Tabledusud
Table du Sud

Table du Sud is opgericht door de broers Evert en Teun Antonissen. "Eind 2014 maakten we in de garage van onze ouders een bartafeltje voor eigen gebruik. Binnen een mum van tijd verkochten we er vijf in een week via marktplaats." Door de positieve reacties kwam het besef om het geheel serieuzer te gaan aanpakken. Inmiddels bestaat Table du Sud  meer dan 6 jaar en blijft het groeien.

module-two-img-1
Onze specialiteit

De specialiteit van Table du Sud is en blijft het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken. Je kan de maat zelf bepalen, maar ook de kleur, het materiaal en zelfs een compleet eigen design. De kracht van Table du Sud is de enorme inzet en het aanstekelijke enthousiasme van het hele team. Wij zijn trots op een fris, enthousiast, creatief en vakkundig team. Table du Sud blijft zich voortdurend ontwikkelen en we staan dan ook altijd open voor al jouw vragen en ideeën.

module-two-img-2
Tabledusud
Eigen productie

Het gros van de meubels van Table du Sud wordt in Heeze gemaakt in de werkplaats van 10.000m2. . Voor jou als klant betekent dat een enorm voordeel, omdat je als eindconsument niet te maken hebt met tussenhandel. Zo kunnen we eenvoudig schakelen en jouw vragen beantwoorden en wensen verwerken tot het gewenste product. We adviseren je graag over de juiste samenstelling, waarna jouw meubel helemaal naar wens gemaakt wordt in onze werkplaats. Daarnaast heb je een écht kwaliteitsmeubel voor een mooie prijs. 

module-two-img-2
module-two-img-1
Onze voordelen

Combineer vervolgens de tafel met de gewenste stoelen. Die hebben we in tal van stijlen, stoffen en afwerkingen. We leveren het nieuwe meubelstuk thuis af en zorgen ook voor de montage. Zijn er na de levering nog vragen? Dan staan we voor klaar.


Table du Sud:

•      De perfecte prijs/kwaliteit-verhouding.
•      Klantgericht - goede service.
•      Maatwerk: geef ons een uitdaging en  wij maken het!
•       Bij ons niet het ‘standaard’ plaatje, laat je  verrassen.
Team
close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden