Ontvang gratis* interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Meer

Sluiten

2D interieuradvies van Table du Sud

Samen op weg naar de perfecte inrichting.

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer.

Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Wat kun je van ons verwachten?

Ons doel is om jou te verblijden met prachtige meubels in een setting waarbij alles mooi matcht binnen één woonstijl die je uiteraard zelf kiest. Hoe we dat voor elkaar denken te krijgen? Nou, zo!

Stap 1: Intakegesprek in de showroom

In één van onze showrooms ben je welkom voor een intakegesprek van een uur. In dit gesprek gaan we onderzoeken waar je voorkeuren liggen, krijgen we een beeld van de ruimte(s) die je wil vullen met nieuwe meubels én vertel je ons al je wensen. Zo brengen we in kaart wat de mogelijkheden zijn die binnen jouw smaak vallen.

Stap 2: 2D interieuradvies mét 2D tekening

Met jouw wensen gaan we aan de slag om een passend advies op papier te zetten. We laten je zien welke meubels en accessoires goed matchen, welke kleuren bij elkaar passen en welke materialen geschikt zijn voor jouw nieuwe interieur. Een kleur- en stijlonderzoek dus. In dit adviesgesprek met 2D tekening van 2 uur nemen we ruim de tijd om al je opties te doorlopen.

Stap 3: Eventuele vervolgafspraak & kiezen van meubels

Na het delen van de 2D tekening en het tweede gesprek heb je mooi de tijd om alles even op een rijtje te zetten. Ben je daarna van plan één of enkele meubels bij ons te kopen? Dan ben je van harte welkom om je wensen door te geven. Tip: het is uiteraard ook mogelijk om meteen na het 2e gesprek een aankoop te doen. Dit scheelt je een extra reisje naar de showroom. 

advies1

Interieuradvies in Utrecht, Heeze of Deventer?

Zoals je misschien wel weet vind je onze showrooms in Utrecht, Heeze en Deventer. Je mag zelf kiezen in welke showroom je geholpen wordt. Neem lekker de tijd en kom iets eerder en laat je inspireren door het aanbod. Let op: vanwege de drukte in de weekenden plannen we adviesgesprekken alleen doordeweeks in. 

Utrecht

Zie jij een bezoek aan onze grootste showroom wel zitten? Stuur dan een mail naar:


interieuradvies.utrecht@tabledusud.nl

Heeze

Hier vind je één van onze showrooms én de werkplaats waar we al onze meubels zelf maken. Laat ons even weten dat je langs wil komen voor advies en we plannen zo snel mogelijk iets in. Mail naar:

interieuradvies.heeze@tabledusud.nl

Deventer

Ook in Deventer nemen we alle tijd voor je om jouw inrichting een boost te geven. Stuur snel een mail naar:

interieuradvies.deventer@tabledusud.nl

Kosten

Voor het hele adviestraject vragen we een vergoeding van  €149,-. Maarrr dit bedrag krijg je terug als je bij ons een aankoop doet met een minimaal bedrag van €1000,-. Zo sla je dus twee vliegen in één klap: passend advies én prachtige meubels.

Voorbereiding

Om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven is het voor ons fijn als je even wat tijd in de voorbereiding steekt. Ga thuis eens met de rolmaat aan de gang en breng in kaart hoe groot de ruimte is die je wil vullen met meubels en noteer even de maten van je huidige meubels. Zo krijgen we een eerste beeld van wat er mogelijk is bij je. 

Maak daarnaast veel foto’s van je interieur. Vergeet hierbij ook je vloer en de muren niet. De kleuren hiervan zijn cruciaal bij het bepalen van het perfecte kleurenpalet voor jouw ruimte. Daarnaast is het slim om alvast inspiratie op te doen en deze mee te nemen. Denk hierbij aan inrichtingen van andere huizen waar je blij van wordt en kleurstalen. In het kort:

Advies2


Veelgestelde vragen over 2D interieuradvies van Table du Sud

Wat kost het advies?
Het advies kost €149,-. Je krijgt dit bedrag terug als je een order plaatst met een totaalbedrag van minimaal €1000,-.

Op welke dagen kan ik terecht bij Table du Sud voor advies?

Utrecht → Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Heeze → Dinsdag, woensdag en donderdag

Deventer → Dinsdag en donderdag

Wat is een 2D tekening?

Dit is als het ware een plattegrond van je woon- of eetkamer waarin we alle meubels uit ons advies terug laten komen mét de juiste maten.

Hoe moet ik een afspraak maken voor passend interieuradvies?
Dit doe je door de showroom van je keuze te mailen. Heb je een voorkeur voor een dag en/of tijdstip? Geef dit dan meteen door. Zo kunnen we snel een passend moment vinden voor het eerste gesprek.

Utrecht → interieuradvies.utrecht@tabledusud.nl

Heeze → interieuradvies.heeze@tabledusud.nl

Deventer → interieuradvies.deventer@tabledusud.nl

Ik wil voor of na het adviesgesprek de showroom bezoeken. Kan dat?

Jazeker onze showrooms in Utrecht, Heeze en Deventer zijn ook zonder afspraak te bezoeken. Op de pagina’s van deze locaties vind je de openingstijden.

Ligt de focus bij het adviesgesprek op de eettafel?

Je geeft zelf aan waarover je advies wil krijgen. Table du Sud verkoopt niet alleen eettafels. Je vindt bij ons alles voor in de woon- en eetkamer. Denk bijvoorbeeld aan salontafels, banken, eetkamerbanken en vloerkleden

Kan ik thuis ook al iets doen ter inspiratie?
Naast het zoeken van afbeeldingen en het opmeten van je ruimte kun je bijvoorbeeld eens kijken naar onze kleurstalen en de materialenkaart voor stoelbekleding.


Ik heb al een mooi meubel gezien. Kan die verwerkt worden in het advies?
Dat kan zeker. We nemen al je wensen mee in ons advies.

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

Meer woonstijlen

Behoefte aan inspiratie? Laat je inspireren.

Veelgestelde vragen over boomstamtafels U-bank kiezen Hulp bij het kiezen van een Loungebank Tips kiezen vloerkleed 5 tips voor het kiezen van een U-bank 5 tips voor het kiezen van een ovale eetkamerbank TV meubel kiezen Waar op letten bij een Scandinavische bank? Tips voor het kiezen van een hoekbank 5 tips voor het kiezen van je onderstel 6 tips voor het kiezen van de kleur van je tafel of bank 5 tips voor het kopen van een bank Hulp bij het kiezen van een Scandinavische eettafel