Meer

Sluiten

Tip: rustig shoppen? Bezoek onze showrooms doordeweeks!

De meeste mensen bezoeken onze showrooms in het weekend. Wil je graag een iets rustigere shopbeleving? Kom doordeweeks langs!

Bezoek onze showrooms

message icon
Badkamermeubels

Badkamermeubels

Dat badkamermeubels een belangrijk onderdeel van je badkamer zijn kunnen we niet ontkennen. En ook bij de badkamer is het belangrijk dat hij de sfeer heeft die jij prettig vindt. Bij Table du Sud kun je nu ook jouw badkamermeubel op maat vinden! Zo poets jij je tanden straks in een ruimte met stijl!  Praktische en stijlvolle badkamermeubels Het leuke van de badkamermeubels van Table du Sud is dat je de look and feel kunt afstemmen met de rest van de eikenhouten meubels die je bij ons kunt vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor hetzelfde soort hout als dat er voor de wandplanken en zelfs voor de eettafel is gebruikt. Hierdoor kun je het meubel dus echt customisen en bepaal je wat jij mooi vindt. Ga je voor elegant of juist voor robuust? Everything is possible! Het design van een badkamer meubel is belangrijk, maar het gebruiksgemak natuurlijk ook. We hebben ervoor gezorgd dat je al jouw spullen fijn kunt opbergen in de meubels dankzij de lades met een 'touch to open' en 'pull to open' systeem. Op deze manier ziet het meubel er mooi uit, maar heb je ook extra opbergruimte. Opgeruimd staat netjes! Badkamermeubel op maat  Zoals we al zeiden kun je zelf de look van je badkamermeubel bepalen, maar hij wordt ook nog eens helemaal op maat voor je gemaakt. Geen beperkt aantal maten waar je uit kunt kiezen, maar een diversiteit aan opties en afmetingen. Hierdoor kan niet alleen het uiterlijk van het badkamermeubel worden afgestemd op jouw badkamer, maar ook alle afmetingen! Inspiratie op doen voor jouw badkamermeubel? Kom naar een van onze showrooms! Bij Table du Sud bestel je altijd eenvoudig 24/7 online. We begrijpen echter dat je soms dingen gewoon in het echt wilt zien, het materiaal voelen en de verschillen zien. Daarom bieden we je de mogelijkheid om vanaf februari 2021 deze meubels te komen bekijken in onze showrooms. Onze vakkundige adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw droommeubel. Heb je nu al vragen die je graag beantwoord zou willen hebben? Neem dan contact met ons op.       

Lees meer

Bekijk producten

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

A-Z

2 op een rij

spinner

Dat badkamermeubels een belangrijk onderdeel van je badkamer zijn kunnen we niet ontkennen. En ook bij de badkamer is het belangrijk dat hij de sfeer heeft die jij prettig vindt. Bij Table du Sud kun je nu ook jouw badkamermeubel op maat vinden! Zo poets jij je tanden straks in een ruimte met stijl! 

Praktische en stijlvolle badkamermeubels

Het leuke van de badkamermeubels van Table du Sud is dat je de look and feel kunt afstemmen met de rest van de eikenhouten meubels die je bij ons kunt vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor hetzelfde soort hout als dat er voor de wandplanken en zelfs voor de eettafel is gebruikt. Hierdoor kun je het meubel dus echt customisen en bepaal je wat jij mooi vindt. Ga je voor elegant of juist voor robuust? Everything is possible!

Het design van een badkamer meubel is belangrijk, maar het gebruiksgemak natuurlijk ook. We hebben ervoor gezorgd dat je al jouw spullen fijn kunt opbergen in de meubels dankzij de lades met een 'touch to open' en 'pull to open' systeem. Op deze manier ziet het meubel er mooi uit, maar heb je ook extra opbergruimte. Opgeruimd staat netjes!

Badkamermeubel op maat 

Zoals we al zeiden kun je zelf de look van je badkamermeubel bepalen, maar hij wordt ook nog eens helemaal op maat voor je gemaakt. Geen beperkt aantal maten waar je uit kunt kiezen, maar een diversiteit aan opties en afmetingen. Hierdoor kan niet alleen het uiterlijk van het badkamermeubel worden afgestemd op jouw badkamer, maar ook alle afmetingen!

Inspiratie op doen voor jouw badkamermeubel? Kom naar een van onze showrooms!

Bij Table du Sud bestel je altijd eenvoudig 24/7 online. We begrijpen echter dat je soms dingen gewoon in het echt wilt zien, het materiaal voelen en de verschillen zien. Daarom bieden we je de mogelijkheid om vanaf februari 2021 deze meubels te komen bekijken in onze showrooms. Onze vakkundige adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw droommeubel. Heb je nu al vragen die je graag beantwoord zou willen hebben? Neem dan contact met ons op. 

 

 

 

Lees meer

Terug naar boven