Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Let op: telefonisch beperkt bereikbaar

Van 13 t/m 28 augustus geniet ons kantoor, de werkplaats en logistiek van een welverdiende vakantie. Hierdoor zijn we telefonisch beperkt bereikbaar. Onze showrooms zijn gedurende deze periode wel geopend. Zien we je snel in Heeze, Utrecht of Deventer?

Meer

Sluiten

Rechthoekige Fenix eettafel Meryl
Rechthoekige Fenix eettafel Meryl
Rechthoekige Fenix eettafel Meryl
Rechthoekige Fenix eettafel Meryl

Rechthoekige Fenix eettafel Meryl

5.0 / 1 recensies

Vanaf

€ 1.470,-

Incl. BTW

Korting € 0,-

Maar een aanbetaling van € 147,00.

Betaal nu de aanbetaling en de rest enkele dagen voor levering van bestelling.

Bij jou thuis binnen 5 - 7 weken

Deze levertijd is een schatting, de exacte levertijd wordt na bestelling bevestigd. Liever later ontvangen? Neem contact op.

Stel zelf samen in

  • Maar 10% aanbetaling
  • Een écht Nederlands bedrijf
  • De hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs
  • Persoonlijke service
  • Gratis bezorging en montage op de begane grond
Rechthoekige Fenix eettafel Meryl
Rechthoekige Fenix eettafel Meryl
Vanaf € 1.470,-

Stel zelf samen in

instagram background

#mytabledusud

Deel jouw meubel to get featured!

Details

Ontdek hier alles over het product.

Rechthoekige Fenix eettafel op maat, diverse kleuren, stalen onderstel Meryl.

<div class="ng-star-inserted"> <div class="detail-container"> <div class="card-content"> <div class="ng-star-inserted"> <div class="wysiwyg product-description-view"> <p>Fenix is een exclusief plaatmateriaal en geeft jouw interieur een moderne en strakke touch. Uitgevoerd met het zeer populaire &lsquo;Meryl&rsquo; onderstel voor een sprekende uitstraling.</p> <p>Een eettafel van Fenix is extreem mat en niet-reflecterend waardoor de kleur in iedere ruimte mooi tot zijn recht komt. Daarnaast voelt het materiaal zacht aan en zie je geen vingerafdrukken terug op het oppervlak. Fijn h&egrave;?</p> <p><strong>Eettafel op maat<br /></strong>Ook de Fenix eettafels zijn volledig naar wens samen te stellen. Bepaal eerst welke vorm het beste in jouw interieur past. Naast rechthoekige Fenix eettafels kan je ook kiezen uit een ronde of ovale eettafel van Fenix. Naast de vorm vinden we het ook belangrijk dat je zelf de maat kunt bepalen. Kies de juiste lengte, breedte &eacute;n hoogte en jouw droomtafel is weer een stapje dichterbij. Het Fenix blad is standaard 12 mm dik en bestaat altijd uit &eacute;&eacute;n stuk.</p> <p>Het blad is super easy te reinigen met warm water en eventueel een milde reiniger. Kleine krasjes zijn eenvoudig te herstellen met de bijgeleverde wonderspons. Meer weten over het onderhoud van jouw Fenix tafel?&nbsp;<a href="https://tabledusudnl.sharepoint.com/teams/Test2/Gedeelde%20documenten/Forms/AllItems.aspx?id=%2Fteams%2FTest2%2FGedeelde%20documenten%2FGeneral%2FLayouts%20TDS%2FDrukwerk%2FOnderhoudskaarten%2FPDF%2FFenix%20%2D%20NL%20%2D%20onderhoudskaart%2Epdf&amp;parent=%2Fteams%2FTest2%2FGedeelde%20documenten%2FGeneral%2FLayouts%20TDS%2FDrukwerk%2FOnderhoudskaarten%2FPDF&amp;p=true&amp;originalPath=aHR0cHM6Ly90YWJsZWR1c3Vkbmwuc2hhcmVwb2ludC5jb20vOmI6L3QvVGVzdDIvRVE5bGdqWXFBeDFGaktrbzVaY2ExMGtCWUhTUUJBcmxjTGhPR0VGNVdYWWdrUT9ydGltZT1IbVJUemU5TTJVZw">Bekijk dan hier de onderhoudskaart</a>.</p> <p><strong>Rechthoekige eettafel<br /></strong>Een tijdloos model in een modern jasje. Ja we hebben het over onze rechthoekige Fenix eettafels! Rechthoekige tafels zijn al jaren ontzettend populair. Een geliefde vorm dus. Maar waarom? Een rechthoekige eettafel is in vele huishoudens multifunctioneel, omdat ie zo lekker makkelijk is. En nu zelfs nog makkelijker, omdat Fenix zo goed als onderhoudsvrij is&hellip; Meer tijd om volop te genieten van jouw nieuwe tafel dus!</p> <p><strong>Stalen onderstel Meryl<br /></strong>Het stalen Meryl onderstel heeft een modern uiterlijk en is daarnaast zeer praktisch. De kokermaat van het onderstel is 2,5 bij 2,5 cm.&nbsp;</p> <p>Wij maken jouw onderstel op maat met onze eigen handen in onze eigen werkplaats! Aan de onderkant van het onderstel zijn kunststof dopjes bevestigd ter bescherming van de vloer.</p> </div> </div> </div> </div> </div>

