Meer

Sluiten

Bartafels

Ontdek de verschillende materialen, vormen en kleuren en kies voor een bartafel op maat gemaakt.
75

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Bartafel kopen voor iedere woonstijl

Bij het kopen van een nieuwe bartafel ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Je wil je aanwinst uiteraard matchen met je woonstijl én er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. We zijn er trots op dat we voor iedere woonstijl passende bartafels hebben. Kortom, er is altijd wel een bartafel te vinden die goed aansluit op jouw wensen en je woonstijl. Van een industriële bartafel tot een landelijke bartafel en van een volledig zwarte bartafel tot een keramische bartafel: je vindt ze bij Table du Sud!Bartafel: een hoge eettafel voor het hele gezin!

Waag de sprong in het diepe en kies voor een bartafel voor binnen als gezellig centrum van je keuken. Je hebt met een hoge tafel ook de mogelijkheid om je keuken als het ware te verlengen. Zeker in het geval van relatief weinig ruimte, kan dit een efficiënte manier zijn om je eetkamer in te richten zonder ruimte te verspelen. Let dus goed op de hoogte van je bartafel.Bartafel met krukken kopen? Zie hier onze uitgebreide collectie!

We maken de bartafels zelf in onze werkplaats in het Brabantse Heeze. Dit geeft ons niet alleen de vrijheid om nieuwe ontwerpen te creëren, maar stelt ons ook in staat om echt maatwerk te leveren. Dus, ben je op zoek naar een prachtige hoge bartafel voor in de keuken of buiten? Of zie je een hoge eettafel met krukken wel zitten? Misschien overweeg je zelfs al een stoere zwarte bartafel in huis te halen? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Inmiddels hebben we ons aanbod bartafel flink uitgebreid. Dat betekent dat je kiest uit verschillende materialen zoals eikenhout, notenhout en fenix én dat je kiest uit ongelooflijk veel maten, kleuren en afwerkingen. Kortom, er is altijd wel een optie die bij je past, want ook de hoogte van je bartafel kies je zelf.

Tip: we verkopen ook
barkrukken. Bij de aankoop van een bartafel met krukken krijg je een mooie korting van 5%.Bartafel in 3D samenstellen

Wil jij rustig op de bank spelen met alle opties om zo de perfecte bartafel te creëren? Dat kan! Hiervoor hebben we een handige 3D configurator voor bartafels ontwikkeld waarmee je toegang hebt tot alle mogelijkheden. Je wekt je bartafel zelf tot leven en kunt hem ook direct bestellen als je dat wenst? Uiteraard kun je ook langskomen voor passend advies van onze experts. Je vindt onze showrooms in Utrecht, Rotterdam, Heeze en Deventer. Voor een bezoek hoef je geen afspraak te maken. Veelgestelde vragen over onze bartafels

 
 

Hoe hoog is een bartafel?

Je kiest zelf de hoogte van de bartafel. Dit zijn de hoogtes die we aanbieden: 90 cm, 95 cm, 99 cm, 100 cm, 105 cm, 110 cm en 113 cm.

 
 

Uit welke materialen kan ik kiezen?

Eikenhout, notenhout en fenix.

 
 

Uit welke vormen kan ik kiezen?

Rechthoekig, rond, ovaal, Deens ovaal, half ovaal en halve cirkel.

 
 

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Bij eikenhout kies je uit 11 verschillende kleuren. Bij notenhout kies je uit 2 verschillende kleuren. Bij fenix kies je uit 34 kleuren.

 
 

Wat kost een bartafel?

Dit hangt af van de keuzes die je maakt. Tijdens het samenstellen zie je meteen wat jouw keuzes met de prijs doen.

 
 

Kan ik kiezen uit verschillende onderstellen?

Dat klopt. Je vindt onze onderstellen op deze pagina. De stalen onderstellen maken we ook zelf in onze eigen werkplaats in Heeze.

 
 

Hoe kan ik mijn bartafel het best onderhouden?

Gebruik hiervoor altijd passende onderhoudsmiddelen die matchen met je materiaal.

 
 

Krijg ik garantie op een bartafel?

Op alle bartafels krijg je 12 maanden garantie.

 
 

Wat is de levertijd van een bartafel?

De levertijd vind je op de pagina van je bartafel.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom