Meer

Sluiten

Rechthoekige eettafels

144

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Rechthoekige eettafel kopen?

Het kopen van een nieuwe eettafel doe je niet in een paar minuten. Sommige mensen hakken binnen een dag de knoop door, terwijl we ook klanten hebben die soms weken of maanden bezig zijn om hun droommeubel te vinden. Het is hoe dan ook een goed idee om je te laten inspireren als je op zoek bent naar een nieuwe rechthoekige eettafel. In onze showrooms in Heeze, Utrecht en Deventer staan onze experts voor je klaar om je passend advies te geven. Voor een bezoek aan een showroom hoef je overigens geen afspraak te maken. Kom gezellig langs en ontdek onze meubels! Tip: voor alle materialen verkopen we ook passende onderhoudsmiddelen.

Materialen voor jouw rechthoekige eettafel

Bij een nieuwe eettafel denk je misschien meteen aan eikenhout. Bij Table du Sud ben je dan zeker aan het juiste adres! We werken graag met kwalitatief goed eikenhout en door onze betrouwbare aanvoerlijn kunnen we je zelfs meerdere soorten eikenhout aanbieden. Ben je bijvoorbeeld fan van een natuurlijke look? Dan is geleefd eiken echt wat voor jou. Bij deze variant laten we de noesten en scheurtjes gewoon zitten. Daarnaast hebben we ook nieuw eiken en verfijnd eiken voor je. Op de pagina over ons eikenhout vind je alle informatie. Tip: we maken ook tafelbladen van notenhout. Zeker het overwegen waard!

Uiteraard bieden we ook hier verschillende opties aan. Wist je bijvoorbeeld dat we ook eettafels van beton, Fenix en keramiek maken? Zoals je ziet heb je veel mogelijkheden op het gebied van materiaal. Voor alle materialen geldt: ze zijn te koop in verschillende vormen en kleuren.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom