Meer

Sluiten

Tip: rustig shoppen? Bezoek onze showrooms doordeweeks!

De meeste mensen bezoeken onze showrooms in het weekend. Wil je graag een iets rustigere shopbeleving? Kom doordeweeks langs!

Bezoek onze showrooms

message icon
N/A

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Handmade in onze eigen werkplaats. Dat gaat op voor al onze tafels. Table du Sud biedt kwalitatief hoogwaardige tafels op maat. 

Tafelbladen: jouw persoonlijke touch
Bij Table du Sud heb je de mogelijkheid om verschillende tafelbladen en onderstellen te combineren. Geef een persoonlijke touch aan je tafel. Table du Sud biedt tafelbladen in verschillende soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste uitstraling en ga voor en tafelblad van vier of vijf centimeter dikte. Ook qua lengte van het tafelblad valt er veel te kiezen. Ga voor een compacte tafel van 1.80 meter of voor een tafel waar iedere bezoeker zó aan kan schuiven van 4 meter lang.

Het onderstel: stoer, chique, landelijk…
Als je dan je eigen tafelblad hebt gekozen, wil je ook kunnen kiezen voor een bijpassend tafelonderstel. Ga bijvoorbeeld voor stoere poten van zwart metaal of kies voor een chique uitstraling met een platte ovalen poot van rvs.

Meer dan alleen eettafels
Ons productaanbod reikt verder dan alleen eettafels. Zo vind je in ons assortiment ook sidetables, salontafels, bartafels en tuintafels op maat. Neem een kijkje en ontdek de mogelijkheden!

 

Lees meer

Terug naar boven