Sluiten

Salontafels

Salontafels

Matching salontafels Lekker lang borrelen, een plekje om je magazines mooi uit te stallen of een tafeltje om je kaarsjes en accessoires op te zetten. Met een salontafel kun je alle kanten op. Helemaal leuk, vooral als ‘ie matcht met je eettafel. Bij Table du Sud maken we naast eettafels ook bijpassende salontafels. Komt dat even goed uit? Wat kies jij? Zoals je van ons gewend bent, heb je volop keuze. Zo kies je de hoogte, het onderstel en het blad. Voor jouw unieke, handmade salontafel. Elegant of robuust? Kijk hieronder eens welk type je aanspreekt. Misschien is de elegante ‘Kiezelvormige'-serie echt iets voor jou? Ga je liever voor robuust en stoer? Ga dan voor de ‘Costaud strips serré’, deze is gemaakt van massieve balken verlijmd tot een blad van 10cm dik met een stoer metalen onderstel. Superstoere eyecatcher Nieuw in onze collectie is de Bonqui Jr.: een superstoere eyecatcher die compleet uit massief hout bestaat. Deze salontafel is vervaardigd uit 4 cm dik massief Frans eiken en heeft hierdoor een natuurlijke en serene uitstraling. Ook bij deze tafel van Table du Sud kun je zelf weer de gewenste hoogte aangeven. Maak jouw woonkamer af met een industriële bank of relaxfauteuil.

Lees meer

Bekijk producten

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

2InARow

spinner

Matching salontafels

Lekker lang borrelen, een plekje om je magazines mooi uit te stallen of een tafeltje om je kaarsjes en accessoires op te zetten. Met een salontafel kun je alle kanten op. Helemaal leuk, vooral als ‘ie matcht met je eettafel. Bij Table du Sud maken we naast eettafels ook bijpassende salontafels. Komt dat even goed uit?

Wat kies jij?

Zoals je van ons gewend bent, heb je volop keuze. Zo kies je de hoogte, het onderstel en het blad. Voor jouw unieke, handmade salontafel.

Elegant of robuust?

Kijk hieronder eens welk type je aanspreekt. Misschien is de elegante ‘Kiezelvormige'-serie echt iets voor jou? Ga je liever voor robuust en stoer? Ga dan voor de ‘Costaud strips serré’, deze is gemaakt van massieve balken verlijmd tot een blad van 10cm dik met een stoer metalen onderstel.

Superstoere eyecatcher

Nieuw in onze collectie is de Bonqui Jr.: een superstoere eyecatcher die compleet uit massief hout bestaat. Deze salontafel is vervaardigd uit 4 cm dik massief Frans eiken en heeft hierdoor een natuurlijke en serene uitstraling. Ook bij deze tafel van Table du Sud kun je zelf weer de gewenste hoogte aangeven.

Maak jouw woonkamer af met een industriële bank of relaxfauteuil.

Lees meer

Terug naar boven