Meer

Sluiten

Kleurstalen

Om je de juiste keuze te laten maken hebben we kleurstalen van ons eikenhout laten maken. Bestel ze en ontdek thuis welke kleur het beste bij je inrichting past. Zo kom je na het kopen van een tafel thuis niet voor verrassingen te staan!
5

Producten

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Table du Sud kleurstalen

Bij het kopen van een nieuwe eettafel of salontafel ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. We snappen dat je 100% zeker wil weten of je de juiste keuze hebt gemaakt. Die 100% kunnen we natuurlijk niet garanderen, maar met onze kleurstalen kom je wel een heel eind. Ons eikenhout is namelijk te koop in meer dan tien kleuren. Bestel dus onze kleurstalen en ontdek thuis welke kleur eikenhout bijvoorbeeld het best bij je bank en gordijnen past. 

Laat je inspireren in een showroom

Uiteraard hebben we de kleurstalen ook in onze showrooms voor je klaarliggen. Je vindt onze showrooms in Utrecht, Rotterdam, Heeze en Deventer. Hier vind je een groot gedeelte van ons aanbod én onze experts die je graag helpen bij het doorhakken van knopen. 

Laat je online inspireren

We hebben speciaal voor de fanatiekelingen een 3D configurator voor onze eettafels ontwikkeld zodat je thuis op je gemak een eigen design kunt maken. Stap voor stap ontdek je alle mogelijkheden en bouw je je eigen eettafel. 

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom