Meer

Sluiten

Tip: rustig shoppen? Bezoek onze showrooms doordeweeks!

De meeste mensen bezoeken onze showrooms in het weekend. Wil je graag een iets rustigere shopbeleving? Kom doordeweeks langs!

Bezoek onze showrooms

message icon
Table du Sud x Anne Claus interiors

Table du Sud x Anne Claus interiors

Noem je natuurlijke materialen, een rustige basis en modern-klassiek design, dan denk je al gauw aan Anne Claus interiors.Anne Claus heeft in 2015 haar eigen interieur studio opgericht, genaamd Anne Claus Interiors. Anne heeft een oog voor details en een feilloos gevoel voor styling. Dit zorgt ervoor dat haar interieurs stuk voor stuk herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Haar passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend, niet gebonden aan trends en daarmee tijdloos.“Ik was als jong meisje altijd en eeuwig al bezig met interieur. Áltijd mijn kamer en het huis aan het omgooien”. Ondanks deze passie op jonge leeftijd ging ze eerst rechten studeren om daarna een aantal jaar als salesmanager bij een nieuw denimmerk aan de slag te gaan. Uiteindelijk kwam de creativiteit toch weer bovendrijven. “In die tijd deed ik wel al eens styling voor vrienden of richtte ik hun huizen in, maar ik heb nooit gedacht: ik word interieurontwerper. Het is op een organische manier gegaan”. Inmiddels tekende Anne Claus interiors voor het ontwerp van strandpaviljoen De Republiek in Bloemendaal, Morgan en Mees, Wolf en zo veel meer. En trust us, het is allemaal mooi. Stijlgevoel en groei Het team van Table du Sud was al langer fan van de designs en stijl van Anne Claus interiors, dus toen de mogelijkheid tot een samenwerking zich aandeed hoefde we daar niet lang over na te denken. De interieurs van Anne Claus interiors zijn tijdloos en gemaakt met de mooiste materialen. Nét als onze tafels. Verfijnde kleuren en diverse opties die passen bij de rest van het interieur en de gebruikers.Daarnaast is, net als bij Anne Claus, de start van Table du Sud vrijwel net zo organisch verlopen. Vanuit een eigen behoefte voor een bartafel op maat werd door de broers een eerste tafel gemaakt, waarna op verzoek er steeds meer zijn gemaakt. Uiteindelijk is Table du Sud gegroeid tot de omvang en het merk wat het nu is.Lancering: 14.11.2022 - vanaf eind november in de showrooms

Lees meer

Bekijk producten

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

A-Z

2 op een rij

spinner

Noem je natuurlijke materialen, een rustige basis en modern-klassiek design, dan denk je al gauw aan Anne Claus interiors.

Anne Claus heeft in 2015 haar eigen interieur studio opgericht, genaamd Anne Claus Interiors. Anne heeft een oog voor details en een feilloos gevoel voor styling. Dit zorgt ervoor dat haar interieurs stuk voor stuk herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Haar passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend, niet gebonden aan trends en daarmee tijdloos.

“Ik was als jong meisje altijd en eeuwig al bezig met interieur. Áltijd mijn kamer en het huis aan het omgooien”. Ondanks deze passie op jonge leeftijd ging ze eerst rechten studeren om daarna een aantal jaar als salesmanager bij een nieuw denimmerk aan de slag te gaan. Uiteindelijk kwam de creativiteit toch weer bovendrijven. “In die tijd deed ik wel al eens styling voor vrienden of richtte ik hun huizen in, maar ik heb nooit gedacht: ik word interieurontwerper. Het is op een organische manier gegaan”.

Inmiddels tekende Anne Claus interiors voor het ontwerp van strandpaviljoen De Republiek in Bloemendaal, Morgan en Mees, Wolf en zo veel meer. En trust us, het is allemaal mooi.

Stijlgevoel en groei

Het team van Table du Sud was al langer fan van de designs en stijl van Anne Claus interiors, dus toen de mogelijkheid tot een samenwerking zich aandeed hoefde we daar niet lang over na te denken. De interieurs van Anne Claus interiors zijn tijdloos en gemaakt met de mooiste materialen. Nét als onze tafels. Verfijnde kleuren en diverse opties die passen bij de rest van het interieur en de gebruikers.

Daarnaast is, net als bij Anne Claus, de start van Table du Sud vrijwel net zo organisch verlopen. Vanuit een eigen behoefte voor een bartafel op maat werd door de broers een eerste tafel gemaakt, waarna op verzoek er steeds meer zijn gemaakt. Uiteindelijk is Table du Sud gegroeid tot de omvang en het merk wat het nu is.

Lancering: 14.11.2022 - vanaf eind november in de showrooms

Lees meer

Terug naar boven