Meer

Sluiten

Ovale salontafels

6

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Ovale salontafel op maat

Met een ovale salontafel op maat van Table du Sud kies je een ware parel waarmee je de kers op de taart zet in je woonkamer. En het mooiste van alles? Je bepaalt zelf alle specificaties van je aanwinst zodat je je salontafel met ovale vorm perfect kunt matchen met de rest van je interieur én je smaak. Ovaal is een prachtige vorm voor een salontafel en met je persoonlijke touch wordt het pas echt een geweldig meubel!Ovale salontafel van hout

Hout is één van de beste materialen om meubels van te maken en dat zal de komende decennia ook zeker zo blijven. Binnen de wereld van hout heb je uiteraard meer smaken en wij zijn er trots op dat we twee houtsoorten hebben die beide kwaliteit garanderen. 

Op dit gebied is notenhout wat ons betreft een echte voltreffer. Notenhout heeft de juiste eigenschappen om lang mee te gaan én dit hout heeft daarnaast een warme uitstraling. Wil je graag meer weten over dit materiaal? Check dan onze pagina over notenhout.

Daarnaast is eikenhout een ware klassieker binnen onze woonkamers. We zijn er trots op dat we leveranciers hebben die eikenhout van een goede kwaliteit leveren. We hebben zelfs verschillende soorten eikenhout waar je uit kunt kiezen. Meer weten? Lees dan alles over ons eikenhout en ontdek onze eikenhouten salontafels. Verschillende ovale vormen

Het is goed om te weten dat je klassiek ovale salontafels kunt kopen, maar dat we ook drie andere vormen hebben die wat ons betreft binnen de categorie ovaal vallen. Zo hebben we ook half ovale, halve cirkel en Deens ovale tafelbladen voor je. Wil je graag weten hoe die eruitzien? Check dan even onze blog over de vier ovale vormen en ontdek de verschillende uitstralingen. Ovale salontafel samenstellen

Om een ovale salontafel op maat in huis te halen hoef je niet per se naar één van onze showrooms in Utrecht, Rotterdam, Heeze of Deventer af te reizen. Je kunt dit ook thuis op je gemak doen. Ontdek alle opties en stel je meubel in een handomdraai samen.

Maat van je ovale salontafel
De maat van je ovale salontafel is één van de belangrijkste aspecten van het meubel. Pas als de balans met de rest van het interieur goed is, kun je pas echt genieten. We hebben zowel kleine als grote maten voor je. Ga thuis even aan de slag met een rolmaat om te ontdekken welke maat het beste bij je woonkamer past. In het geval van een verhuizing kan het wat lastiger zijn om de maat te bepalen. Neem contact met ons op als je er niet uit komt. 

Kleur van je ovale salontafel
De kleur van je nieuwe salontafel is uiteraard ook erg belangrijk. Denk hierbij vooral in mogelijkheden. Bij een houten salontafel denk je wellicht meteen aan de typische houtkleur, maar in ons geval kun je kiezen uit meer dan tien verschillende kleuren.

Randafwerking ovale salontafel
In het geval van een ovale salontafel bieden we verschillende randafwerkingen aan. Een standaard afwerking is de basis, maar je kunt ook voor een bolle rand of een facetrand kiezen. Lees de blog over randafwerkingen voor meer informatie. Ovale salontafel online kopen

Voor een aankoop hoef je niet per se naar één van onze showrooms af te reizen. Je vindt online alle mogelijke opties die we hebben zodat je makkelijk zelf je nieuwe aanwinst samenstelt. Ga hiervoor naar de salontafel van je keuze en klik op ‘Stel zelf samen’. Je ziet dan precies alle opties die je hebt. Ronde salontafel in de showroom kopen

Onze showrooms zijn zonder afspraak te bezoeken. Hier staan onze experts voor je klaar om je te helpen met het maken van keuzes. Je vindt onze showrooms in Utrecht (in The Wall), Rotterdam (Woonmall Alexandrium), Heeze en Deventer. In deze showrooms vind je een groot gedeelte van ons aanbod. Het is onmogelijk om hier alle salontafels neer te zetten, maar je krijgt hier zeker een goed beeld van de mogelijkheden. Tip: ben je van plan om meerdere meubels voor je interieur te kopen en krijg je graag een uitgebreid interieuradvies? Maak dan een showroomafspraak.


Geen voorraad: persoonlijke meubels
Dit lees je goed! Je hebt bij ons tientallen en soms honderden opties om je meubels samen te stellen en dat betekent dat het voor ons onmogelijk is om een voorraad aan te leggen van alle mogelijke opties. We gaan dus pas aan de slag als er een order binnenkomt. Je haalt dus een vrijwel uniek meubel in huis wat we speciaal voor jou maken!Veelgestelde vragen over onze ovale salontafels

 
 

Wat kost een ovale salontafel?

Dit is afhankelijk van de keuzes die je maakt. Tijdens het samenstellen zie je meteen wat dit met de prijs doet.

 
 

Wat is de levertijd van een ovale salontafel?

De levertijd vind je op de pagina van je salontafel. Dit zijn actuele levertijden die we meteen aanpassen als de situatie wijzigt.

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van een ovale salontafel?

We bezorgen gratis op de begane grond. Wil je graag meer informatie over bezorging op een andere verdieping of bijvoorbeeld over het inzetten van een verhuislift? Check dan onze pagina over de bezorging.

 
 

Krijg ik garantie op een ovale salontafel?

Jazeker. Op alle meubels van Table du Sud krijg je 12 maanden garantie. De enige uitzonderingen hierop zijn meubels uit de Tweedekans en showroommodellen.

 
 

Kan ik ovale salontafels in het echt zien?

In onze showrooms vind je een gedeelte van ons aanbod. Hier staan niet alle salontafels, maar wel een mooie selectie. Je maakt hier sowieso kennis met alle materialen en overige opties.

 
 

Kan ik mijn order later nog aanpassen?

We gaan speciaal voor jou aan de slag nadat je je wensen hebt doorgegeven. Het is dus later niet meer mogelijk om iets te wijzigen.

 
 

Hoe moet ik mijn ovale salontafel onderhouden?

We hebben voor alle materialen passende onderhoudsmiddelen.

 
 

Bepaal ik zelf de afwerking van mijn ovale salontafel?

Tijdens het samenstellen zie je precies welke opties je allemaal hebt. Hier hoort ook de afwerking bij.

 
 

Verkopen jullie ook andere meubels voor in de woonkamer?

Ja. Check onze banken, vloerkleden, tv-meubels en sidetables.

 
 

Maken jullie de ovale salontafels zelf?

Ja. Dit doen we in onze hypermoderne werkplaats in Heeze. Leuk om te weten: deze werkplaats grenst letterlijk aan de showroom. Je kunt dus zelf een kijkje nemen! Lees onze blog met veelgestelde vragen over de werkplaats voor meer informatie.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom