We're here for you!

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw droommeubel? Bel, mail of maak een afspraak in onze showroom. Neem contact op.

Sluiten

Kiezelvormige tafels

Kiezelvormige eettafels

Organische vormen zijn een waardevolle toevoeging in ieder interieur. Het zorgt voor meer spanning in de indeling en deze vormen doorbreken op een subtiele wijze de rechte lijnen die in ieder huis terugkomen. Geometrische en organische vormen maken jouw interieur gewoon nóg mooier! Vandaar dat we de bekende en toch ietwat ‘standaard’ vormen even helemaal achterwege hebben gelaten om tot een écht uniek design te kunnen komen.    Wat is een organische vorm?  Een design waarbij alle strakke lijnen verleden tijd zijn en een natuurlijk vorm de inspiratie is geweest. Zo is de vorm van de kiezelvormige tafel geinspireerd op… de vorm van een kiezelsteentje. 😉   Eettafel organische vorm  Kan je niet kiezen tussen rond, vierkant, ovaal of rechthoekig? Dan is de Kiezel jouw perfect match. De lengte van een rechthoekige tafel, de gezelligheid van een ronde tafel en de exclusiviteit van een ovale tafel in één design. De kiezelvormige eettafel is unieke verschijning. Herontdek jouw favoriete tafelmoment aan de kiezelvormige tafel van Table du Sud!    Het hedendaags design gemaakt van een tijdloos materiaal, namelijk eikenhout! Daar maken wij het liefste al onze tafels van. Dit zijn tafels met karakter. Perfect voor als je dol bent op de robuuste, charmante uitstraling.  Salontafel organische vorm  Klein maar fijn, maar daardoor niet minder speciaal. Een salontafel in organische vorm maakt jouw zithoek nét iets bijzonderder. Een echte musthave dus! Good to know: de kiezelvormige salontafel is verkrijgbaar in drie verschillende materialen. Natuurlijk in eikenhout zoals je van ons gewend bent, maar ook in keramiek én Fenix. Voor ieder wat wils dus!

Lees meer

Bekijk producten

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Woonstijlen

Alle Woonstijlen

Industrieel

Scandinavisch

Modern

Hotel chique

Landelijk

Reset

Toepassen

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

2InARow

spinner

Organische vormen zijn een waardevolle toevoeging in ieder interieur. Het zorgt voor meer spanning in de indeling en deze vormen doorbreken op een subtiele wijze de rechte lijnen die in ieder huis terugkomen. Geometrische en organische vormen maken jouw interieur gewoon nóg mooier! Vandaar dat we de bekende en toch ietwat ‘standaard’ vormen even helemaal achterwege hebben gelaten om tot een écht uniek design te kunnen komen.   

Wat is een organische vorm? 

Een design waarbij alle strakke lijnen verleden tijd zijn en een natuurlijk vorm de inspiratie is geweest. Zo is de vorm van de kiezelvormige tafel geinspireerd op… de vorm van een kiezelsteentje. 😉  

Eettafel organische vorm 

Kan je niet kiezen tussen rond, vierkant, ovaal of rechthoekig? Dan is de Kiezel jouw perfect match. De lengte van een rechthoekige tafel, de gezelligheid van een ronde tafel en de exclusiviteit van een ovale tafel in één design. De kiezelvormige eettafel is unieke verschijning. Herontdek jouw favoriete tafelmoment aan de kiezelvormige tafel van Table du Sud!   

Het hedendaags design gemaakt van een tijdloos materiaal, namelijk eikenhout! Daar maken wij het liefste al onze tafels van. Dit zijn tafels met karakter. Perfect voor als je dol bent op de robuuste, charmante uitstraling. 

Salontafel organische vorm 

Klein maar fijn, maar daardoor niet minder speciaal. Een salontafel in organische vorm maakt jouw zithoek nét iets bijzonderder. Een echte musthave dus! Good to know: de kiezelvormige salontafel is verkrijgbaar in drie verschillende materialen. Natuurlijk in eikenhout zoals je van ons gewend bent, maar ook in keramiek én Fenix. Voor ieder wat wils dus!

Lees meer

Terug naar boven