Lees meer

Specificaties
Afmeting tafel

Lengte tafelblad:

Configureer zelf

Breedte tafelblad:

Configureer zelf

Bladdikte:

1,2 cm

Hoogte:

Configureer zelf

Productinformatie

Vormen:

Rechthoekig

Materiaal en kleuren

Materialen tafels:

Fenix

Woonstijlen:

Modern

Extra's

Onderhoudsvriendelijkheid:

4

Recensies

To buy or not to buy?

5.0 / 1

5,0

van de (1) Recensies

Schrijf een review

5.0 / 5

Super

Heel mooi!

Lees meer

Meer

Collapse

"De Brabantse broers hebben de ambitie om de beste meubelzaak van de Benelux te worden."

Lees meer

"Naast de indrukwekkende groei wordt het bedrijf geleid door jonge enthousiaste ondernemers."

Lees meer

"Ze doen niet aan seriewerk. Elke tafel is uniek."

Lees meer

metro1

"Ik vind het mooi om te zien dat je zelf iets bedenkt, maakt en levert bij de klanten, dat de klant er ook echt heel blij mee is."

Lees meer

"Mooi, ook snel, alles digitaal, thuisbezorgd (en in elkaar gezet) en vooral: geen gedoe, thank you very much."

Lees meer

"Service staat bij ons hoog in het vaandel. En onze mensen. Een enthousiast team is heel belangrijk."

Lees meer

"Niks geen buitenlandse makelij: de houten tafels van Table du Sud worden gemaakt in Heeze, in de fabriek van de broers.."

Lees meer

"Pas na een bestelling wordt er een gemaakt, niet op voorraad. Quick response manufacturing."

Lees meer

branch image

Showrooms

Wanneer mogen we je verwelkomen?

Showroom availability: No

In onze showrooms kun je altijd terecht voor interieuradvies, stof- en kleurstalen of om je favo designs te bekijken. We helpen je graag bij het samenstellen van jouw meubel. Tot snel!

Showroom availability: Yes

Wil je dit meubel graag eens in het echt bewonderen? Dat kan! Hier zie je in welke showroom(s) je een kijkje kan komen nemen. Voor een bezoek hoef je geen afspraak te maken.

Heeze

Route

Utrecht

Deventer

Bezoek onze showrooms

Dit vind je misschien ook leuk

Speciaal voor jou geselecteerd.

Bekijk meer

Opslaan

Verwijder

AddBackToWishlist

Configureer

Configuratie

Opslaan

Verwijder

AddBackToWishlist

Configureer

Configuratie

Opslaan

Verwijder

AddBackToWishlist

Configureer

Configuratie

Opslaan

Verwijder

AddBackToWishlist

Configureer

Configuratie