Bestel uiterlijk 20 juni voor levering voor de Table du Sud zomerstop.

Tussen 15 en 28 augustus genieten de harde werkers van Table du Sud twee weekjes van hun zomervakantie. Wil je jouw tafel* nog voor die tijd ontvangen? Bestel dan voor 20 juni.

*Houten tafels met een metalen onderstel.

n/a

Onze showrooms zijn geopend tijdens Hemelvaart 😊

Meubels winkelen tijdens Hemelvaart? Dat kan! Onze showrooms zijn namelijk gewoon geopend. 

Check de openingstijden van de locatie bij jou in de buurt. Meer informatie

Meer

Sluiten

Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen

Zorg dat je meubel blijft shinen. Onze meubels worden voorzien van een zeer hoogwaardige lak in onze eigen moderne lakstraat. Deze worden na de kleuring voorzien van twee beschermlagen.Dit zorgt ervoor dat je meubel zeer goed beschermd is tegen kringen en vlekken.  Het meubel is wel onderhoudsvriendelijk, maar af en toe onderhoud is wel nodig om ze in topconditie te houden. Zorg dat het blijft shinen.  Oranje Furniture Care Products - We care for your furniture! Oranje is een producent van hoogwaardige verzorgingsproducten en service programma’s. Home Center werkt met Oranje Furniture Care Products samen, om te zorgen voor optimale verzorging van jouw meubels. Voor elk type meubel is er een geschikt verzorgingsproduct. Door een geschikt onderhoudsproduct te gebruiken heb je jarenlang plezier van je favoriete meubels. Wil je meer informatie over de onderhoudsproducten? Neem contact met ons op.

Lees meer

Bekijk producten

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

2InARow

spinner

Zorg dat je meubel blijft shinen.

Onze meubels worden voorzien van een zeer hoogwaardige lak in onze eigen moderne lakstraat. Deze worden na de kleuring voorzien van twee beschermlagen.
Dit zorgt ervoor dat je meubel zeer goed beschermd is tegen kringen en vlekken. 

Het meubel is wel onderhoudsvriendelijk, maar af en toe onderhoud is wel nodig om ze in topconditie te houden. Zorg dat het blijft shinen. 

Oranje Furniture Care Products - We care for your furniture!

Oranje is een producent van hoogwaardige verzorgingsproducten en service programma’s. Home Center werkt met Oranje Furniture Care Products samen, om te zorgen voor optimale verzorging van jouw meubels. Voor elk type meubel is er een geschikt verzorgingsproduct. Door een geschikt onderhoudsproduct te gebruiken heb je jarenlang plezier van je favoriete meubels.

Wil je meer informatie over de onderhoudsproducten? Neem contact met ons op.

Lees meer

Terug naar boven