Meer

Sluiten

Deens ovale visgraat elegance

15

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Een Deens ovale visgraat Elegance tafel is een echte eyecatcher. De aparte vorm van het tafelblad in combinatie met het visgraatpatroon is wat ons betreft een winnaar. Op deze pagina geven we je alle relevante informatie over deze prachtige eettafels.

Wat is visgraat Elegance?
Het visgraatpatroon ken je wellicht wel van vloeren die in dit patroon zijn gelegd. In onze eigen werkplaats hebben we een manier gevonden om dit patroon ook voor onze eettafels te gebruiken. De toplaag van een visgraat Elegance tafel bestaat voor 6 mm uit eikenhout. Dit zijn de kenmerkende balkjes die schuin tegen elkaar aan zijn gelegd. Het onderste gedeelte van het tafelblad bestaat uit mdf.


Deens ovaal
De Deens ovale vorm is aan een enorme opmars bezig binnen de wereld van eettafels. Dit komt omdat de ovale vorm een aantal ideale voordelen met zich meebrengt. Misschien wel het grootste voordeel is dat de kopse kanten volwaardige zitplaatsen bevatten omdat ze recht zijn. De rechte zijden bevatten de kenmerkende bolling van een ovale tafel en dat betekent dat iedereen elkaar aan kan kijken, wat natuurlijk extra gezellig is! Bekijk ter inspiratie ook eens onze andere Deens ovale tafels. Tip: weet je niet zeker of Deens ovaal de vorm voor je is? Lees dan onze blog over de 4 ovale vormen en maak kennis met klassiek ovaal, half ovaal en halve cirkel. Wellicht zit er een vorm bij die voldoet aan al je eisen!


Verschillende kleuren
Op onze foto’s pakken we graag uit met die typische eikenhouten kleur om je een indicatie van de tafel te kunnen geven. Maar wist je dat onze tafels in meer dan tien verschillende kleuren te koop zijn? Bij het online samenstellen van de tafel loop je vanzelf tegen alle opties aan. Silk White schuurt bijvoorbeeld tegen wit aan, terwijl Deep Black juist weer erg donker is, zoals de naam al doet vermoeden. Zo heb je de kans om je nieuwe aanwinst perfect te matchen met de rest van je interieur!


Afwerking
De Deens ovale Elegance tafels kenmerken zich door een facet afwerking. We laten 6 mm aan bladdikte staan, waarbij het overige deel onder een hoek van 60 graden wordt weggefreesd. Het onderstel kunnen we zwart poedercoaten voor je als je dat wenst.


Maatwerk uit eigen werkplaats
Maken jullie de tafels zelf? Dit is een vraag die we geregeld horen in onze showrooms in Utrecht, Heeze en Deventer. We zijn er trots op dat we in dat geval met een volmondige ‘ja’ kunnen antwoorden. We maken de tafels zelf van top tot teen in onze hypermoderne werkplaats in Heeze. Hier maken we de tafels én de onderstellen. Ben je geïnteresseerd in hoe we je tafel maken? Lees dan de blog met veelgestelde vragen over de werkplaats. Tip: breng een bezoekje aan de showroom in Heeze. Deze showroom grenst letterlijk aan de werkplaats. Tijdens je oriënterende rondje zie je in de achtergrond onze vaklui bezig met tafels in allerlei soorten en maten.


Veelgestelde vragen over Deens ovale visgraat Elegance eettafels

 
 

Wat kost een Deens ovale visgraat Elegance eettafel?

De prijs wordt bepaald door de keuzes die je maakt bij het samenstellen van je tafel. Denk hierbij aan de grootte en de afwerking van je nieuwe aanwinst.

 
 

Wat is de bezorgtijd van de Deens ovale visgraat Elegance eettafels?

Op de pagina van je tafel vind je de levertijd van dat moment. Dit zijn actuele levertijden die we meteen aanpassen als de situatie verandert. Je krijgt na je aankoop de mogelijkheid om de dag van levering zelf te plannen.

 
 

Wat zijn de bezorgkosten?

We leveren gratis op de begane grond bij een orderwaarde van minimaal € 250,-. Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld het inzetten van een verhuislift, het bezorgen op een bepaalde verdieping of eventuele andere bijkomende kosten? Lees dan even onze pagina over bezorging.

 
 

Krijg ik garantie op mijn tafel?

Jazeker! Op alle meubels van Table du Sud krijg je 12 maanden garantie. De enige uitzondering hierop zijn showroommodellen en meubels uit de Tweedekans.

 
 

Kan ik visgraat tafels in het echt zien?

In onze showrooms in Heeze (vlakbij Eindhoven), Utrecht (in The Wall aan de A2) en Deventer vind je een gedeelte van ons aanbod. Voor een bezoekje hoef je geen afspraak te maken.

 
 

Kan ik mijn order later nog aanpassen?

In onze showrooms in Heeze (vlakbij Eindhoven), Utrecht (in The Wall aan de A2) en Deventer vind je een gedeelte van ons aanbod. Voor een bezoekje hoef je geen afspraak te maken.

 
 

Verkopen jullie ook andere meubels voor in de eetkamer?

 
 

Ik wil de tafel graag in een andere maat kopen. Kan dat?

Bij het samenstellen van je tafel vind je de beschikbare maten. Wil je graag een afwijkende maat? Neem dan even contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

 
 

Geven jullie ook advies?

Zeker. Onze ervaren showroommedewerkers denken graag met je mee over zaken zoals de beste maat voor je tafel, mooie kleurencombinaties en nog veel meer.

 
 

Welk materiaal gebruiken jullie voor de tafels?

Check onze materialen. Hier vind je alle informatie over o.a. ons eikenhout, keramiek, marmer en nog veel meer.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom