Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Meer

Sluiten

Plan je showroombezoek

Maak een afspraak

We beantwoorden al jouw prangende interieurvragen en helpen je bij het samenstellen van onze meubels op maat.

Scrollen

Een afspraak maken

Wat je kunt verwachten van jouw afspraak bij Table du Sud.

Showroom Heeze
In Heeze vind je één van onze showrooms en de werkplaats. This is where the magic happens! Plan onderaan deze pagina een afspraak voor je bezoek aan showroom Heeze.

Showroom Utrecht
Onze grootste showroom! Je vindt ons in The Wall aan de A2. Kom gezellig langs en laat je inspireren. 

Showroom Deventer
Ook in Deventer heten we je van harte welkom en staan we klaar met passend advies. Plan onderaan deze pagina gemakkelijk je afspraak in.

Hoe het werkt

" Super fijn geholpen in de showroom in Deventer. Totaal niet opdringerig en heel vriendelijk."

Elise van Leeuwen

Hoe het werkt

In 3 stappen naar een videocall afspraak, live vanuit een van onze vestigingen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak door op onderstaande knop te klikken. Hierna toont onze planner de beschikbare data.

Bevestigingsmail

Vervolgens ontvang je de bevestiging van jouw afspraak per mail. In deze e-mail vind je de specificaties van jouw afspraak.

Voorbereiding

Bereid zoveel mogelijk voor voorafgaand aan je afspraak. Denk hierbij aan stalen van de keuken, kleuren op de muur en tekeningen van de ruimte.

Onze stylisten

Maak kennis met ons ontvangstcomité.

We begrijpen dat het samenstellen van je droommeubel niet altijd gemakkelijk is. Daarom zijn we er voor je! Voor de moeilijke vragen, maar ook voor al die andere. We willen er vooral voor zorgen dat jij met een fijn gevoel naar huis gaat.

Onze medewerkers beschikken over de juiste productkennis om jou stap voor stap te begeleiden bij het samenstellen van jouw droommeubel.

Merle

Mijn interieurstijl is strak, modern maar warm! Bij het helpen van klanten vind ik het leuk om eerlijk te kunnen zijn over bepaalde combinaties, vooral wanneer zij ook echt om mijn advies vragen. Ook vind ik het leuk als ik met klanten echt de inrichting van hun hele huis kan doorlopen om zo tot de mooiste combinaties te komen!

Showroom Deventer

Frans

Ik vind het allerbelangrijkste dat klanten met een blij en gerust gevoel de deur uit lopen. We lopen stap voor stap samen de stappen door en bekijken uitgebreid de mogelijkheden. Een meubel samenstellen moet leuk zijn toch!

Showroom Heeze

Ilse

Ik vind het thuis belangrijk dat je tot rust komt, maar er mag ook geleefd worden. Daar sluiten onze meubels top bij aan. Voor klanten vind ik het belangrijk en leuk om ze kennis te laten maken met nét even iets anders dan wat ze in gedachten hadden. Om ze te laten zien wat een andere stof/kleur kan doen voor hun interieur bijvoorbeeld. 

Showroom Deventer