Meer

Sluiten

Organische Abu eettafels

41

Producten

Gekozen filters N/A

Filters

N/A Producten

Sorteer op

Aanbevolen

2 op een rij

spinner

Waag de sprong in het diepe en kies eens voor een andere vorm voor je tafelblad. Organische vormen vinden steeds beter hun weg naar onze keukens. We vinden het leuk om van tijd tot tijd nieuwe vormen te lanceren zodat je nóg meer te kiezen hebt. De Abu-vorm is er daar één van!

Wat is abu?
Abu is één van de organische vormen waar je uit kunt kiezen als je een tafel samen gaat stellen. Een organische vorm is een a-symmetrische, natuurlijke vorm zoals een waterdruppel of een wolk. De abu heeft bijvoorbeeld best wat weg van een wolk en dat maakt dit een opvallende en originele keuze voor je nieuwe aanwinst. We doen er overigens alles aan om de functionaliteit van de eettafel niet uit het oog te verliezen. Tip: bekijk ook onze andere organische eettafels ter inspiratie. 

Abu in eikenhout, notenhout en Fenix Unicolor
De abu-vorm hebben we in onze eigen werkplaats in Heeze ontwikkeld en hier steken we dan ook graag onze handen uit de mouwen om jouw eettafel tot leven te wekken. Leuk om te weten is dat we je ook bij deze vorm veel opties bieden. Zo kun je kiezen uit drie verschillende materialen: eikenhout, notenhout en Fenix Unicolor. Ieder materiaal heeft z’n eigen karakter en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zo is er altijd een combinatie beschikbaar die goed matcht bij de rest van je interieur. Daarnaast is het slim om te overwegen om ook eetkamerstoelen aan te schaffen. Ook hier bieden we ontzettend veel opties en zo sla je mooi twee vliegen in één klap. In onze showrooms staan onze experts voor je klaar met passend advies. 

Veelgestelde vragen over onze organische abu eettafels

 

Wat is de huidige trend binnen eettafels?

Momenteel zien we veel interesse in ronde eettafels en eettafels met organische vormen.

 
 

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een organische eettafel?

Bij een organische vorm is het extra belangrijk dat je de juiste maat kiest. Zorg ook dat je precies weet hoe je je eetkamerstoelen neer wil zetten. Zo voorkom je dat één of twee plaatsen te weinig ruimte hebben bijvoorbeeld.

 
 

Wat is het beste hout voor een organische eettafel?

Er zijn meerdere soorten hout geschikt voor het maken van een eettafel. Zelf zijn we fan van eikenhout. Dit hout is sterk, betrouwbaar en gaat lekker lang mee.

 
 

Wat kost een organische abu eettafel?

Dit hangt af van de keuzes die je maakt. Denk aan de maat, de afwerking en alle andere details. Tijdens het samenstellen zie je meteen wat jouw opties met de prijs doen.

 
 

Krijg ik garantie op een organische abu eettafel?

Ja. Op alle tafels krijg je 12 maanden garantie.

 
 

Wat is de levertijd van een organische abu eettafel?

Je vindt de levertijd op de pagina van je tafel. Dit zijn actuele levertijden die we aanpassen als de situatie verandert.

 
 

Kan ik de eettafels in het echt zien?

In onze woonwinkels vind je een gedeelte van ons aanbod. Hier maak je kennis met alle materialen en designs.

Lees meer

Terug naar boven

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom