Meer

Sluiten

Ovale visgraat Elegance eettafels

15

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Visgraat, ook wel herringbone genoemd, kennen we natuurlijk als prachtig patroon voor een houten vloer. Een visgraatvloer is stijlvol en tijdloos en is misschien wel een van de meest bekende interieur trends. Nu kan je dit mooie visgraatpatroon ook vinden als tafelblad bij Table du Sud.

Elegante Visgraat

Het chique broertje van onze reguliere visgraat tafels: visgraat Elegance!

Bij de reguliere visgraat tafels bevatten de tafels een houten of metalen omlijsting. De Elegance visgraat tafels worden echter standaard met een facetrand afgewerkt waardoor ze een subtielere uitstraling hebben. Doordat het tafelblad dunner oogt zijn ze perfect te combineren met een van onze slanke onderstellen.  

Design onderstellen

Bij een subtiel tafelblad hoort een bijpassend slank onderstel, en die hebben we een aantal! Kies voor de Marly met smalle kokers, of juist de Eqone die door zien eenvoud oh zo chique is. De onderstellen worden zwart gepoedercoat om de moderne look af te maken. 

Ambachtelijk gemaakt

Wie van industrieel houdt, houdt meestal niet van massaproductie. Onze eikenhouten tafels worden allemaal ambachtelijk vervaardigd in onze eigen werkplaats in Heeze. Van ruwe balken schaven we prachtige tabelbladen en de metalen onderstellen lassen we zelf. Zo ontstaan unieke items die je nergens anders vindt. Onze tafels in het echt zien? Kom eens langs bij een van onze showrooms in Utrecht, Deventer of Heeze. Bij de showroom in Heeze kijk je zelfs zo de werkplaats in en kun je je meubels zelf ophalen. 

Op onze inspiratie pagina vind je meer informatie over stijlen, onderhoud en hoe bijvoorbeeld een visgraattafel gemaakt wordt. 

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom