Meer

Sluiten

Hoekbanken

17

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Stel jouw favoriete hoekbank samen bij Table du Sud

Ben je op zoek naar een nieuwe hoekbank? Ook dan zit (haha) je goed bij Table du Sud. Stel je eigen bank helemaal zelf samen zodat hij perfect binnen je woonkamer en woonstijl past. Op deze pagina hebben we alle relevante informatie over onze hoekbanken voor je op een rijtje gezet.
Waar kun je onze hoekbanken kopen?

Je hebt hiervoor twee opties. In onze showrooms in Heeze, Utrecht, Rotterdam en Deventer vind je een groot gedeelte van ons aanbod. Hier staan verschillende hoekbanken in verschillende stijlen zodat je een goed beeld van alle mogelijkheden krijgt. Met een bezoekje aan één van de showrooms sla je twee vliegen in één klap. Onze experts staan namelijk voor je klaar om je te helpen met het samenstellen van je bank. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Daarnaast liggen er in elke showroom voldoende stofstalen zodat je letterlijk kunt zien en voelen wat je eventueel in huis haalt. Ben je al wat stappen verder in het proces? Dan kun je er ook voor kiezen om je hoekbank online te kopen op deze website. Zoek overigens niet naar een hoekbank aanbieding. We hanteren prijzen die van zichzelf al scherp zijn en daarom werken we zonder aanbiedingen voor onze banken. Mocht je overwegen om ook een eettafel te kopen, dan hebben we wel een combinatie korting voor je. Daarover lees je later meer. 
Grote hoekbank, kleine hoekbank en nog veel meer!

Als je zeker weet dat je een bank wil met een hoek erin ben je al een heel eind. Daarna is het tijd om de specificaties van je nieuwe aanwinst te bepalen. Als je bijvoorbeeld van plan bent om een grote hoekbank te kopen is het slim om thuis alvast in kaart te brengen wat de ideale afmetingen zijn. Deze kun je dan matchen met het design van de hoekbank. Neem deze afmetingen altijd mee naar de showroom, ook in het geval van een kleine hoekbank, zo kunnen we je nog beter van dienst zijn.


Nadat je de maat ongeveer weet is het tijd om verder in te zoomen op de details. Heb je in je woonkamer veel rechte lijnen? Dan een strakke hoekbank waarschijnlijk goed binnen je interieur. Voor de woonkamers met veel rondingen zonder echte hoeken adviseren we om eens te kijken naar de zogenaamde ronde hoekbanken. Bij deze hoekbanken ontbreken de echte ‘harde’ hoeken. Je kunt het de hoekbank zo aanpassen dat hij voldoet aan je eisen. Haal dus bijvoorbeeld een prachtige luxe leren hoekbank van Table du Sud in huis en geniet van ultiem zitcomfort. Tip: sommige banken op deze pagina zijn niet afgebeeld als hoekbank. Deze banken zijn wél te koop als hoekbank. 
Alle materialen en kleuren voor onze hoekbanken

Is je huidige hoekbank grijs en wil je totaal iets anders? Staat er een verhuizing op de planning en kun je niet wachten om je nieuwe inrichting in huis te halen? Of denk je aan een complete makeover en ben je je aan het oriënteren op een nieuwe woonkamer? Bij alle gevallen adviseren we je om in mogelijkheden te denken. De afbeeldingen van onze hoekbanken laten slechts één variant zien. Letterlijk iedere bank is in alle mogelijke kleuren en materialen te koop.


Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een zwarte hoekbank? Dan ben je goed op weg om je definitieve keuze te maken. Het is dan wel nog een kwestie van de juiste stof vinden waar je blij van wordt. Hetzelfde geldt voor een cognac hoekbank, een beige hoekbank of een groene hoekbank. Het is allemaal mogelijk maar de juiste stof moet nog wel even worden gevonden. In onze showrooms hebben we hiervoor handige karretjes neergezet die zijn uitgerust met meer dan 300 stoffen. Neem ze mee de showroom in leg de stof op een bank om te ontdekken hoe de hoekbank oogt met een andere kleur. 


Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om voor een leren bank te kiezen en ook hier bieden we je veel verschillende opties. We hebben allerlei leersoorten voor je die ook nog eens allemaal in meerdere kleuren te koop zijn. Tip: weet je niet zeker of je een hoekbank wil kopen? Neem dan ook eens een kijkje bij de U-banken en modulaire banken
Veelgestelde vragen over onze hoekbanken

 
 

Wat is de beste maat voor een hoekbank?

Dit hangt af van het aantal zitplaatsen dat je wil creëren. De meeste hoekbanken zijn tussen de 2 en 3 meter. Uiteraard heb je bij ons de mogelijkheid om voor andere maten te kiezen.

 
 

Wat kost een hoekbank?

Je vindt de vanafprijs op de pagina van je favoriete bank. Jouw wensen bepalen vervolgens de definitieve prijs. Denk bijvoorbeeld aan de maat, de specifieke stof en alle andere details.
 
 

Waar moet je op letten bij het kopen van een hoekbank?

Zorg ervoor dat je thuis niet voor verrassingen komt te staan. Bepaal de perfecte maat en teken hem thuis eens uit op de vloer. Koop of bekijk stofstalen en probeer de kleur zo goed mogelijk te matchen met de rest van je interieur.

 
 

Wat is de beste stof voor een hoekbank?

We hebben de beste stoffen verzameld onder de naam Table's Choice stoffen. Dit zijn stoffen met een hele goede Martindale score. Deze stoffen zijn dus erg slijtvast waardoor je er lang van geniet.

 
 

Wat is de levensduur van een hoekbank?

We kunnen hier geen aantal jaar beloven. Wel is het zo dat onze banken een goede Martindale score hebben en dus lang meegaan. Verder adviseren we je om zuinig met je bank om te gaan en bijvoorbeeld passende onderhoudsmiddelen te gebruiken om de levensduur te verlengen.

 
 

Moet ik bezorgkosten betalen voor een hoekbank?

We leveren gratis op de begane grond bij een orderwaarde van € 250,- Wil je meer weten over eventuele bijkomende kosten? Bekijk dan onze pagina over bezorging.

 
 

Kan kan ik mijn hoekbank het best onderhouden?

We hebben per materiaal specifieke onderhoudsmiddelen.

 
 

Kan ik de hoekbanken in het echt zien?

In onze showrooms in Utrecht, Heeze Rotterdam en Deventer vind je een gedeelte van ons aanbod. Op de pagina van een bank vind je de showroom waar hij eventueel staat.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom