Meer

Sluiten

Deens ovale Fenix unicolor

18

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Ben je fan van Deens ovaal en zie je een Fenix Unicolor eettafel helemaal zitten? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Ontdek onze uiteenlopende designs en kies voor maatwerk uit eigen werkplaats. Alle relevante informatie over onze Deens ovale Unicolor tafels hebben we voor je op een rijtje gezet.


Maak kennis met Fenix Unicolor
Bij Table du Sud zijn we dag in, dag uit bezig met uitbreidingen op ons aanbod. De nieuwste Fenix-variant die we voor je hebben is Fenix Unicolor. Dit is een toplaag Fenix met daaronder mdf. De bladdikte van de tafels is 40 mm en de facetrand loopt 60 graden naar binnen af. De zijkant van de tafel wordt in dezelfde kleur gespoten als de bovenkant, vandaar de naam Unicolor. Tip: we verkopen ook Fenix Berken en Fenix Massief. Lees onze blog over de 3 verschillende soorten Fenix en ontdek wat bij je past.


Deens ovaal en meer
Sta je op het punt om een Deens ovale tafel te kopen, maar ben je nog niet 100% overtuigd van je keuze? Dan is het goed om te weten dat er naast Deens ovaal nog drie vormen zijn die binnen de categorie ovaal vallen. Dit zijn: klassiek ovaal, half ovaal en halve cirkel. Tijdens het samenstellen van je tafel krijg je de mogelijkheid om één van de varianten te kiezen. Wil je graag meer weten? Lees dan de blog over de vier ovale vormen


Maatwerk uit eigen werkplaats
Bij Table du Sud koop je altijd maatwerk uit onze eigen werkplaats in het Brabantse Heeze. We gaan pas aan de slag als we een order binnen krijgen en werken dus zonder voorraad. Geef je wensen aan ons door en wij maken de tafel. Tip: bezoek de showroom in Heeze. In de achtergrond zie je onze vaklui die met de tafels bezig zijn. Zo zie je letterlijk waar je nieuwe aanwinst wordt gemaakt! 


Veelgestelde vragen over onze Deens ovale Fenix Unicolor tafels

 
 

Wat kost een Deens ovale Fenix Unicolor eettafel?

De prijs hangt af van de keuzes die je maakt. Denk hierbij aan de maat van het tafelblad, de afwerking, de kleur en nog veel meer. Tijdens het samenstellen van je nieuwe meubel zie je meteen wat de keuzes met de prijs doen.

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van een Fenix Unicolor tafel?

We bezorgen de tafel gratis bij je op de begane grond bij een orderwaarde van minimaal € 250,-. Wil je graag meer weten over bezorging op een andere etage of het eventueel laten bezorgen in het buitenland of het inzetten van een verhuislift? Lees dan alle informatie over onze pagina over bezorgen.

 
 

Wat is de levertijd van een Deens ovale eettafel?

Op de pagina van je tafel vind je altijd de levertijd. Dit zijn actuele levertijden die meteen worden aangepast als de situatie verandert. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

 
 

Krijg ik garantie op een Deens ovale eettafel?

Jazeker! Op alle meubels van Table du Sud krijg je 12 maanden garantie. De enige uitzondering hierop zijn de meubels uit de Tweedekans. Meer weten? Je vindt alles op onze pagina over garantie.

 
 

Moet ik een aanbetaling doen?

Voor een aankoop in één van de showrooms vragen we geen aanbetaling. Voor een online aankoop vragen we een kleine aanbetaling van 10% van het totaalbedrag.

 
 

Kan ik de meubels in het echt zien?

In onze showrooms in Heeze, Utrecht en Deventer vind je een groot gedeelte van ons aanbod. Kom langs om de verschillende designs en materialen te ontdekken. Onze showroommedewerkers staan voor je klaar. Voor een bezoek hoef je geen afspraak te maken.

 
 

Kan ik mijn order later nog aanpassen?

We werken zonder voorraad en gaan meteen aan de slag met jouw wensen. Het is daarom niet mogelijk om je order later nog aan te passen.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom