Meer

Sluiten

Rechthoekige betonnen eettafels

14

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Dé trend

Stoer en robuust. Betonnen tafels zijn dé trend van dit moment. Een betonnen tafelblad combineert perfect met een eiken of industrieel onderstel. Wil je een wat warmere look creëren? Dan is eiken iets voor jou. Match ‘m met een metalen onderstel en het industriële plaatje is compleet. Je kiest zelf welke kleur je het mooist vindt: Charchoal, Grey of White?

Handig

Misschien denk je bij beton aan een zwaar, koud blad. Wrong! Onze bladen zijn niet massief en daardoor handzaam en hij is afgewerkt met een niet-zichtbare beschermende lak.

Tal van afmetingen

Zoals je van ons gewend bent, kun je ook dit blad in tal van afmetingen vinden. Table du Sud biedt betonnen tafels in onder andere deze maten aan: 180x100 centimeter,  200x100 centimeter, 220x100 centimeter, 240x100 centimeter, 260x100 centimeter en 280x100 centimeter. 

Poten

De poten worden op 8 of 20 centimeter van de kop van de tafel geplaatst. Je kunt de gewenste afstand aangeven bij onze logistiek-medewerkers. Wanneer ze de tafel bij je thuis afleveren, zetten ze de poten op de juiste plek.

Bijpassende eetkamerstoelen

Bij een mooie betonnen tafel horen natuurlijk leuke bijpassende eetkamerstoelen. Of kies eens voor wat anders en kies voor een leuke eetkamerbank, dat zit zo gezellig. Je vind bij ons stoelen in allerlei verschillende vormen, kleuren en maten; voor iedereen een passend 'zitje'.

 

Veelgestelde vragen over rechthoekige betonnen eettafels

 
 

Maken jullie rechthoekige betonnen eettafels op maat?

Dat klopt! Dit doen we in onze eigen wekplaats in het Brabantse Heeze. Deze werkplaats grenst letterlijk aan onze showroom. Geef je wensen aan ons door en we gaan voor je aan de slag! Wil je graag meer weten? Lees dan de veelgestelde vragen over onze werkplaats.

 
 

Hoeveel mensen passen er aan een rechthoekige tafel?

Dit hangt ervan af of je aan de kopse kanten stoelen zet. Per zitplaats aan de lange zijde reken je minimaal 70 cm voor een stoel zonder armleuningen. Voor een stoel met armleuning reken je wat meer.

 
 

Wat kost een rechthoekige betonnen eettafel?

Dit hangt af van de keuzes die je maakt. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van het tafelblad en de overige details. Tijdens het samenstellen zie je meteen wat jouw keuzes met de prijs doen.

 
 

Hoe kan ik mijn rechthoekige betonnen eettafel het best onderhouden?

Voor alle materialen hebben we speciale producten waarmee je je tafel altijd in topconditie houdt. Check hiervoor onze onderhoudsmiddelen

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van een rechthoekige betonnen eettafel?

We bezorgen gratis op de begane grond. Wil je graag dat we op een andere verdieping bezorgen of bijvoorbeeld een verhuislift inzetten? Check dan onze pagina over bezorgen.

 
 

Kan ik mijn bestelling later nog aanpassen?

Wij werken zonder voorraad en gaan dus specifiek voor jou aan de slag. Je kunt dus geen aanpassingen meer doen als het maakproces is gestart.

 
 

Kan ik betonnen eettafels in het echt zien?

Dat kan. In onze showrooms vind je een gedeelte van ons aanbod. Onze experts in Utrecht, Rotterdam, Heeze en Deventer helpen je graag. Je hoeft voor een bezoek geen afspraak te maken.

 
 

Krijg ik garantie op een rechthoekige betonnen eettafel?

Op alle eettafels van Table du Sud krijg je 12 maanden garantie.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom