We're here for you!

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw droommeubel? Bel, mail of maak een afspraak in onze showroom. Neem contact op.

Sluiten

Diverse

Diverse

Zoek je losse industriële onderstellen? Tafelbladen op maat? Onderhoudsmiddelen? Die vind je hier. Houten tafelblad De houten tafelbladen zijn beschikbaar in verschillende diktes en afmetingen. Je spot hier ook losse poten en onderstellen. We kunnen ze voor je poedercoaten als je dat wilt.  Onderhoudsproducten Houd je meubels mooi en kies voor bijpassende onderhoudsproducten. Kleurstalen Je bestelt hier kleurstalen. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Ook bieden we een knippatroon dat kan helpen bij het kiezen van de juiste maat ovale of ronde tafel. Cadeaubonnen Ook kan je hier cadeaubonnen bestellen. Verschillende bedragen mogelijk.         

Lees meer

Bekijk producten

Diverse

Tafelbladen

Eikenhouten tafelbladen

7 producten

Voor als je nog geen tafelblad hebt. Wil je een handgemaakt Table du Sud tafelblad los bestellen? Kan! Ideaal als je wel een onderstel hebt, maar nog geen bijpassend blad. Vragen en wensen? Let us know!

Onderstellen

Stalen en eiken tafel onderstellen

34 producten

Voor als je nog geen onderstel hebt. Heb je al een droomtafelblad maar nog geen onderstel? Bestel onze Table du Sud onderstellen los. Geef door welke hoogte je wenst en we maken het voor je! Bevestigingsmateriaal wordt niet meegeleverd. Er zitten mediumsofte plastic dopjes onder de onderstellen zodat er geen krassen in de vloer zullen ontstaan, mocht je de tafel verschuiven.  

Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen

30 producten

Zorg dat je meubel blijft shinen. Onze meubels worden voorzien van een zeer hoogwaardige lak in onze eigen moderne lakstraat. Deze worden na de kleuring voorzien van twee beschermlagen.Dit zorgt ervoor dat je meubel zeer goed beschermd is tegen kringen en vlekken.  Het meubel is wel onderhoudsvriendelijk, maar af en toe onderhoud is wel nodig om ze in topconditie te houden. Zorg dat het blijft shinen.  Oranje Furniture Care Products - We care for your furniture! Oranje is een producent van hoogwaardige verzorgingsproducten en service programma’s. Home Center werkt met Oranje Furniture Care Products samen, om te zorgen voor optimale verzorging van jouw meubels. Voor elk type meubel is er een geschikt verzorgingsproduct. Door een geschikt onderhoudsproduct te gebruiken heb je jarenlang plezier van je favoriete meubels. Wil je meer informatie over de onderhoudsproducten? Neem contact met ons op.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

4 producten

Iemands dag maken? Geef een Table du Sud giftcard! Wat is er nou leuker dan iets kopen bij Table du Sud? Iets krijgen natuurlijk! Daarom is het een perfect idee om een giftcard aan te schaffen. Met dit te gekke cadeau kan de gelukkige ontvanger zelf de keuze maken. Verkijgbaar in de volgende bedragen € 50, € 100, € 250 en € 500. Had je een ander bedrag in gedachte? Neem dan contact met ons op voor de opties. De kaart wordt met de post verstuurd!

Kleurstalen

Kleurstalen

9 producten

Een mooie aansluiting met de rest van jouw interieur is natuurlijk erg belangrijk. Vanaf een beeldscherm is dit soms moeilijk in te schatten. Elk beeldscherm geeft kleuren anders weer, de één met meer verschil van de werkelijkheid dan de ander. Als je zeker wilt zijn van de juiste keuze bieden onze kleurstalen uitkomst! Met behulp van onze kleurstalen kun je een weloverwogen beslissing nemen. Door de stalen naast je huidige meubels, vloer en wanden te houden weet je precies hoe de materiaal- en kleurencombinatie eruit zal zien. Let op: de kleurstalen zijn alleen leverbaar voor de kleuren de toegepast kunnen worden op het eiken. Kleurstalen zijn dus niet leverbaar voor noten, suar en beton. Om deze kleuren in het echt te bewonderen dient u een van de showrooms te bezoeken. Let op: het gaat hier om kleine blokjes, dus de beste indruk van de kleuren krijg je alsnog in een van onze showrooms! 

Knippatronen

Knippatronen

3 producten

Het blijft lastig om te bepalen hoe groot een tafel nou écht is in huis. Wij bieden je de oplossing: het Table du Sud tafel knippatroon!⁠⠀⁠⠀Dit knippatroon is ideaal om de juiste grootte van jouw tafel te bepalen. Knip de mogelijke groottes uit en leg hem op de juiste positie in de kamer. Op deze manier zie je precies hoeveel ruimte de tafel in gaat nemen. Tip: leg de mal op tafelhoogte (onze advieshoogte is 76 cm) om echt een goed idee te krijgen van de grootte van het blad in de ruimte.⁠⠀⁠⠀Bestel hem op onze website of via een van onze showrooms.⁠⠀

Tweedekans

Tweedekans meubels

18 producten

Een Tweedekansje is een meubel waarvan wij vinden dat het een tweede kans verdient. Een tweedekansje is overigens niet altijd een tweedehandsje. Ieder meubel is voorzien van een duidelijke beschrijving waarin wordt gezegd waarom wij dit meubel een tweede kans geven. De tweedekansjes zijn o.a. meubels die uit onze collectie gaan, verkeerd geleverd zijn door onze leveranciers of verkeerd besteld zijn. Iedereen verdient een tweede kans, dus waarom onze meubels niet? 😉     Passende prijs: We inspecteren de meubels zorgvuldig en zorgen dat het meubel voor een passende prijs wordt aangeboden als tweedekansje.   Denk duurzaam: Door deze meubels aan te bieden als tweedekansjes, vermijden we het onnodig weggooien van onze meubels. We denken niet alleen aan duurzaamheid, maar ook aan jou!   En wist je dat onze bezorgers de tweedekansjes gewoon bij jou thuis komen leveren? Hierdoor is het meubel al lekker snel in huis, namelijk binnen 1-3 weken!

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

2InARow

spinner

Zoek je losse industriële onderstellen? Tafelbladen op maat? Onderhoudsmiddelen? Die vind je hier.

Houten tafelblad

De houten tafelbladen zijn beschikbaar in verschillende diktes en afmetingen. Je spot hier ook losse poten en onderstellen. We kunnen ze voor je poedercoaten als je dat wilt. 

Onderhoudsproducten

Houd je meubels mooi en kies voor bijpassende onderhoudsproducten.

Kleurstalen

Je bestelt hier kleurstalen. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Ook bieden we een knippatroon dat kan helpen bij het kiezen van de juiste maat ovale of ronde tafel.

Cadeaubonnen

Ook kan je hier cadeaubonnen bestellen. Verschillende bedragen mogelijk. 

 

 

 

 

Lees meer

Terug naar boven