Meer

Sluiten

Stock sale - Zaterdag 9 december - Showroom Heeze
message icon

Tweedekans, altijd voordelige meubels

41

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Ben je op zoek naar voordelige meubels voor een scherpe prijs en heb jij duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Zoek dan niet verder. Onze tweedekans meubels voldoen namelijk aan al je wensen. Het tweedekans hoekje van Table du Sud is het waard om vaak te checken. Hier verzamelen we alle meubels die volgens ons een tweede kans verdienen! Lees snel verder. We hebben hieronder alle informatie over deze speciale meubels voor je verzameld. LET OP: meubels uit de Tweedekans dienen zo snel mogelijk na aankoop opgehaald te worden. Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je van ons een mail om je ophaalmoment in te plannen.

 

Wat zijn tweedekans meubelen?

 

Tweedekans meubelen zijn niet per se tweedehands meubelen. Bij een 2e hands meubel is het altijd zo dat een meubel ook daadwerkelijk al gebruikt is, maar bij ons hoeft dit niet zo te zijn. Maar wat is dan het verhaal van de tweedekans meubels? Hieronder vind je aan aantal voorbeelden van meubels die in de tweedekans hoek belanden. LET OP: Tweedekans meubels kunnen alleen opgehaald worden in één van onze showrooms. Op de pagina van het meubel vind je in welke showroom het meubel te vinden is. 

 

Uit de collectie

 

Bij Table du Sud zijn we continu op zoek naar vernieuwing en de laatste trends. Dit heeft als gevolg dat er af en toe bepaalde modellen uit onze collectie worden gehaald. Het zou natuurlijk zonde zijn om deze meubels geen laatste kans te gunnen. Daarom zetten we ze in de tweedekans hoek. 

 

Verkeerd besteld

 

Een foutje maken is menselijk. Soms gebeurt het weleens dat een bepaalde eettafel of bank niet voldoet aan wat onze klant voor ogen had. Denk dan aan een afwijkende afmeting of kleur. Ook dit meubel verdient natuurlijk een nieuw thuis. We zetten ze dan in de tweedekans hoek met een voordelige prijs.

 

Verkeerd geleverd

 

Ook wij zijn soms afhankelijk van leveranciers en ook hier kan het wel eens voorkomen dat er iets misgaat. Omdat we maatwerk leveren komt het aan op details en als die iets afwijken zetten we de meubels in de tweedekans hoek. 

 

Duurzaam kopen

 

Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. Zo planten we per 3 verkochte tafels een boom en hebben we meer dan 1500 zonnepanelen op het dak van onze werkplaats liggen om ons van duurzame energie te voorzien. We bieden jou als klant de mogelijkheid om duurzaam te kopen. Meubels weggooien is immers zonde en dat doen we dan ook niet. Check deze pagina daarom van tijd tot tijd en ontdek de nieuwe aanwas. 

 

Voordelige meubels 

 

Hoe wordt de prijs bepaald van de tweedekans meubels? Om je daar een goed beeld van te geven zetten we bij elk tweedekans meubel een beschrijving. In deze beschrijving lees je waarom dit meubel in de tweedekans hoek is beland. Aan de hand van onze bevindingen plakken we er een nieuwe, voordelige, prijs op.

 

Veelgestelde vragen over onze tweedekans meubels

 
 

Ik heb een mooie tweedekans meubel gezien. Hebben jullie die ook in een andere kleur of ander materiaal?

Nee, de tweedekans meubelen zijn allemaal unieke meubelen die op zichzelf in de tweedekans hoek zijn beland. De meubels zijn dus niet meer aan te passen.

 
 

Kan ik ook een eetkamerbank/eettafel/hoekbank via tweede kans kopen?

Het aanbod wisselt iedere dag. De unieke meubelen die op dat moment een tweede kans verdienen staan op deze pagina. Het aanbod kan per week flink verschillen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten als je op zoek bent naar een bepaald meubel.

 
 

Kan ik een Tweedekans meubel laten bezorgen?

Nee. Deze meubels kunnen alleen worden opgehaald in één van onze showrooms.

 
 

Krijg ik garantie op mijn tweedekans meubel?

Op meubels uit de Tweedekans en op showroommodellen zit geen garantie. Op alle overige meubels krijg je 12 maanden garantie. lees hier alles over onze garantie

 
 

Kunnen Tweedekans meubels worden geretourneerd?

Dit is niet mogelijk.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom