Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

message icon
Ovale visgraat Elegance

Ovale visgraat Elegance eettafels

Visgraat, ook wel herringbone genoemd, kennen we natuurlijk als prachtig patroon voor een houten vloer. Een visgraatvloer is stijlvol en tijdloos en is misschien wel een van de meest bekende interieur trends. Nu kan je dit mooie visgraatpatroon ook vinden als tafelblad bij Table du Sud. Elegante Visgraat Het chique broertje van onze reguliere visgraat tafels: visgraat Elegance! Bij de reguliere visgraat tafels bevatten de tafels een houten of metalen omlijsting. De Elegance visgraat tafels worden echter standaard met een facetrand afgewerkt waardoor ze een subtielere uitstraling hebben. Doordat het tafelblad dunner oogt zijn ze perfect te combineren met een van onze slanke onderstellen.   Design onderstellen Bij een subtiel tafelblad hoort een bijpassend slank onderstel, en die hebben we een aantal! Kies voor de Marly met smalle kokers, of juist de Eqone die door zien eenvoud oh zo chique is. De onderstellen worden zwart gepoedercoat om de moderne look af te maken.  Ambachtelijk gemaakt Wie van industrieel houdt, houdt meestal niet van massaproductie. Onze eikenhouten tafels worden allemaal ambachtelijk vervaardigd in onze eigen werkplaats in Heeze. Van ruwe balken schaven we prachtige tabelbladen en de metalen onderstellen lassen we zelf. Zo ontstaan unieke items die je nergens anders vindt. Onze tafels in het echt zien? Kom eens langs bij een van onze showrooms in Utrecht, Deventer of Heeze. Bij de showroom in Heeze kijk je zelfs zo de werkplaats in en kun je je meubels zelf ophalen.  Op onze inspiratie pagina vind je meer informatie over stijlen, onderhoud en hoe bijvoorbeeld een visgraattafel gemaakt wordt. 

Lees meer

Bekijk producten

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Vorm

Alle Vorm

Kiezel

Ovaal

Deens ovaal

Half ovaal

Halve cirkel

Rond

Vierkant

Rechthoekig

Boomstam

Reset

Toepassen

Materiaal

Alle Materiaal

Eikenhout

Eiken fineer

Visgraat

Suar

Notenhout

Iroko

Keramiek

Marmer

Beton

Fenix massief

Fenix unicolor

Fenix berken

Metaal

Reset

Toepassen

Materiaal onderstel

Alle Materiaal onderstel

Eikenhout

Staal

Gietijzer

RVS

Beukenhout

Notenhout

Reset

Toepassen

Woonstijlen

Alle Woonstijlen

Industrieel

Scandinavisch

Modern

Hotel chique

Landelijk

Japandi

Reset

Toepassen

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

A-Z

2 op een rij

spinner

Visgraat, ook wel herringbone genoemd, kennen we natuurlijk als prachtig patroon voor een houten vloer. Een visgraatvloer is stijlvol en tijdloos en is misschien wel een van de meest bekende interieur trends. Nu kan je dit mooie visgraatpatroon ook vinden als tafelblad bij Table du Sud.

Elegante Visgraat

Het chique broertje van onze reguliere visgraat tafels: visgraat Elegance!

Bij de reguliere visgraat tafels bevatten de tafels een houten of metalen omlijsting. De Elegance visgraat tafels worden echter standaard met een facetrand afgewerkt waardoor ze een subtielere uitstraling hebben. Doordat het tafelblad dunner oogt zijn ze perfect te combineren met een van onze slanke onderstellen.  

Design onderstellen

Bij een subtiel tafelblad hoort een bijpassend slank onderstel, en die hebben we een aantal! Kies voor de Marly met smalle kokers, of juist de Eqone die door zien eenvoud oh zo chique is. De onderstellen worden zwart gepoedercoat om de moderne look af te maken. 

Ambachtelijk gemaakt

Wie van industrieel houdt, houdt meestal niet van massaproductie. Onze eikenhouten tafels worden allemaal ambachtelijk vervaardigd in onze eigen werkplaats in Heeze. Van ruwe balken schaven we prachtige tabelbladen en de metalen onderstellen lassen we zelf. Zo ontstaan unieke items die je nergens anders vindt. Onze tafels in het echt zien? Kom eens langs bij een van onze showrooms in Utrecht, Deventer of Heeze. Bij de showroom in Heeze kijk je zelfs zo de werkplaats in en kun je je meubels zelf ophalen. 

Op onze inspiratie pagina vind je meer informatie over stijlen, onderhoud en hoe bijvoorbeeld een visgraattafel gemaakt wordt. 

Lees meer

Terug naar boven