Meer

Sluiten

Tip: rustig shoppen? Bezoek onze showrooms doordeweeks!

De meeste mensen bezoeken onze showrooms in het weekend. Wil je graag een iets rustigere shopbeleving? Kom doordeweeks langs!

Bezoek onze showrooms

message icon
Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen

Zorg dat je meubel blijft shinen. Onze meubels worden voorzien van een zeer hoogwaardige lak in onze eigen moderne lakstraat. Deze worden na de kleuring voorzien van twee beschermlagen.Dit zorgt ervoor dat je meubel zeer goed beschermd is tegen kringen en vlekken.  Het meubel is wel onderhoudsvriendelijk, maar af en toe onderhoud is wel nodig om ze in topconditie te houden. Zorg dat het blijft shinen.  Oranje Furniture Care Products - We care for your furniture! Oranje is een producent van hoogwaardige verzorgingsproducten en service programma’s. Home Center werkt met Oranje Furniture Care Products samen, om te zorgen voor optimale verzorging van jouw meubels. Voor elk type meubel is er een geschikt verzorgingsproduct. Door een geschikt onderhoudsproduct te gebruiken heb je jarenlang plezier van je favoriete meubels. Wil je meer informatie over de onderhoudsproducten? Neem contact met ons op.

Lees meer

Bekijk producten

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

A-Z

2 op een rij

spinner

Zorg dat je meubel blijft shinen.

Onze meubels worden voorzien van een zeer hoogwaardige lak in onze eigen moderne lakstraat. Deze worden na de kleuring voorzien van twee beschermlagen.
Dit zorgt ervoor dat je meubel zeer goed beschermd is tegen kringen en vlekken. 

Het meubel is wel onderhoudsvriendelijk, maar af en toe onderhoud is wel nodig om ze in topconditie te houden. Zorg dat het blijft shinen. 

Oranje Furniture Care Products - We care for your furniture!

Oranje is een producent van hoogwaardige verzorgingsproducten en service programma’s. Home Center werkt met Oranje Furniture Care Products samen, om te zorgen voor optimale verzorging van jouw meubels. Voor elk type meubel is er een geschikt verzorgingsproduct. Door een geschikt onderhoudsproduct te gebruiken heb je jarenlang plezier van je favoriete meubels.

Wil je meer informatie over de onderhoudsproducten? Neem contact met ons op.

Lees meer

Terug naar boven