons gewend bent, maken we in onze werkplaats in Heeze wat jij voor ogen hebt. En dat is heel handig bij een tv-meubel. We bieden verschillende soorten kabeldoorvoer en kunnen rekening houden met een specifieke hoogte.

Lees meer

Terug naar boven