Meer

Sluiten

Mobitec eetkamerstoelen

38

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Met Mobitec werken we nu al heel wat jaren samen, waardoor we een gevarieerd aanbod voor je neer kunnen zetten. De eetkamerstoelen van Mobitec staan bekend om de uitstekende kwaliteit en prachtige designs. Bij Table du Sud heb je de mogelijkheid om je eetkamerstoel helemaal naar wens samen te stellen. Op deze pagina hebben we alle relevante informatie voor je op een rijtje gezet. 

Table du Sud x Mood eetkamerstoelen

Samen met Mobitec hebben we een lijn van eetkamerstoelen ontwikkeld die exclusief bij ons te koop is. Dit zijn de Table du Sud x Mood eetkamerstoelen. De Mood-stoelen ken je misschien al, maar het is dus leuk om te weten dat we ook een aantal eigen designs hebben die verder nergens te koop zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Table du Sud x Mood 95 stoel.

Maatwerk

We zijn er trots op dat we ook hier echt maatwerk kunnen bieden. Je koopt namelijk niet zomaar een Mobitec eetkamerstoel. Het samenstellen van de perfecte stoel kost wat tijd, maar dan heb je ook wat. Zodra je je favoriete stoel selecteert, word je ondergedompeld in een zee van opties.

Online hebben we een aantal stoffen voor je geselecteerd, maar dat is nog lang niet alles. In onze showrooms liggen tientallen stofstalen voor je klaar. Deze geven een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast heb je uiteraard verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur. We hebben de meest uiteenlopende kleuren voor je, wat betekent dat er altijd wel een optie beschikbaar is die perfect aansluit bij je smaak en de rest van je interieur. Ook de poten van de stoel zijn naar wens samen te stellen! Tip: gebruik beschermdopjes voor onder de stoelpoten. 

Showroom

In onze showrooms in Heeze, Utrecht en Deventer vind je een groot gedeelte van ons aanbod. Hier hebben we verschillende stoelen ook gecombineerd met prachtige eettafels, zodat je meteen een goed beeld krijgt van een mogelijk nieuw interieur. 

Onze showroommedewerkers staan voor je klaar om te helpen met passend advies. Voor een bezoekje hoef je geen afspraak te maken.

Meer over Mobitec

Mobitec, afkomstig uit Eupen (België), timmert al meer dan 30 jaar aan de weg in de wereld van gepersonaliseerde meubels. Ze werken net als Table du Sud zonder voorraad en dat is precies waar onze filosofieën elkaar treffen. 100% maatwerk zorgt ervoor dat je een uniek meubel in huis haalt. 

Veelgestelde vragen over eetkamerstoelen van Mobitec

 
 

Wat kost een eetkamerstoel?

Dat hangt af van de keuzes die je maakt. Denk aan de stof en de basis van je stoel. Tijdens het samenstellen van je nieuwe aanwinst zie je meteen wat je keuzes met de prijs doen.

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van eetkamerstoelen?

We bezorgen altijd gratis op de begane grond bij een orderwaarde van minimaal € 250,-. Wil je graag meer weten over bezorging op een andere verdieping of over eventuele bijkomende kosten? Check dan onze pagina over de bezorging.

 
 

Wat is de levertijd van eetkamerstoelen?

De levertijd vind je op de pagina van je stoel. Deze levertijden zijn actueel en worden meteen aangepast zodra de situatie verandert.

 
 

Kan ik de eetkamerstoelen in het echt zien?

In onze showrooms vind je een groot gedeelte van ons aanbod. Onze showroommedewerkers staan voor je klaar met passend advies. Voor een bezoek hoef je geen afspraak te maken.

 
 

Verkopen jullie ook andere stoelen?

Hier vind je al onze eetkamerstoelen op een rijtje.

 
 

Verkopen jullie ook andere zitmeubels?

Jazeker. Bekijk onze bankstellen en eetkamerbanken.

 
 

Ik heb een mooie stoel gezien. Verkopen jullie die ook in een andere kleur?

We verkopen 100% maatwerk. De foto’s geven een goede indicatie van wat er mogelijk is. Alle stoelen zijn te koop in verschillende materialen en kleuren.

 
 

Kan ik mijn order later nog aanpassen?

De stoelen worden speciaal voor je gemaakt en we werken ook zonder voorraad. Het is daarom niet mogelijk om je order later nog aan te passen.

 
 

Krijg ik garantie op mijn stoelen?

Op alle meubels van Table du Sud krijg je 12 maanden garantie.

 
 

Verkopen jullie ook onderhoudsmiddelen?

Dat klopt! Voor alle materialen hebben we onderhoudsmiddelen.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom