Meer

Sluiten

Rechthoekige betonnen eettafels

14

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Dé trend

Stoer en robuust. Betonnen tafels zijn dé trend van dit moment. Een betonnen tafelblad combineert perfect met een eiken of industrieel onderstel. Wil je een wat warmere look creëren? Dan is eiken iets voor jou. Match ‘m met een metalen onderstel en het industriële plaatje is compleet. Je kiest zelf welke kleur je het mooist vindt: Charchoal, Grey of White?

Handig

Misschien denk je bij beton aan een zwaar, koud blad. Wrong! Onze bladen zijn niet massief en daardoor handzaam en hij is afgewerkt met een niet-zichtbare beschermende lak.

Tal van afmetingen

Zoals je van ons gewend bent, kun je ook dit blad in tal van afmetingen vinden. Table du Sud biedt betonnen tafels in onder andere deze maten aan: 180x100 centimeter,  200x100 centimeter, 220x100 centimeter, 240x100 centimeter, 260x100 centimeter en 280x100 centimeter. 

Poten

De poten worden op 8 of 20 centimeter van de kop van de tafel geplaatst. Je kunt de gewenste afstand aangeven bij onze logistiek-medewerkers. Wanneer ze de tafel bij je thuis afleveren, zetten ze de poten op de juiste plek.

Bijpassende eetkamerstoelen

Bij een mooie betonnen tafel horen natuurlijk leuke bijpassende eetkamerstoelen. Of kies eens voor wat anders en kies voor een leuke eetkamerbank, dat zit zo gezellig. Je vind bij ons stoelen in allerlei verschillende vormen, kleuren en maten; voor iedereen een passend 'zitje'.

 

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom