Meer

Sluiten

Vergadertafels

16

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Vergadertafel kopen?

Een vergadertafel kopen? Dat doe je niet binnen een paar minuten, zeker niet bij Table du Sud. Onze vergadertafels zijn namelijk verkrijgbaar in diverse vormen, zoals (deens) ovaal, rond, vierkant, kiezelvormig en rechthoekig. En dat is niet het enige, ook hebben we een groot aanbod materialen en kleuren waar je uit kunt kiezen. Dit alles op jouw vergadertafel op maat te kunnen maken!


Kom langs in één van onze showroom om je te oriënteren of stel je nieuwe vergadertafel helemaal zelf samen op onze webshop. Goed om te weten: we maken ook gebruik van een combinatiekorting. Ben je ook op zoek naar vergaderstoelen dan krijg je bij aankoop van een vergadertafel met stoelen 5% korting op het aankoopbedrag van de stoelen.Vergadertafel, speciaal op maat gemaakt

Bij het inrichten van een kantoor, een meeting room of een ruimte waarin je dagelijks wil overleggen met een team, komen de maten van alle meubels best nauw. Zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de beschikbare meters is dan het doel. We maken zelf onze vergadertafels op maat en dat betekent dat we makkelijk kunnen schakelen als het aankomt op het maken van een vergadertafel met specifieke afmetingen.

Tip: heb je moeite met het bepalen van de maat van je vergadertafel? Ga dan uit van het aantal stoelen. De benodigde ruimte voor een zitplaats is gemiddeld gezien 70 cm. Een stoel met leuning neemt uiteraard meer ruimte in beslag dan een stoel zonder leuning. Door het aantal stoelen keer 70 cm te doen, weet jij ongeveer hoe groot je vergadertafel moet gaan worden.Vergadertafel ovaal, rechthoekig of rond

Tegenwoordig zien we dat vergadertafels steeds vaker verkocht worden in verschillende vormen. Welke vormen dit zijn? Je leest het hieronder.

 

Vergadertafel ovaal

Een ovale vergadertafel is wat ons betreft de perfecte vorm voor een grote vergadertafel. In de loop der tijd hebben we naast ovaal ook de vorm deens ovaal ontwikkeld. Bij een deens ovale vergadertafel heb je ook volwaardige zitplaatsen aan de kopse kanten, omdat deze rechter zijn dan bij klassiek ovaal. 


Ook loopt deze deens ovale vergadertafel smal af, waardoor je gemakkelijker personen aan dezelfde kant van de tafel kunt aankijken.

 

Vergadertafel rond

Ook een ronde vergadertafel is een populaire keuze voor bedrijven en organisaties die open communicatie en samenwerking willen bevorderen. Door de afwezigheid van een hoofd- of voeteneind wordt de hiërarchie verminderd en worden alle deelnemers uitgenodigd om actief deel te nemen aan de vergadering. Een ronde vergadertafel biedt ook meer ruimte voor gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal, waardoor het gemakkelijker wordt om emoties en signalen van andere deelnemers op te pikken en te interpreteren.

 

Vergadertafel rechthoekig

Met zijn klassieke vorm biedt de rechthoekige vergadertafel voldoende ruimte voor meerdere personen en past hij gemakkelijk in verschillende omgevingen. Of het nu gaat om formele vergaderingen of informele brainstormsessies, deze tafel biedt de perfecte setting voor productieve discussies en samenwerking.Veelgestelde vragen over onze vergadertafels

 
 

Op zoek naar een vergadertafel voor 6, 8, 10 of 12 personen?

In ons assortiment vind je vergadertafels op maat gemaakt, dus of je ze nu wilt voor 6, 8, 10 of 12 personen, wij hebben altijd de geschikte tafel. Toch benieuwd welke afmetingen passen bij je vergadertafel op maat?

 

Vergadertafel 6 personen: De geschikte lengtemaat ligt hier op 300 cm of groter. Kies vooral voor een vergadertafel waar je ruim aan kunt zitten.

Vergadertafel 8 personen: Het advies hier ligt op een lengtemaat van 320 cm. Mocht je toch een maatje kleiner willen dan is 300 cm ook nog mogelijk voor 8 personen.

Vergadertafel 10 personen: Hier raden wij je aan te kiezen uit een lengtemaat die ligt tussen de 350 cm tot 400 cm.

Vergadertafel 12 personen: Alle lengtematen boven de 420 cm raden wij hier aan.

 

Let wel op: Dit is algemene informatie. Kies je bijvoorbeeld voor een deens ovale of rechthoekige vergadertafel, dan kun je ook nog aan de kopse kanten mensen kwijt.


Heb je verder nog vragen, dan raden wij je aan even langs te komen in een van onze woonwinkels waar wij je kunnen helpen met advies op maat.

 
 

Vergadertafel met stopcontact?

Dat kan! Bij onze vergadertafels heb je sinds kort de mogelijkheid om in het midden van je tafel 1 of meerdere kabeldoorvoergaten te creëren. Hierdoor kun je gemakkelijk en netjes je kabels wegwerken, waardoor onze vergadertafels zo goed mogelijk functioneren.

 
 

Vergadertafel met stoelen kopen?

Bij ons is dit zeer interessant, want wanneer je interesse hebt in een vergadertafel met stoelen, ontvang je nog eens extra 5% korting op de totaalprijs van je stoelen. Dit kan dus aardig oplopen.

 
 

Welke kleuren hebben onze vergadertafels?

De kleuren die we voornamelijk verkopen zijn vergadertafels in het wit en vergadertafel in het zwart. Maar om erachter te komen welke kleuren onze vergadertafels precies hebben, raden we aan om een vergadertafel zelf samen te stellen in de 2D-configurator. Hier krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit onze diverse kleurenopties.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom