Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

message icon

Gratis interieuradvies van Table du Sud

Samen op weg naar de perfecte inrichting

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer.

Plan zelf interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Wat kun je van ons verwachten?

Ons doel is om jou te verblijden met prachtige meubels in een setting waarbij alles mooi matcht binnen één woonstijl die je uiteraard zelf kiest. Hoe we dat voor elkaar denken te krijgen? Met passend advies! Goed om te weten: je kunt bij ons áltijd binnenlopen zonder afspraak om je te oriënteren of om advies te vragen. Bij een ingepland adviesgesprek maken we een 2D tekening.

advies1

Interieuradvies in Utrecht, Heeze of Deventer?

Zoals je misschien wel weet vind je onze showrooms in Utrecht, Heeze en Deventer. Je mag zelf kiezen in welke showroom je geholpen wordt. Neem lekker de tijd en kom iets eerder en laat je inspireren door het aanbod. Let op: vanwege de drukte in de weekenden plannen we adviesgesprekken alleen doordeweeks in.

Plan een afspraak in

Kosten

Het interieuradvies van Table du Sud is helemaal gratis! We nemen graag de tijd voor je zodat we met je wensen aan de slag kunnen om tot de beste opties voor je te komen.


Voorbereiding

Om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven is het voor ons fijn als je even wat tijd in de voorbereiding steekt. Ga thuis eens met de rolmaat aan de gang en breng in kaart hoe groot de ruimte is die je wil vullen met meubels en noteer even de maten van je huidige meubels. Zo krijgen we een eerste beeld van wat er mogelijk is bij je. 

Deel daarnaast informatie met ons bij het plannen van je gesprek via de mail. Voor ons handig zijn bijvoorbeeld: kleurwensen, interesse in bepaalde meubels/producten, de ruimte waar de meubels neergezet gaan worden en eventueel een plattegrond. Zo geef je ons de kans om het best mogelijke advies te geven. 

Let op: het inplannen van een adviesgesprek kost vrijwel altijd minimaal een week. Probeer hier zo goed rekening mee te houden bij het plannen van je komst. 

Advies2
 
 

Wat kost het advies?

De adviesgesprekken zijn helemaal gratis!

 
 

Op welke dagen kan ik terecht bij Table du Sud voor advies?

Utrecht → Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Heeze → Dinsdag, woensdag en donderdag

Deventer → Dinsdag en donderdag

 
 

Wat is een 2D tekening?

Dit is als het ware een plattegrond van je woon- of eetkamer waarin we alle meubels uit ons advies terug laten komen mét de juiste maten.

 
 

Hoe moet ik een afspraak maken voor passend interieuradvies?

Dit doe je door de showroom van je keuze te mailen. Heb je een voorkeur voor een dag en/of tijdstip? Geef dit dan meteen door. Zo kunnen we snel een passend moment vinden voor het eerste gesprek.

 
 

Ik wil voor of na het adviesgesprek de showroom bezoeken. Kan dat?

Jazeker onze showrooms in Utrecht, Heeze en Deventer zijn ook zonder afspraak te bezoeken. Op de pagina’s van deze locaties vind je de openingstijden.

 
 

Ligt de focus bij het adviesgesprek op de eettafel?

Je geeft zelf aan waarover je advies wil krijgen. Table du Sud verkoopt niet alleen eettafels. Je vindt bij ons alles voor in de woon- en eetkamer. Denk bijvoorbeeld aan salontafels, banken, eetkamerbanken en vloerkleden

 
 

Kan ik thuis ook al iets doen ter inspiratie?

Naast het zoeken van afbeeldingen en het opmeten van je ruimte kun je bijvoorbeeld eens kijken naar onze kleurstalen en de materialenkaart voor stoelbekleding.

 
 

Ik heb al een mooi meubel gezien. Kan die verwerkt worden in het advies?

Dat kan zeker. We nemen al je wensen mee in ons advies.

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

Ontdek álle woonstijlen

Laat je inspireren

5 tips voor het kiezen voor een betonnen eettafel 5 tips voor het kopen van een 3-zitsbank Tips rechthoekige tafel Tuintafel kiezen Tips ronde tafels Maat bepalen Dees ovaal Losse kussens vaste kussens Veelgestelde vragen over boomstamtafels Hulp bij het kiezen van een Loungebank Tips kiezen vloerkleed 5 tips voor het kiezen van een U-bank 5 tips voor het kiezen van een ovale eetkamerbank TV meubel kiezen Waar op letten bij een Scandinavische bank? Tips voor het kiezen van een hoekbank 5 tips voor het kiezen van je onderstel 6 tips voor het kiezen van de kleur van je tafel of bank 5 tips voor het kopen van een bank Hulp bij het kiezen van een Scandinavische eettafel