Meer

Sluiten

Table du Sud Basic

29

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Betaalbaar maatwerk. Met dat doel hebben we de Table du Sud Basic-lijn in het leven geroepen. Op deze pagina vind je meer informatie over de eettafels en eetkamerstoelen.

Wat is Table du Sud | Basic?
Binnen de Basic-lijn focussen we ons op eikenhouten eettafels en eetkamerstoelen. Bij het samenstellen van deze tafels ontdek je dat je iets minder opties hebt, maar dat betekent niet dat je de details niet zelf kunt bepalen. Ook bij de Basic-lijn kies je voor maatwerk uit eigen werkplaats. We werken zonder voorraad in Heeze en gaan dus specifiek met jouw wensen aan de slag.

Basic eettafels
De basic eettafels bouw je als het ware helemaal zelf op als je hem samen gaat stellen. We beginnen bij de vorm. Hier heb je de keuze uit rechthoekig, ovaal, rond en kiezel. Voor ieder wat wils dus. De afmetingen van je nieuwe aanwinst zijn uiteraard ook erg belangrijk. De maximale lengte van een tafel uit de Basic-lijn is 2.40m bij een breedte van 1.20m. De dikte van het tafelblad is standaard 30 mm. Als we dieper inzoomen op het materiaal van het tafelblad ontdekken we een basislaag van hdf. Op deze basis plakken we een laag van ons beste eiken. De tafelbladen zijn te koop in twee kleuren. Als je fan bent van de houtlook kies je voor ultra matte lak. We behandelen de tafel overigens altijd met een uitmuntende lak die ervoor zorgt dat je eettafel 10 jaar is beschermd tegen kringen en vlekken. De basis van je nieuwe tafel is het onderstel. Hier hebben we vier populaire varianten voor je uitgezocht. Dit zijn de Lachaud, Gap, Mads en XX 10x4. 

Basic eetkamerstoelen
Zoals je ongetwijfeld al hebt gezien hebben we ongelooflijk veel verschillende eetkamerstoelen in alle soorten en maten. In de Basic-lijn vind je al onze eetkamerstoelen met een maximumprijs van € 250,-. 

Veelgestelde vragen over de Basic-lijn

 
 

Wat kost een Basic eettafel?

De Basic eettafel heeft als basisprijs € 1185,-. Bij het samenstellen van je tafel zie je meteen wat jouw keuzes met de prijs doen.

 
 

Wat kosten de Basic eetkamerstoelen?

In de Basic-lijn hebben we de voordeligste stoelen voor je verzameld. Dit zijn stoelen tot € 250,-.

 
 

Wat is de levertijd van meubels uit de Basic-lijn?

Op de pagina van je meubels vind je de levertijd. Dit zijn actuele levertijden die we meteen aanpassen als de situatie verandert.

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van meubels uit de Basic-lijn?

We bezorgen gratis op de begane grond bij een orderwaarde van minimaal € 250,-. Wil je graag meer weten over bezorging op een andere verdieping of bijvoorbeeld over het inzetten van een verhuislift? Check dan even onze pagina over bezorgen.

 
 

Krijg ik garantie op de meubels?

Jazeker. Je krijgt op alle meubels 12 maanden garantie met uitzondering van de meubels uit de Tweedekans.

 
 

Maken jullie de tafels echt zelf?

Ja! Dit doen we in het Brabantse Heeze. We werken zonder voorraad en gaan dus specifiek met jouw wensen aan de slag.

 
 

Kan ik de meubels in het echt zien?

In Heeze, Utrecht en Deventer liggen onze showrooms. Hier vind je een gedeelte van ons aanbod. Ontdek alle materialen, vormen en kleuren. Onze showroommedewerkers staan voor je klaar om je te helpen met passend advies. Voor een bezoekje hoef je geen afspraak te maken.

 
 

Kan ik bij jullie ook terecht voor persoonlijk advies?

Je kunt bij ons zelf een gratis adviesgesprek inplannen. Uiteraard kun je ook zonder afspraak binnenlopen en onze medewerkers aanspreken.

 
 

Kan ik mijn order later nog aanpassen?

Nee, we werken zonder voorraad en leveren dus maatwerk op basis van de door jou opgegeven details. Het is dus niet mogelijk om later nog aanpassingen te doen.

 
 

Moet ik een aanbetaling doen?

Voor een aankoop in één van onze showrooms vragen we geen aanbetaling. Voor een online aankoop vragen we een kleine aanbetaling van 10% van het aankoopbedrag.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom