Winkelen op afspraak

We kijken er naar uit om je te ontvangen in een van onze showrooms. Kom bewonderen, voelen en proefzitten bij een van onze vestigingen!

Onze showrooms zijn wekelijks  beschikbaar ( 13:00 - 16:00 uur) voor het inplannen van een afspraak. Deze afspraak kun je hieronder direct zelf inplannen! Kies de locatie, datum en het tijdstip van je afspraak.  

Meer weten over de locaties van onze vestigingen? Bezoek dan eerst onze showroompagina.

Maak een afspraak

In de planner hieronder/ hiernaast kun je direct jouw afspraak inplannen. Selecteer eerst de vestiging die je wilt bezoeken (Heeze, Nieuwkoop of Deventer). Vervolgens toont de planner de data die nog beschikbaar zijn voor het inplannen van het bezoek. Als je daarna op een datum klikt toont de planner de beschikbare timeslots. Je ontvangt tenslotte een bevestiging van je afspraak per mail.

Tip: Wil je snel terecht kunnen in een van de showrooms? Kies dan een doordeweekse dag.

Tot dan!

Voor het bezoek aan onze showrooms vragen we je om deze regels te houden:

• Vanaf 26 juni is het niet meer verplicht om een mondkapje te dragen.
•  Bij klachten: blijf thuis.
•  Behoud 1,5 meter afstand t.o.v. onze medewerkers.
•  Hoe graag onze medewerkers je ook willen feliciteren met je aankoop, worden er op dit moment helaas geen handen geschud. Een vreugdedansje mag natuurlijk wel. Sterker nog, wordt aangemoedigd!
•  Neem de aanvangstijd en periode van de afspraak in acht. Het is niet mogelijk om eerder binnen te lopen of de duur van de afspraak te verlengen.
•  Kom met een zo klein mogelijk gezelschap. We begrijpen dat het gezellig is om met het hele gezin te komen winkelen, maar kom bij voorkeur alleen met de personen echt nodig zijn voor het plaatsen van de bestelling.

close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden