Meer

Sluiten

Eiken salontafels

21

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Eiken salontafel kopen? Kom naar Table du Sud!
Bij het kopen van een nieuwe eiken salontafel wil je natuurlijk zeker weten dat deze perfect past bij jouw woonstijl en voldoet aan al je wensen. Bij Table du Sud begrijpen we dat en zijn we er trots op dat we voor iedere woonstijl passende eiken salontafels hebben. Of je nu een moderne, landelijke of industriële inrichting hebt, er is altijd een eiken salontafel die perfect aansluit op jouw smaak. Daarnaast kun je je nieuwe eiken salontafel combineren met een comfortabele bank, een stijlvolle fauteuil of een bijpassend vloerkleed om je woonkamer compleet te maken.


Uitgebreid aanbod eiken salontafels
Inmiddels hebben we ons aanbod eiken salontafels flink uitgebreid. Dat betekent dat je kunt kiezen uit verschillende vormen zoals rond, ovaal en organisch, en dat je kunt kiezen uit ongelooflijk veel maten, kleuren en afwerkingen. Bovendien bieden we sets van eiken salontafels, waarmee je een veelzijdige inrichting kan creëren. Kortom, er is altijd wel een optie die bij je past, want met onze uitgebreide collectie vind je gegarandeerd de perfecte eiken salontafel voor jouw woonkamer. Meer weten over de voordelen van eikenhout? Bekijk dan onze pagina over eikenhout.


Eiken salontafel in 3D samenstellen
Wil jij rustig op de bank spelen met alle opties om zo de perfecte eiken salontafel te creëren? Dat kan! Hiervoor hebben we een handige 3D configurator ontwikkeld waarmee je toegang hebt tot alle mogelijkheden. Je wekt je eiken salontafel zelf tot leven en kunt hem ook direct bestellen als je dat wenst. Uiteraard kun je ook langskomen voor passend advies van onze experts. Je vindt onze showrooms in Rotterdam, Utrecht, Heeze en Deventer. Voor een bezoek hoef je geen afspraak te maken.


Veelgestelde vragen over onze eiken salontafels

 
 

Hoe hoog is een eiken salontafel?

Je kiest zelf de hoogte van de eiken salontafel. Dit zijn de hoogtes die we aanbieden: 20 cm, 25 cm, 30 cm en 35 cm. 

 
 

Uit welke vormen kan ik kiezen?

Ovaal, Deens ovaal, halve cirkel, rond, rechthoekig en organisch. 

 
 

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Bij eikenhout kies je uit 11 verschillende kleuren.

 
 

Wat kost een eiken salontafel?

Dit hangt af van de keurzes die je maakt. Tijdens het samenstellen in de 3D configurator zie je meteen wat jouw keuzes met de prijs doen. 

 
 

Kan ik eiken salontafel in het echt zien?

Dat kan! In onze woonwinkels vind je een groot gedeelte van ons aanbod. Onze experts in Rotterdam, Utrecht, Heeze en Deventer helpen je graag. Je hoeft voor bezoek geen afspraak te maken.

 
 

Hoe kan ik mijn eiken salontafel het best onderhouden?

Gebruik hiervoor altijd passende onderhoudsmiddelen die matchen met je materiaal.

 
 

Krijg ik garantie op een eiken salontafel?

Op alle salontafels krijg je 12 maanden garantie.

 
 

Wat is de levertijdvan een eiken salontafel?

De levertijd vind je op de pagina van je eiken salontafel.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom