Meer

Sluiten

Organische banken

9

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Ben je op zoek naar een bank zonder harde, strakke lijnen? Dan is een zitbank met organische elementen echt wat voor jou! Organische banken zijn bankstellen zonder die klassieke rechthoekige vorm. Onze banken kun je overigens helemaal naar wens samenstellen! Op deze pagina vertellen we er meer over.Wat is een organische bank?
Zoals gezegd ontbreken bij organische banken de strakke lijnen en hoeken. Onder organische vormen verstaan we vormen die in de natuur voorkomen en die zich perfect lenen voor een meubel. Denk bijvoorbeeld aan waterdruppels en wolken. Onze kiezelvormige eettafels laten zien dat je met organische vormen prachtige meubels kunt maken!Organische hoekbanken, 3-zitsbanken
Zo kun je bijvoorbeeld onze banken in allerlei samenstellingen in huis halen. Of je nu van plan bent om een relatief grote hoekbank, U-bank of een compacte 2-zitsbank te kopen: bij Table du Sud is het mogelijk. Bezoek een showroom in Heeze, Utrecht of Deventer en maak kennis met alle designs, kleuren en stoffen. Onze experts staan voor je klaar om je te voorzien van passend advies. Online organische banken samenstellen
Met onze speciaal ontwikkelde 3D bankenconfigurator kun je zelf aan de slag om je droombank samen te stellen. Hier ontdek je alle mogelijkheden en werk je stap voor stap toe naar de perfecte bank. Veelgestelde vragen over onze organische banken

 
 

Wat kost een organische bank?

Onze banken zijn in tientallen samenstellingen te koop. De prijs wordt bepaald aan de hand van de keuzes die je maakt.

 
 

Wat is de levertijd van een organische bank?

De levertijd vind je op de pagina van je bank. Dit zijn actuele levertijden die we aanpassen als de situatie verandert.

 
 

Wat zijn de bezorgkosten van een organische bank?

We leveren gratis op de begane grond. Wil je graag meer weten over eventuele bijkomende kosten voor de bezorging op een andere verdieping of het gebruik van een verhuislift? Bekijk dan even onze pagina over bezorgingen.

 
 

Kan ik een organische bank in verschillende kleuren kopen?

Je kunt onze banken in tientallen verschillende kleuren kopen. Zo kun je je nieuwe aankoop matchen met de rest van je interieur.

 
 

Kan ik een organische bank in verschillende soorten leer en stof kopen?

Ja! Letterlijk iedere bank is te koop in de meest uiteenlopende materialen. Bekijk bijvoorbeeld eens de Table’s Choice stoffen ter inspiratie.

 
 

Kan ik de organische banken in het echt zien?

In de showrooms vind je een gedeelte van ons aanbod. Op de pagina van de bank staat in welke showroom de bank te vinden is.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom